• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • обработка на речен товар

Резултати за

Обработка на речен товар - Внос износ

 1. D E C O R DEPOT CONTENEUR REPARATION

  Франция

  Verified by europages badge

  DECOR DEPOT CONTENEUR REPARATION provides revised used and new standard maritime, refrigerated and specific containers from our various warehouses. We'll help you benefit from our experience spanning almost 30 years to satisfy your port handling needs. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. FLUVIARENT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието FLUVIARENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Речно стоителство, Обработка на речен товар, Речно стоителство, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Eckbolsheim, Франция.

 3. WTG WERTHEIMER TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

  Германия

  Предприятието WTG WERTHEIMER TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

 4. SA SURVEYFERT

  Франция

  Предприятието SA SURVEYFERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на морски товар. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, Насипване в торби - машини и оборудване, Обработка на речен товар, и Насипване в торби - машини и оборудване. Седалището му е в/ъв St Aubin Les Elbeuf, Франция.

 5. MARSEILLE MANUTENTION

  Франция

  Предприятието MARSEILLE MANUTENTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Морски експерти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, Обработка на речен товар, и containerised shipments by sea. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HAFEN NÜRNBERGROTH GMBH

  Германия

  Предприятието HAFEN NÜRNBERGROTH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка на морски товар. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

 2. AIRPART GMBH

  Германия

  Предприятието AIRPART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за опаковане за въздушния транспорт, Обработка на морски товар, Машини за опаковане за въздушния транспорт, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Nürnberg, Германия.

 3. AHMET GECGIN TRANSPORTUNTERNEHMEN E. K

  Германия

  Предприятието AHMET GECGIN TRANSPORTUNTERNEHMEN E. K, e Производител, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Senden, Германия.

 4. NEWBREED FREIGHT LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието NEWBREED FREIGHT LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, Обработка на морски товар, Обработка на речен товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Runcorn, Обединеното кралство.

 5. NORWEGIAN UNIVERSAL TECHNOLOGY AS

  Норвегия

  Предприятието NORWEGIAN UNIVERSAL TECHNOLOGY AS, e Производител, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Наематели на речни плавателни съдове, Обработка на речен товар, Подводно плуване - съоръжения, Наематели на речни плавателни съдове, Обработка на речен товар, и Подводно плуване - съоръжения. Седалището му е в/ъв Haugesund, Норвегия.

 1. ERLANGER HAFENBETRIEBSGMBH

  Германия

  Предприятието ERLANGER HAFENBETRIEBSGMBH, и работи в сферата на Обработка на морски товар. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на насипни товари, Обработка на речен товар, Превоз на насипни товари, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Erlangen, Германия.

 2. ZWECKVERBAND DONAUHAFEN

  Германия

  Предприятието ZWECKVERBAND DONAUHAFEN, e Производител, и работи в сферата на Обработка на морски товар. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Deggendorf, Германия.

 1. OOGCHINA SHIPPING CO., LTD.

  Китай

  Предприятието OOGCHINA SHIPPING CO., LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 2. GANS CARGO OPERATIONS

  Холандия

  Предприятието GANS CARGO OPERATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Освен това развива дейност и в сферата на logistics. Седалището му е в/ъв Rhoon, Холандия.

 3. VT MINERALS B.V.

  Холандия

  Предприятието VT MINERALS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

 4. CV GLOBAL LOGISTICS (SHENZHEN) CO.,LTD

  Китай

  Предприятието CV GLOBAL LOGISTICS (SHENZHEN) CO.,LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв SHENZHEN, Китай.

 5. DSV UKRAINE

  Украйна

  Предприятието DSV UKRAINE, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Освен това развива дейност и в сферата на Експедитори и групировчици, и Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 6. COQUELLE GOURDIN

  Франция

  Предприятието COQUELLE GOURDIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Освен това развива дейност и в сферата на Речен транспорт, Наематели на речни плавателни съдове, Речен транспорт, и Наематели на речни плавателни съдове. Седалището му е в/ъв Dunkerque, Франция.

 7. HAFEN STRAUBINGSAND GMBH

  Германия

  Предприятието HAFEN STRAUBINGSAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Обработка на речен товар. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Straubing, Германия.

 8. MAMPAEY OFFSHORE INDUSTRIES B.V.

  Холандия

  Предприятието MAMPAEY OFFSHORE INDUSTRIES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Dordrecht, Холандия.

 1. STEMA SHIPPING (U K) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието STEMA SHIPPING (U K) LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Tilbury, Обединеното кралство.

 2. HAFENGESELLSCHAFT BRUNSBÜTTEL MBH

  Германия

  Предприятието HAFENGESELLSCHAFT BRUNSBÜTTEL MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Brunsbüttel, Германия.

 3. ETABLISSEMENTS R. VIMBERT

  Франция

  Предприятието ETABLISSEMENTS R. VIMBERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на речен товар, и Обработка на речен товар. Седалището му е в/ъв Oudalle, Франция.

 4. LINCO-FRAKT A/S

  Норвегия

 5. DIESEL POWER

  Франция

 6. SOCORAIL

  Франция

 7. TCL - TERMINAL DE CONTENTORES DE LEIXOES, S.A.

  Португалия

 8. O. D. B.-DUNA FOLYAMSZABALYOZASI ES VIZEPITESI KFT

  Унгария

 9. DIRCO EXPRESS CARGO

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието DIRCO EXPRESS CARGO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въздушни товари. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери - въздушен транспорт, Международен товарен транспорт, Контейнери - морски транспорт, Фрахтоване, Въздушен транспорт, Морски и речен транспорт, Стоков транспорт, sea transport, и door to door forwarding. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 10. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комисионери по пристанищната транзитна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по въздушната транзитна търговия, Фрахтоване, Международен товарен транспорт, Въздушни товари, Посредник по международни превози, Комбинирани превози Ро Ро, Контейнерни железопътни превози, Пътни превози с контейнери, и Речен транспорт. Седалището му е в/ъв Sete, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Обработка на речен товар - Внос износ

Брой резултати

488 Фирми