• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • овнешко - пресни меса

Резултати за

Овнешко - пресни меса - Внос износ

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Холандия

  Предприятието EUROPEAN GULF COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Животни и животновъдство, Говеда, Животни и животновъдство, halal delicatessen meats, wholesale meats, и Говеда. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

 2. DUFRAIS

  Белгия

  Предприятието DUFRAIS, e Разпространител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Овнешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, Овнешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, и poultry for slaughter. Седалището му е в/ъв Aubel, Белгия.

 3. BOUSQUET VIANDE

  Франция

  Предприятието BOUSQUET VIANDE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месна разфасовка. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, Колбаси и осолени продукти, Овнешко - пресни меса, Свинско - пресни меса, Колбаси и осолени продукти, beef, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Luc La Primaube, Франция.

 4. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Испания

  Предприятието OVEJAS Y CORDEROS C.B., e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на frozen meats. Седалището му е в/ъв Salamanca, Испания.

 5. D C O

  Испания

  Предприятието D C O, e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на lamb, и frozen mutton. Седалището му е в/ъв Les Preses, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Турция

  Предприятието AŞSAN GIDA A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, pistachios, meat import export, packaging assistance, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 2. ANZCO FOODS EUROPE

  Белгия

  Предприятието ANZCO FOODS EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Пресни кокошки и пилета, Прясно месо и пресни домашни птици, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Oudenaarde, Белгия.

 3. PG VIAN

  Белгия

  Предприятието PG VIAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, Овнешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, Овнешко - пресни меса, и fresh butchered products. Седалището му е в/ъв Stembert, Белгия.

 4. ANGEL APARICIO

  Испания

  Предприятието ANGEL APARICIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 5. VEVIBA

  Белгия

  Предприятието VEVIBA, e Производител, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Овнешко - пресни меса, Телешко - пресни меса, butcher's shop, biological butchering, Овнешко - пресни меса, и Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Bastogne, Белгия.

 1. ROMAIN BOUCHERIE

  Белгия

  Предприятието ROMAIN BOUCHERIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, Овнешко - пресни меса, butcher's shop, biological butchering, Говеждо - пресни меса, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 2. GEIST-REICH

  Германия

  Предприятието GEIST-REICH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове с ядки, Овнешко - пресни меса, Плодови и зеленчукови сокове, Плодове, Плодове с ядки, Овнешко - пресни меса, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Kunreuth, Германия.

 1. PROTEINA

  Саудитска Арабия

  Предприятието PROTEINA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Riyadh, Саудитска Арабия.

 2. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието SALUMI BILANCIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Potenza, Италия.

 3. VLEVIA GROUP

  Белгия

  Предприятието VLEVIA GROUP, e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Mouscron, Белгия.

 4. CASTAGNOLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CASTAGNOLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

 5. ALOI CARNI DI TAORMINA S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALOI CARNI DI TAORMINA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

 6. BS CARNI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BS CARNI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Carpenedolo, Италия.

 7. GARDANI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GARDANI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Viadana, Италия.

 8. BERTI PIERO

  Италия

  Предприятието BERTI PIERO, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Овнешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Овнешко - пресни меса, и Говеждо - пресни меса. Седалището му е в/ъв Forlimpopoli, Италия.

 1. LONGA CARNI S.R.L.

  Италия

  Предприятието LONGA CARNI S.R.L., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Livigno, Италия.

 2. CIOLI EGIDIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието CIOLI EGIDIO S.R.L., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 3. SPIEDI' S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPIEDI' S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 4. NATURA CARNI S.R.L.

  Италия

  Предприятието NATURA CARNI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Modugno, Италия.

 5. CANAVESE & C. S.R.L.

  Италия

  Предприятието CANAVESE & C. S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Priero, Италия.

 6. MESOPOTAMIA CASINGS GIDA ITH.IHR.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието MESOPOTAMIA CASINGS GIDA ITH.IHR.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на natural entrails. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 7. LISA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LISA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Castelnovo Di Sotto, Италия.

 8. BRESAOLE PINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BRESAOLE PINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Grosotto, Италия.

 9. G.L.C. S.R.L. COMMERCIO CARNI

  Италия

  Предприятието G.L.C. S.R.L. COMMERCIO CARNI, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Canosa Di Puglia, Италия.

 10. M.E.C. S.P.A.

  Италия

  Предприятието M.E.C. S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Montanera, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Овнешко - пресни меса - Внос износ

Брой резултати

1455 Фирми