• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • овнешко - пресни меса

Резултати за

Овнешко - пресни меса - Внос износ

 1. EUROPEAN GULF COMPANY

  Холандия

  Предприятието EUROPEAN GULF COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Животни и животновъдство, Говеда, Животни и животновъдство, halal delicatessen meats, wholesale meats, и Говеда. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

 2. ANZCO FOODS EUROPE

  Белгия

  Предприятието ANZCO FOODS EUROPE, e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Пресни кокошки и пилета, Прясно месо и пресни домашни птици, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Oudenaarde, Белгия.

 3. DUFRAIS

  Белгия

  Предприятието DUFRAIS, e Разпространител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Овнешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, Овнешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, и poultry for slaughter. Седалището му е в/ъв Aubel, Белгия.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Франция

  Предприятието BOUSQUET VIANDE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месна разфасовка. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, Колбаси и осолени продукти, Овнешко - пресни меса, Свинско - пресни меса, Колбаси и осолени продукти, beef, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Luc La Primaube, Франция.

 5. OVEJAS Y CORDEROS C.B.

  Испания

  Предприятието OVEJAS Y CORDEROS C.B., e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на frozen meats. Седалището му е в/ъв Salamanca, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. D C O

  Испания

  Предприятието D C O, e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на lamb, и frozen mutton. Седалището му е в/ъв Les Preses, Испания.

 2. AŞSAN GIDA A.Ş.

  Турция

  Предприятието AŞSAN GIDA A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, pistachios, meat import export, packaging assistance, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 3. PG VIAN

  Белгия

  Предприятието PG VIAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, Овнешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Свинско - пресни меса, Овнешко - пресни меса, и fresh butchered products. Седалището му е в/ъв Stembert, Белгия.

 4. GEIST-REICH

  Германия

  Предприятието GEIST-REICH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове с ядки, Овнешко - пресни меса, Плодови и зеленчукови сокове, Плодове, Плодове с ядки, Овнешко - пресни меса, и Плодови и зеленчукови сокове. Седалището му е в/ъв Kunreuth, Германия.

 5. ROMAIN BOUCHERIE

  Белгия

  Предприятието ROMAIN BOUCHERIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Говеждо - пресни меса, Овнешко - пресни меса, butcher's shop, biological butchering, Говеждо - пресни меса, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 1. VEVIBA

  Белгия

  Предприятието VEVIBA, e Производител, и работи в сферата на Говеждо - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на Овнешко - пресни меса, Телешко - пресни меса, butcher's shop, biological butchering, Овнешко - пресни меса, и Телешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Bastogne, Белгия.

 2. ANGEL APARICIO

  Испания

  Предприятието ANGEL APARICIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. VLEVIA GROUP

  Белгия

  Предприятието VLEVIA GROUP, e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Mouscron, Белгия.

 2. MACELLERIA SAN GIUSEPPE, S.R.L.

  Италия

  Предприятието MACELLERIA SAN GIUSEPPE, S.R.L., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

 3. DE AMICIS S.P.A.

  Италия

  Предприятието DE AMICIS S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 4. R.E.CARNI S.R.L.

  Италия

  Предприятието R.E.CARNI S.R.L., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Aulla, Италия.

 5. CIOLI EGIDIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието CIOLI EGIDIO S.R.L., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 6. TOMASSONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието TOMASSONI S.R.L., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Jesi, Италия.

 7. BRESAOLE PINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BRESAOLE PINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Grosotto, Италия.

 8. ITALCARNI

  Италия

  Предприятието ITALCARNI, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Carpi, Италия.

 1. M.E.C. S.P.A.

  Италия

  Предприятието M.E.C. S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Montanera, Италия.

 2. CARNICAS DEL CINCA, S.L.

  Испания

  Предприятието CARNICAS DEL CINCA, S.L., e Производител, и работи в сферата на Овнешко - пресни меса. Освен това развива дейност и в сферата на butchery. Седалището му е в/ъв Monzón, Испания.

 3. NUOVA ANGELO TURATI S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA ANGELO TURATI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Cusano Milanino, Италия.

 4. AGRILUCE S.R.L.

  Италия

  Предприятието AGRILUCE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Borgoricco, Италия.

 5. SPIEDI' S.R.L.

  Италия

  Предприятието SPIEDI' S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 6. B.T.

  Италия

  Предприятието B.T., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Viadana, Италия.

 7. AMBROCARNI S.R.L.

  Италия

  Предприятието AMBROCARNI S.R.L., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Saviano, Италия.

 8. ANNONI SPA

  Италия

  Предприятието ANNONI SPA, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Овнешко - пресни меса, Говеждо - пресни меса, Овнешко - пресни меса, и Говеждо - пресни меса. Седалището му е в/ъв Busseto, Италия.

 9. SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L.

  Италия

  Предприятието SALUMIFICIO S. PAOLO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Traversetolo, Италия.

 10. SALUMI BILANCIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието SALUMI BILANCIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Овнешко - пресни меса, Месо и колбаси, и Овнешко - пресни меса. Седалището му е в/ъв Potenza, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Овнешко - пресни меса - Внос износ

Брой резултати

1446 Фирми