• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • овчи и кози породи

Резултати за

Овчи и кози породи - Внос износ

 1. GREFFEUILLE AVEYRON

  Франция

  Предприятието GREFFEUILLE AVEYRON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Животни и животновъдство, Животни и животновъдство, и animal breeding. Седалището му е в/ъв Rignac, Франция.

 2. AGROMILKTECK

  Португалия

  Предприятието AGROMILKTECK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Almada, Португалия.

 3. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Германия

  Предприятието ZOOFACHMARKT - MARCHE, e Разпространител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Heinsberg, Германия.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Германия

  Предприятието ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, Овчи и кози породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Lohfelden, Германия.

 5. ANTELUPI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ANTELUPI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Barcellona Pozzo Di Gotto, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AGRAR MESSERITSCH GMBH

  Австрия

  Предприятието AGRAR MESSERITSCH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Разсадници и лесовъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Разсадници и лесовъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Au Am Leithaberge, Австрия.

 2. AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG

  Австрия

  Предприятието AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Schärding, Австрия.

 3. SUDHOFF KG

  Германия

  Предприятието SUDHOFF KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Delbrück, Германия.

 4. HARZER VORLAND FLEISCHHANDEL UG

  Германия

  Предприятието HARZER VORLAND FLEISCHHANDEL UG, e Производител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на goats, fresh goat meat, goat meat, и goat sausage. Седалището му е в/ъв Rodersdorf, Германия.

 5. GEBR. WIELAND GMBH

  Германия

  Предприятието GEBR. WIELAND GMBH, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Pleinfeld, Германия.

 1. DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL

  Испания

  Предприятието DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL, e Разпространител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Baza, Испания.

 2. VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH

  Германия

  Предприятието VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Eyendorf, Германия.

 1. VERDE IRPINIA GROUP FORAGGI S.C.P.L.

  Италия

  Предприятието VERDE IRPINIA GROUP FORAGGI S.C.P.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на straw and hay. Седалището му е в/ъв Av, Италия.

 2. HAUSNER GMBH

  Германия

  Предприятието HAUSNER GMBH, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Pressath, Германия.

 3. SOCIETE CADRAN BOISCHAUT MARCHE

  Франция

  Предприятието SOCIETE CADRAN BOISCHAUT MARCHE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, Говеда, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Chateaumeillant, Франция.

 4. BRUNNER VIEH-FLEISCH HANDEL U. EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието BRUNNER VIEH-FLEISCH HANDEL U. EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Rothenthurn, Австрия.

 5. ING. GEORG DIERNEDER E.U.

  Австрия

  Предприятието ING. GEORG DIERNEDER E.U., e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Naarn, Австрия.

 6. GEBRÜDER TEUFL GMBH

  Австрия

  Предприятието GEBRÜDER TEUFL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Oberndorf An Der Melk, Австрия.

 7. WALTER HAUER

  Австрия

  Предприятието WALTER HAUER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Eggerding, Австрия.

 8. GERHARD OPPENEDER

  Австрия

  Предприятието GERHARD OPPENEDER, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Vorchdorf, Австрия.

 1. RASCHLE VIEHHANDEL AG

  Швейцария

  Предприятието RASCHLE VIEHHANDEL AG, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Разсадници и лесовъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Разсадници и лесовъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Tuttwil, Швейцария.

 2. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Германия

  Предприятието VIEHHANDEL PETER VOSS, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Lüneburg, Германия.

 3. VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH

  Германия

  Предприятието VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH, и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Wettringen, Германия.

 4. JOHANNES WINKELHORST E.K.

  Германия

  Предприятието JOHANNES WINKELHORST E.K., и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Gronau, Германия.

 5. SCHOTTISCHE HIGHLANDRINDERZUCHT VOGTLAND

  Германия

  Предприятието SCHOTTISCHE HIGHLANDRINDERZUCHT VOGTLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Plauen, Германия.

 6. GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието GREVELHÖRSTER GMBH & CO.KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Rosendahl, Германия.

 7. CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V.

  Холандия

  Предприятието CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

 8. DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS

  Германия

  Предприятието DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Büchenbach, Германия.

 9. HANSA VIEH- UND FLEISCH VERMARKTUNGS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието HANSA VIEH- UND FLEISCH VERMARKTUNGS GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Beverstedt, Германия.

 10. UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V.

  Германия

  Предприятието UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Овчи и кози породи - Внос износ

Брой резултати

1373 Фирми