• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • овчи и кози породи

Резултати за

Овчи и кози породи - Внос износ

 1. AGROMILKTECK

  Португалия

  Предприятието AGROMILKTECK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, и Земеделие - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Almada, Португалия.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Германия

  Предприятието ZOOFACHMARKT - MARCHE, e Разпространител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Heinsberg, Германия.

 3. GREFFEUILLE AVEYRON

  Франция

  Предприятието GREFFEUILLE AVEYRON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Животни и животновъдство, Животни и животновъдство, и animal breeding. Седалището му е в/ъв Rignac, Франция.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Германия

  Предприятието ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, Овчи и кози породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Lohfelden, Германия.

 5. TOPVLEES B.V.

  Холандия

  Предприятието TOPVLEES B.V., и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв 'S-Gravenzande, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HERMANN THESING VIEHHANDLUNG GMBH

  Германия

  Предприятието HERMANN THESING VIEHHANDLUNG GMBH, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Свински породи, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Свински породи, Говеда, Овчи и кози породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Heek, Германия.

 2. SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH

  Австрия

  Предприятието SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Weer, Австрия.

 3. AQUARIUM GLASER GMBH

  Германия

  Предприятието AQUARIUM GLASER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Rodgau, Германия.

 4. WALTER HAUER

  Австрия

  Предприятието WALTER HAUER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Eggerding, Австрия.

 5. CASEARIA CROTONESE CHIELLINO

  Италия

  Предприятието CASEARIA CROTONESE CHIELLINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на cheeses and dairy products, sheep's cheese, и wholesale cheeses. Седалището му е в/ъв Cutro, Италия.

 1. GEBRÜDER TEUFL GMBH

  Австрия

  Предприятието GEBRÜDER TEUFL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Oberndorf An Der Melk, Австрия.

 2. AQUA UNITED GMBH

  Германия

  Предприятието AQUA UNITED GMBH, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Домашни животни, Овчи и кози породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Nettetal, Германия.

 1. NAKHL CASING CO

  Австрия

  Предприятието NAKHL CASING CO, e Производител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 2. GERHARD OPPENEDER

  Австрия

  Предприятието GERHARD OPPENEDER, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Vorchdorf, Австрия.

 3. ANTELUPI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ANTELUPI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Barcellona Pozzo Di Gotto, Италия.

 4. SCHOTTISCHE HIGHLANDRINDERZUCHT VOGTLAND

  Германия

  Предприятието SCHOTTISCHE HIGHLANDRINDERZUCHT VOGTLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, и Домашни животни. Седалището му е в/ъв Plauen, Германия.

 5. FEKÖHRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието FEKÖHRER GESELLSCHAFT M.B.H., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Mühlheim Am Inn, Австрия.

 6. LANDWIRTSCHAFTSGENOSSENSCHAFT ELBUFER NEUERMARK-LÜBARS E.G.

  Германия

  Предприятието LANDWIRTSCHAFTSGENOSSENSCHAFT ELBUFER NEUERMARK-LÜBARS E.G., e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Neuermark-Lübars, Германия.

 7. PRO VIEH GMBH

  Германия

  Предприятието PRO VIEH GMBH, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Friesoythe, Германия.

 8. JOHANNES WINKELHORST E.K.

  Германия

  Предприятието JOHANNES WINKELHORST E.K., и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Gronau, Германия.

 1. ING. GEORG DIERNEDER E.U.

  Австрия

  Предприятието ING. GEORG DIERNEDER E.U., e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Naarn, Австрия.

 2. COTTING & FILS SA

  Швейцария

  Предприятието COTTING & FILS SA, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Arconciel, Швейцария.

 3. ERZEUGERGEMEINSCHAFT "STEIRISCHES RIND" VERTRIEBS- GMBH

  Австрия

  Предприятието ERZEUGERGEMEINSCHAFT "STEIRISCHES RIND" VERTRIEBS- GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Judenburg, Австрия.

 4. VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K.

  Германия

  Предприятието VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K., и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Hartmannsdorf-Reichenau, Германия.

 5. DE JONG MARINE LIFE B.V.

  Холандия

  Предприятието DE JONG MARINE LIFE B.V., и работи в сферата на Свински породи. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Говеда. Седалището му е в/ъв Spijk Gem Lingewaal, Холандия.

 6. HENNIG

  Германия

  Предприятието HENNIG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Овчи и кози породи, Свински породи, Домашни животни, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Ostbevern, Германия.

 7. GENES DIFFUSION GMBH

  Германия

  Предприятието GENES DIFFUSION GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Разсадници и лесовъдство, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Разсадници и лесовъдство, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Schüttorf, Германия.

 8. VIEH- UND FLEISCHHANDEL HEINRICH DIEKER

  Германия

  Предприятието VIEH- UND FLEISCHHANDEL HEINRICH DIEKER, e Разпространител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Sassenberg, Германия.

 9. AGRARGENOSSENSCHAFT OBERES ELBTAL REINHARDTSDORF E. G.

  Германия

  Предприятието AGRARGENOSSENSCHAFT OBERES ELBTAL REINHARDTSDORF E. G., e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, Овчи и кози породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Плодове, Говеда, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Reinhardtsdorf, Германия.

 10. WAGNER-WASSMUTH GMBH

  Германия

  Предприятието WAGNER-WASSMUTH GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, Свински породи, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Говеда, Овчи и кози породи, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Овчи и кози породи - Внос износ

Брой резултати

1382 Фирми