• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • опаковки и съдове от алуминиево фолио

Резултати за

Опаковки и съдове от алуминиево фолио - Внос износ

 1. MONDO CARTA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MONDO CARTA, e Разпространител, и работи в сферата на Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови опаковки, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Пластмасови опаковки, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Villabate, Италия.

 2. STUDIOPACK

  Украйна

  Предприятието STUDIOPACK, e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Освен това развива дейност и в сферата на cooking containers, containers for food use, aluminium containers, и food containers. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 3. EMBUNIC

  Франция

  Предприятието EMBUNIC, e Разпространител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Ресторантьорско оборудване, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Картон - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Ресторантьорско оборудване, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и paper tableware. Седалището му е в/ъв Bourgoin-Jallieu, Франция.

 4. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминий и сплави, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Алуминиеви сплави, Домакински принадлежности от алуминий, Алуминий и сплави, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Алуминиеви сплави, и Домакински принадлежности от алуминий. Седалището му е в/ъв ISTANBUL, Турция.

 5. LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN

  Германия

  Предприятието LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN, e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Bad Gandersheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, tin-foil, aluminium sheeting, Heating foils, flexible, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. ZENITH ALLUMINIO SRL

  Италия

  Предприятието ZENITH ALLUMINIO SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, industrial packing, food containers, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и aluminium cans. Седалището му е в/ъв Manerbio, Италия.

 3. FOLRES

  Полша

  Предприятието FOLRES, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Освен това развива дейност и в сферата на bags, self-adhesive tapes, и gloves. Седалището му е в/ъв RZESZOW, Полша.

 4. PAPETERIES DE NAMUR

  Белгия

  Предприятието PAPETERIES DE NAMUR, и работи в сферата на Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Пластмаси - опаковки, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Namur, Белгия.

 5. QUADRI GRUPI AS

  Естония

  Предприятието QUADRI GRUPI AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклен амбалаж, Металически амбалажи и търговски опаковки, Железни обръчи за обковка, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Стъклен амбалаж, Металически амбалажи и търговски опаковки, Железни обръчи за обковка, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 1. BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş

  Турция

  Предприятието BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium sheeting, и Aluminium Products. Седалището му е в/ъв istanbul, Турция.

 2. CUKI COFRESCO SPA

  Италия

  Предприятието CUKI COFRESCO SPA, e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Освен това развива дейност и в сферата на plastic containers for the food industry, и containers for food use. Седалището му е в/ъв Volpiano, Италия.

 1. ALFATEC SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието ALFATEC SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Suchy Las, Полша.

 2. ALMEIDA & FREITAS, LDA.

  Португалия

  Предприятието ALMEIDA & FREITAS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Освен това развива дейност и в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки, Метални кутии, Металически амбалажи и търговски опаковки, и Метални кутии. Седалището му е в/ъв Vale De Cambra, Португалия.

 3. ALMATEC AG

  Швейцария

  Предприятието ALMATEC AG, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Schupfheim, Швейцария.

 4. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Португалия

  Предприятието CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Освен това развива дейност и в сферата на Железни обръчи за обковка, Метални бутилки, Железни обръчи за обковка, и Метални бутилки. Седалището му е в/ъв Vale Fetal, Португалия.

 5. ALLBECON MÜNCHEN GMBH

  Германия

  Предприятието ALLBECON MÜNCHEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 6. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Германия

  Предприятието LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Hambrücken, Германия.

 7. SEIDEL GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието SEIDEL GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Marburg, Германия.

 8. ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI

  Турция

  Предприятието ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

 1. TEICH AKTIENGESELLSCHAFT

  Австрия

  Предприятието TEICH AKTIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Weinburg, Австрия.

 2. CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, Пластмаси - опаковки, Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Kleszczow, Полша.

 3. SARL LA CREQUOISE

  Франция

  Предприятието SARL LA CREQUOISE, e Производител, и работи в сферата на Металически амбалажи и търговски опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Fruges, Франция.

 4. KOP PRODUKTIONS AG

  Швейцария

  Предприятието KOP PRODUKTIONS AG, и работи в сферата на Метални кутии. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Frauenfeld, Швейцария.

 5. SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT

  Унгария

  Предприятието SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT, e Производител, и работи в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Szenna, Унгария.

 6. STAVANGER INVESTERING AS

  Норвегия

  Предприятието STAVANGER INVESTERING AS, e Производител, и работи в сферата на Алуминиево фолио за амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио, и Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

 7. GAZI METAL

  Турция

  Предприятието GAZI METAL, e Производител, и работи в сферата на Опаковки и съдове от алуминиево фолио. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 8. STR - PLAST S.R.O.

  Чехия

 9. KAUFMANN&SOHN GMBH

  Германия

 10. TEROLAB SURFACE GROUP SA

  Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Опаковки и съдове от алуминиево фолио - Внос износ

Брой резултати

35 Фирми