• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • оси за превозни средства

Резултати за

Оси за превозни средства - Внос износ

 1. GFA GOTHAER FAHRZEUGACHSEN GMBH

  Германия

  Предприятието GFA GOTHAER FAHRZEUGACHSEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Axels, farming application axles, CNC processing, и axles for trailers. Седалището му е в/ъв Gotha, Германия.

 2. STEAG HANDELS AG

  Швейцария

  Предприятието STEAG HANDELS AG, e Разпространител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Horgen, Швейцария.

 3. PETER RENZ SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието PETER RENZ SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Механични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на Оси за превозни средства, Волани и кормилни колони, coaxial reducers, Оси за превозни средства, Волани и кормилни колони, и electrical and electronic components for motor vehicles. Седалището му е в/ъв Grójec, Полша.

 4. HEMSCHEIDT FAHRWERKTECHNIK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието HEMSCHEIDT FAHRWERKTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на springs, chain strainers, pneumatic suspension, и air springs. Седалището му е в/ъв Haan, Германия.

 5. OZDEN

  Турция

  Предприятието OZDEN, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Оси за превозни средства, agricultural machinery and equipment, Оси за превозни средства, axles for trailers, и wheel hubs. Седалището му е в/ъв Selçuklu/konya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AKKAR GROUP CO.

  Турция

  Предприятието AKKAR GROUP CO., e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на axles for trailers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. GRANNING AXLES

  Ирландия

  Предприятието GRANNING AXLES, e Разпространител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на axles for trailers, vehicle suspensions, parts for agricultural machinery, и chassis for semitrailers. Седалището му е в/ъв Naas, Ирландия.

 3. RASTGAR ENGINEERING COMPANY

  Пакистан

  Предприятието RASTGAR ENGINEERING COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Islamabad, Пакистан.

 4. BORGHI ASSALI SRL

  Италия

  Предприятието BORGHI ASSALI SRL, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Специални колела, magliocco canino, nerello, Специални колела, и motor vehicle axles. Седалището му е в/ъв Bomporto, Италия.

 5. KALAMARIOTES

  Гърция

  Предприятието KALAMARIOTES, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Ionia, Гърция.

 1. ESSIEUX BOURGOGNE

  Франция

  Предприятието ESSIEUX BOURGOGNE, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Оси за превозни средства, и Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Molinet, Франция.

 2. MUSTAFA CEYLAN INDUSTRY

  Турция

  Предприятието MUSTAFA CEYLAN INDUSTRY, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Листови ресори, и Листови ресори. Седалището му е в/ъв Selcuklu, Турция.

 1. H. & F. NIEPER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието H. & F. NIEPER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Превозни средства - механични компоненти и части, Оси за превозни средства, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Превозни средства - механични компоненти и части, и Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Solingen, Германия.

 2. BORHAF METAL FABRICATOR LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието BORHAF METAL FABRICATOR LTD, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Northamptonshire, Обединеното кралство.

 3. YUHUAN CHENGGUAN KAITENG AUTOPART FACTORY

  Китай

  Предприятието YUHUAN CHENGGUAN KAITENG AUTOPART FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на constant velocity joints. Седалището му е в/ъв Yuhuan, Китай.

 4. LUMA ACHSEN- UND FAHRGESTELLBAU

  Швейцария

  Предприятието LUMA ACHSEN- UND FAHRGESTELLBAU, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Превозни средства - механични компоненти и части, Оси за превозни средства, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Превозни средства - механични компоненти и части, и Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Erlinsbach, Швейцария.

 5. FPW AXLES

  Обединеното кралство

  Предприятието FPW AXLES, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Оси за превозни средства, gear boxes, design, и Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Accrington, Обединеното кралство.

 6. REMORQUES VAL DE SEINE

  Франция

  Предприятието REMORQUES VAL DE SEINE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Tow cars and trailers for luggage and freight, Trailer platforms, и Utility trailer. Седалището му е в/ъв Notre Dame De L'isle, Франция.

 7. LONGYAO CHANGJIAN AUTO PARTS CO,.LTD

  Китай

  Предприятието LONGYAO CHANGJIAN AUTO PARTS CO,.LTD, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Xingtai, Китай.

 8. ATW S.A.

  Полша

  Предприятието ATW S.A., и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Полуремаркета за промишлени превозни средства, motor vehicle axles, pressure staves for position stops, Полуремаркета за промишлени превозни средства, и semi-trailers. Седалището му е в/ъв Zagorz, Полша.

 1. EPV HACKENFORT GMBH

  Германия

  Предприятието EPV HACKENFORT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Подемни транспортни колички. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Превозни средства - механични компоненти и части, Оси за превозни средства, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Пожари - техника и инсталации за защита, Превозни средства - механични компоненти и части, Оси за превозни средства, и Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ahaus, Германия.

 2. KNOTT HANDELSGES.M.B.H.

  Австрия

  Предприятието KNOTT HANDELSGES.M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Превозни средства - механични компоненти и части, Оси за превозни средства, Спирачки, спирачни механизми със сервоусилватели и аксесоари, Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари, Превозни средства - механични компоненти и части, и Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 3. ZHEJIANG RYAN MACHINERY CO., LTD

  Китай

  Предприятието ZHEJIANG RYAN MACHINERY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Taizhou, Китай.

 4. AUTOANKAUF-TOM.DE

  Германия

  Предприятието AUTOANKAUF-TOM.DE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Datteln, Германия.

 5. ETS BILLIG SARL

  Франция

  Предприятието ETS BILLIG SARL, e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Оси за превозни средства, Оси за превозни средства, и welding shops. Седалището му е в/ъв Folgensbourg, Франция.

 6. EU-PARTS COMPANIES GROUP

  Турция

  Предприятието EU-PARTS COMPANIES GROUP, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 7. OZKOC AXLE CO

  Турция

  Предприятието OZKOC AXLE CO, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на semi-trailers, и trailer. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 8. VIVAVITE

  Франция

  Предприятието VIVAVITE, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Montreuil, Франция.

 9. AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA

  Испания

  Предприятието AUTOFLEX-KNOTT IBÉRICA, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Приспособления за прикачване на ремаркета, Приспособления за прикачване на ремаркета, и accessories. Седалището му е в/ъв Guarnizo - Cantabria, Испания.

 10. CHANGZHOU HXD BEARING CO:,LTD

  Китай

  Предприятието CHANGZHOU HXD BEARING CO:,LTD, e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Changzhou, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Оси за превозни средства - Внос износ

Брой резултати

17 419 Фирми

Категория