• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • парафини

Резултати за

Парафини - Внос износ

 1. HORIZON CANDLES

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието HORIZON CANDLES, e Производител, и работи в сферата на Свещи. Освен това развива дейност и в сферата на Фирмени подаръци, Парафини, paraffin wax, candles in glasses, custom candles, Фирмени подаръци, household candles, ambiance candles, и Production of candles. Седалището му е в/ъв Bagcilar, Турция.

 2. PFEIFFER VACUUM AUSTRIA GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието PFEIFFER VACUUM AUSTRIA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 3. NEUKIRCH LUBRICATION ENGINEERING INH. GERT NEUKIRCH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието NEUKIRCH LUBRICATION ENGINEERING INH. GERT NEUKIRCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

 4. FLAMMWERK INH.: KEVIN BLASE

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FLAMMWERK INH.: KEVIN BLASE, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Kirchlengern, Германия.

 5. EVRICOM

  България

  Evricom, established in 1993, is a leading supplier and manufacturer of paraffin wax and hand made candles in South-Eastern Europe.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SCHMIERSTOFF-TECHNIK RENÉ VÖLKEL

  Германия

  Предприятието SCHMIERSTOFF-TECHNIK RENÉ VÖLKEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Dülmen, Германия.

 2. RAHA PARAFFIN CO

  Иран

  Предприятието RAHA PARAFFIN CO, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Esfahan, Иран.

 3. PERSIAPARAFFIN

  Иран

  Предприятието PERSIAPARAFFIN, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

 4. TEVIER ÖL-FENKART GMBH

  Австрия

  Предприятието TEVIER ÖL-FENKART GMBH, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Hohenems, Австрия.

 5. HABCO D.O.O.

  Словения

  Предприятието HABCO D.O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Парафини, Течни горива, Изкуствени торове, Парафини, Течни горива, и Изкуствени торове. Седалището му е в/ъв Lendava, Словения.

 1. YAGTY SEMLER

  Туркменистан

  Предприятието YAGTY SEMLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парафини. Освен това развива дейност и в сферата на wax candle, candlesticks, slacks, и paraffin wax. Седалището му е в/ъв Ashgabat, Туркменистан.

 2. MPCWAX

  Австралия

  Предприятието MPCWAX, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Освен това развива дейност и в сферата на bitumen. Седалището му е в/ъв Doreen, Австралия.

 1. PETROWHITE

  Турция

  Предприятието PETROWHITE, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Освен това развива дейност и в сферата на vaseline, sale of petroleum products, и paraffin wax. Седалището му е в/ъв İstanbul, Турция.

 2. PROREUSE SRLS

  Италия

  Предприятието PROREUSE SRLS, e Разпространител, и работи в сферата на Парафини. Освен това развива дейност и в сферата на beeswax, wax, и coloured waxes. Седалището му е в/ъв VALLO, Италия.

 3. HATHAWAY JOHNSON LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието HATHAWAY JOHNSON LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 4. BAYKIM CHEMICALS

  Турция

  Предприятието BAYKIM CHEMICALS, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. JSC MINERAL WAX PLANT

  Беларус

  Предприятието JSC MINERAL WAX PLANT, e Производител, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Парафини, special oils, и Парафини. Седалището му е в/ъв Minsk Region, Pukhovichi District, Svisloch, Беларус.

 6. GFECORP

  Иран

  Предприятието GFECORP, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

 7. HANSA POLYMERS SP Z O.O.

  Полша

  Предприятието HANSA POLYMERS SP Z O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Гранулирани продукти за пластмасови материи. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени полимери, Парафини, polypropylene yarn - technical yarns, Естествени полимери, и Парафини. Седалището му е в/ъв Krakow, Полша.

 8. REFIPAMPA S.A.

  Аржентина

  Предприятието REFIPAMPA S.A., e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Caba, Аржентина.

 1. MERCAN KIMYA S.A

  Турция

  Предприятието MERCAN KIMYA S.A, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Освен това развива дейност и в сферата на paraffins, и vaseline. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. PALAYESH PARAFFIN KHAVARAN

  Иран

  Предприятието PALAYESH PARAFFIN KHAVARAN, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Освен това развива дейност и в сферата на paraffin wax. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

 3. FUSHUN NINGYUAN PETROCHEMICALS CO., LTD.

  Китай

  Предприятието FUSHUN NINGYUAN PETROCHEMICALS CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Fushun, Китай.

 4. ALPHA-CHEMIE GMBH

  Германия

  Предприятието ALPHA-CHEMIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Парафини, Подправки, Парафини, и Подправки. Седалището му е в/ъв Freital, Германия.

 5. KIMIA PARAFFIN CO. LTD.

  Иран

  Предприятието KIMIA PARAFFIN CO. LTD., e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

 6. CHEMACT(LIAONING) PETROCHEMICALS LTD.

  Китай

  Предприятието CHEMACT(LIAONING) PETROCHEMICALS LTD., e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Shenyang, Китай.

 7. GOLD TEAM INTERNATIONAL LIMITED

  Хонконг

  Предприятието GOLD TEAM INTERNATIONAL LIMITED, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Hong Kong, Хонконг.

 8. PELLIZZARI SRL

  Италия

  Предприятието PELLIZZARI SRL, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв Valdagno, Италия.

 9. CAMEN TRADING CO S R L

  Румъния

  Предприятието CAMEN TRADING CO S R L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парафини. Освен това развива дейност и в сферата на Етерични масла и производни на смолата, Нехранителни оцветители и багрила, Етерични масла и производни на смолата, и Нехранителни оцветители и багрила. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 10. SNC HEDROUG ET CIE

  Алжир

  Предприятието SNC HEDROUG ET CIE, e Производител, и работи в сферата на Парафини. Седалището му е в/ъв alger, Алжир.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Парафини - Внос износ

Брой резултати

57 Фирми