• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • парни турбини

Резултати за

Парни турбини - Внос износ

 1. JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 2. FRANK GMBH

  Германия

  Предприятието FRANK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Седалището му е в/ъв Sinn, Германия.

 3. PROMPRIVOD

  Беларус

  Предприятието PROMPRIVOD, e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на steam ejector, vacuum pumps, Heat exchangers-savers, и cooling systems for communities. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 4. G-TEAM A.S.

  Чехия

  Предприятието G-TEAM A.S., e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, и Турбини. Седалището му е в/ъв Praha, Чехия.

 5. G-TEAM A.S.

  Чехия

  Предприятието G-TEAM A.S., e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Седалището му е в/ъв Plzen, Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SPIRAX SARCO

  Белгия

  Предприятието SPIRAX SARCO, e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на steam machines, gas flow metering instruments, flow gauges, и servo motors. Седалището му е в/ъв Zwijnaarde, Белгия.

 2. NORMANDY CONTROL GROUP SAS

  Франция

  Предприятието NORMANDY CONTROL GROUP SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Парни турбини. Седалището му е в/ъв Harfleur, Франция.

 3. INNCO

  Иран

  Предприятието INNCO, e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на steam turbines, turbines, и gas turbines. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

 4. TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE

  Германия

  Предприятието TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на system maintenance. Седалището му е в/ъв Auerbach, Германия.

 5. DRESSER RAND SA

  Франция

  Предприятието DRESSER RAND SA, e Производител, и работи в сферата на Федерации, обединения и синдикати. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори, Газови турбини, Парни турбини, Компресори, Centrifuges, Газови турбини, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Le Havre, Франция.

 1. REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Електроснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, Парни турбини, Климатизация - техника, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Vilshofen an der Donau, Германия.

 2. SCHARR TEC GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието SCHARR TEC GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Електроснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, Парни турбини, Климатизация - техника, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Neukirchen, Германия.

 1. ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN

  Германия

  Предприятието ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN, e Производител, и работи в сферата на Електроснабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, Парни турбини, Климатизация - техника, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Kronach, Германия.

 2. LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG

  Германия

  Предприятието LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG, e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Резервоари и отделения за складиране, Промишлени електрически пещи, Резервоари и отделения за складиране, и Промишлени електрически пещи. Седалището му е в/ъв Landshut, Германия.

 3. ENKOTHERM GMBH

  Германия

  Предприятието ENKOTHERM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, Топлообменници, Парни турбини, Газоохладители, Котелно производство от неръждаеми материали, Топлообменници, Парни турбини, и Газоохладители. Седалището му е в/ъв Merkendorf, Германия.

 4. COGEFROID

  Франция

  Предприятието COGEFROID, e Multi-Category, и работи в сферата на Хладилници. Освен това развива дейност и в сферата на Парни турбини, Парни турбини, Cogeneration, и heat pump heating. Седалището му е в/ъв Vaux Et Chantegrue, Франция.

 5. STANDART BUHAR KAZANI

  Турция

  Предприятието STANDART BUHAR KAZANI, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на steam machines, и steaming machines. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 6. TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация - техника, Електроснабдяване, Климатизация - техника, и Електроснабдяване. Седалището му е в/ъв Holzkirchen, Германия.

 7. SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD

  Китай

  Предприятието SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Парни турбини. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 8. VAPOR

  Белгия

  Предприятието VAPOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на steam boilers for industrial use, и hot air generators for industrial use. Седалището му е в/ъв Oudenaarde, Белгия.

 1. EXMONT-ENERGO, A.S.

  Чехия

  Предприятието EXMONT-ENERGO, A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Турбини, Парни турбини, Турбини, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Brno , Чехия.

 2. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Италия

  Предприятието C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Maniago, Италия.

 3. D&D MARINE ENGINEERING GMBH

  Германия

  Предприятието D&D MARINE ENGINEERING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Парни турбини, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

 4. CINK HYDRO - ENERGY S.R.O.

  Чехия

  Предприятието CINK HYDRO - ENERGY S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Водно-електрически централи. Освен това развива дейност и в сферата на Парни турбини, Турбини, Парни турбини, и Турбини. Седалището му е в/ъв Sadov, Чехия.

 5. TURBINE S.A.S.

  Италия

  Предприятието TURBINE S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Como, Италия.

 6. ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S.

  Чехия

  Предприятието ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Извънгабаритен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Парни турбини, Тръбопроводни линии, Парни турбини, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Kadan, Чехия.

 7. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Италия

  Предприятието VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 8. ROPATEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ROPATEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, Парни турбини, Инсталации и съоръжения за турбинни електроцентрали, и Парни турбини. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

 9. CNC TVAR S.R.O.

  Чехия

  Предприятието CNC TVAR S.R.O., и работи в сферата на Парни турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични турбини, milling machines, и Хидравлични турбини. Седалището му е в/ъв Liberec 7, Чехия.

 10. TURBOLUB

  Франция

  Предприятието TURBOLUB, и работи в сферата на Турбини. Освен това развива дейност и в сферата на Парни турбини, Нефтохимическо производство - инсталации и техника, Парни турбини, и Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Commentry, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Парни турбини - Внос износ

Брой резултати

88 Фирми