• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • парникови рамки

Резултати за

Парникови рамки - Внос износ

 1. TECNOVA SERRE

  Италия

  Предприятието TECNOVA SERRE, e Производител, и работи в сферата на Парникови рамки. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии и стъклени покриви, cogeneration plant, и Оранжерии и стъклени покриви. Седалището му е в/ъв Porto Mantovano, Италия.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Румъния

  Предприятието S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови рамки, Парникови рамки, и greenhouse products. Седалището му е в/ъв Loc. Valcele, Румъния.

 3. NASSAN GREENHOUSES

  Турция

  Предприятието NASSAN GREENHOUSES, e Производител, и работи в сферата на Парникови рамки. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 4. VIOLSAN

  Турция

  Предприятието VIOLSAN, e Производител, и работи в сферата на Парникови рамки. Освен това развива дейност и в сферата на greenhouses for floriculture and gardening, nursery greenhouses, и drinking yoghurt. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. AC MECANIQUE

  Франция

  Предприятието AC MECANIQUE, e Производител, и работи в сферата на Парникови рамки. Освен това развива дейност и в сферата на glasshouse covers, и metal clips. Седалището му е в/ъв Sainte Barbe, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BIO GREEN AGRO

  Украйна

  Предприятието BIO GREEN AGRO, e Производител, и работи в сферата на Натурални торове. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови рамки, и Парникови рамки. Седалището му е в/ъв Voznesensk, Украйна.

 2. GAUDEA A.S.

  Чехия

  Предприятието GAUDEA A.S., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови рамки, и Парникови рамки. Седалището му е в/ъв Praha 8, Чехия.

 3. VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM

  Турция

  Предприятието VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM, и работи в сферата на Парникови рамки. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.