• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • парникови растения

Резултати за

Парникови растения - Внос износ

 1. LOTOS K

  Украйна

  Предприятието LOTOS K, e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Седалището му е в/ъв Glevakha, Kyiv State, Украйна.

 2. SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието SPACE HOUSE SERA SISTEMLERI, e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници - инсталации, greenhouse products, nursery greenhouses, boilers for greenhouses, и Разсадници - инсталации. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

 3. SERA TEKNIK

  Турция

  Предприятието SERA TEKNIK, e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на greenhouse flowers, greenhouse fruits, greenhouse products, и greenhouses. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

 4. ECO SERA SISTEMLERI

  Турция

  Предприятието ECO SERA SISTEMLERI, e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови растения, Разсадници - инсталации, Селско стопанство - техника и машини, greenhouses for market gardening, Парникови растения, Разсадници - инсталации, и Селско стопанство - техника и машини. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

 5. OPPERMANN FLORISTIK

  Австрия

  Предприятието OPPERMANN FLORISTIK, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Ampflwang, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GERT HÖFER

  Германия

  Предприятието GERT HÖFER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Плодове, Градинарство и цветарство, Парникови растения, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

 2. CASITA HERMOSA PIANTE

  Италия

  Предприятието CASITA HERMOSA PIANTE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на orchids, и ornamental plants. Седалището му е в/ъв Ruvo Di Puglia, Италия.

 3. WALTER HEERMANN GMBH

  Германия

  Предприятието WALTER HEERMANN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

 4. BLUMEN-BERRET GMBH

  Германия

  Предприятието BLUMEN-BERRET GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Mühlacker, Германия.

 5. RIEBL- GELTINGER

  Германия

  Предприятието RIEBL- GELTINGER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Pfeffenhausen, Германия.

 1. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Германия

  Предприятието BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 2. HIVERNACLEHORTA

  Испания

  Предприятието HIVERNACLEHORTA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale flowers and plants, aromatic plants, decorated vases, и greenhouse flowers. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 1. BLUMEN ERTLE

  Германия

  Предприятието BLUMEN ERTLE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Sontheim, Германия.

 2. BERINGGAARD APS

  Дания

  Предприятието BERINGGAARD APS, e Производител, и работи в сферата на Сухи цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Бонзай - дървета, Цъфтящи растения, Парникови растения, Зелени растения, Бонзай - дървета, Цъфтящи растения, Парникови растения, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Gilleleje, Дания.

 3. JOACHIM REIMANN

  Германия

  Предприятието JOACHIM REIMANN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Neugersdorf, Германия.

 4. FLORAPRIMA GMBH

  Германия

  Предприятието FLORAPRIMA GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Wendeburg, Германия.

 5. BLUMEN-ATELIER SCHWARZ

  Германия

  Предприятието BLUMEN-ATELIER SCHWARZ, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Bottrop, Германия.

 6. WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието WILLEKE BLUMEN HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Büren, Германия.

 7. ROSENHOF BEUTLER

  Германия

  Предприятието ROSENHOF BEUTLER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

 8. BLUMEN STIERLE-WAGNER

  Германия

  Предприятието BLUMEN STIERLE-WAGNER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

 1. STEFAN SCHÄDLER

  Германия

  Предприятието STEFAN SCHÄDLER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Zeltingen-Rachtig, Германия.

 2. BLUMENHAUS WALTER HEIMANN

  Германия

  Предприятието BLUMENHAUS WALTER HEIMANN, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Giengen, Германия.

 3. SABINE KRÖPER

  Германия

  Предприятието SABINE KRÖPER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

 4. ORNAMENTALES JYM

  Коста Рика

  Предприятието ORNAMENTALES JYM, e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на ornamental plants, и greenhouse plants. Седалището му е в/ъв San carlos, Коста Рика.

 5. VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD.

  Тайван

  Предприятието VIEWPOINT ENTERPRISE CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Седалището му е в/ъв Taichung City, Тайван.

 6. HONGYI LIGHTING LIMITED

  Китай

  Предприятието HONGYI LIGHTING LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Парникови растения. Освен това развива дейност и в сферата на hydroponics. Седалището му е в/ъв Dongguan, Китай.

 7. HORTICULTURE HALLEUX

  Белгия

  Предприятието HORTICULTURE HALLEUX, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Цъфтящи растения, Парникови растения, Цъфтящи растения, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Boirs, Белгия.

 8. BLUMEN - SCHMIDT GMBH

  Германия

  Предприятието BLUMEN - SCHMIDT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Плодове, Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, и Парникови растения. Седалището му е в/ъв Abstatt, Германия.

 9. NOORDAM

  Холандия

  Предприятието NOORDAM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови растения, Парникови растения, и cut flowers. Седалището му е в/ъв S-Gravenzande, Холандия.

 10. BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH

  Германия

  Предприятието BLÜTENPRACHT FRISCHBLUMEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Парникови растения - Внос износ

Брой резултати

462 Фирми