• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • парници

Резултати за

Парници - Внос износ

 1. ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS, e Производител, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на Nurseries, Almond trees, Pistachios, Seeds, Organic soil, Peach trees, Vegetable grafts, Tarraco, и Constantí. Седалището му е в/ъв Puebla De Vícar (almería), Испания.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  България

  Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени автоматизирани поливни системи, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на паркове и градини, поддръжка на зелени площи. Фирмата ни произвежда градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби и покритие от поликарбонат със сертифицирани материали.Оранжерийте се произвеждат по най съвременна технология и виско качество. Оранжериите издържат на натоварване от сняг повече от 100кг/м2 и гаранция за експлоатация повече от 10г Произвеждаме още мобилни системи за охлаждане с водна мъгла с марка AQUA FOOG

 3. EL PLANTEL SEMILLEROS

  Испания

  Предприятието EL PLANTEL SEMILLEROS, e Производител, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на nursery seedlings. Седалището му е в/ъв La Mojonera-Almería, Испания.

 4. H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Парници. Седалището му е в/ъв Osnabrück, Германия.

 5. BUNKER SPECIALTIES

  Аржентина

  Предприятието BUNKER SPECIALTIES, e Производител, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa - хранa, Диетичнa - хранa, и legumes. Седалището му е в/ъв Los Cardales, Аржентина.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Испания

  Предприятието SEMILLEROS PLANTIAGRO, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Зелени растения, cereals, sowing seeds, Разсадници и лесовъдство, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Puerto Lumbreras-Murcia, Испания.

 2. SEMILLAS FITO SA

  Испания

  Предприятието SEMILLAS FITO SA, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на corn flour cereals, barley seeds, maize cereals, и cereal sowing seeds. Седалището му е в/ъв Badajoz, Испания.

 3. LABORATORIOS EDYMA SL

  Испания

  Предприятието LABORATORIOS EDYMA SL, e Производител, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на potatoes, и seed potatoes. Седалището му е в/ъв Secadura Cantabria, Испания.

 4. SEMILLERO LAIMUND

  Испания

  Предприятието SEMILLERO LAIMUND, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на vines, water-melon, melon, и tomato seeds. Седалището му е в/ъв El Ejido-Almería, Испания.

 5. IXIRA YATAK

  Турция

  Предприятието IXIRA YATAK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парници. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 1. LS ELECTROMECANICA

  Аржентина

  Предприятието LS ELECTROMECANICA, e Производител, и работи в сферата на Парници. Седалището му е в/ъв Bragado, Аржентина.

 2. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Сърбия

  Предприятието ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V., e Производител, и работи в сферата на Парници. Освен това развива дейност и в сферата на Оранжерии и стъклени покриви, Растения, луковици и семена, Оранжерии и стъклени покриви, и Растения, луковици и семена. Седалището му е в/ъв Kanjiža-Magyarkanizsa, Сърбия.

 1. SERRES JRC

  Франция

  Предприятието SERRES JRC, e Производител, и работи в сферата на Парници. Седалището му е в/ъв St Georges Des Gardes, Франция.

 2. ULUSOY YATAK

  Турция

  Предприятието ULUSOY YATAK, e Производител, и работи в сферата на Парници. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 3. MARI SERRE S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARI SERRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Feroleto Della Chiesa, Италия.

 4. BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO

  Италия

  Предприятието BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Andora, Италия.

 5. SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C.

  Италия

  Предприятието SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Uzzano, Италия.

 6. GALBUSERA SERRE S.R.L.

  Италия

  Предприятието GALBUSERA SERRE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Merate, Италия.

 7. COFEAL S.R.L.

  Италия

  Предприятието COFEAL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Pavia Di Udine, Италия.

 8. PONTEVIA SERRE S.R.L.

  Италия

  Предприятието PONTEVIA SERRE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Casalzuigno, Италия.

 1. EURO PLAST 2 A S.R.L.

  Италия

  Предприятието EURO PLAST 2 A S.R.L., и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Canicatti', Италия.

 2. PFA DRAGOMIR N. IULIAN

  Румъния

  Предприятието PFA DRAGOMIR N. IULIAN, e Производител, и работи в сферата на Парници. Седалището му е в/ъв Braila, Румъния.

 3. NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление за оранжерии, Парници, Отопление за оранжерии, и Парници. Седалището му е в/ъв Fiumefreddo Di Sicilia, Италия.

 4. PROGETTO CLIMA DI GHIRARDO EGIDIO

  Италия

 5. LAMEZIA SERRE

  Италия

 6. GREENSIDESHOP S.R.L.S.

  Италия

 7. TIESSEI S.R.L.

  Италия

 8. UMBRIA SERRE S.R.L.

  Италия

 9. OPUS ET VITA S.R.L.

  Италия

 10. ADUSO SER.RE S.N.C. DI ADUSO FLAVIO & C.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно