Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • перфоратори за хартия

Резултати за

Перфоратори за хартия - Внос износ

 1. WONDAY

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието WONDAY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - училищни принадлежности, Хартиени канцеларски изделия - принадлежности за офиса, Машинки за телбод, Перфоратори за хартия, Тиксо, Товаро-разтоварни транспортни колички, Колички и товарни колички, Транспалети, и Подвижни стълби. Седалището му е в/ъв Lezoux, Франция.

 2. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Германия

  Предприятието INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, e Производител, и работи в сферата на Изделия за хигиена и тоалет. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия за канцеларски принадлежности, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Пробойник, хартия и картон, Перфоратори за хартия, Хартия за канцеларски принадлежности, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Peißenberg, Германия.

 3. BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE

  Италия

  Предприятието BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Nervesa Della Battaglia, Италия.

 4. FOSSALUZZA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FOSSALUZZA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Codogne', Италия.

 5. E.G. SYSTEM

  Италия

  Предприятието E.G. SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Nave, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. JPC CREATIONS

  Франция

  Предприятието JPC CREATIONS, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Ножици за домашно и професионално ползване, Перфоратори за хартия, и Ножици за домашно и професионално ползване. Седалището му е в/ъв Peschadoires, Франция.

 2. MWU CURIONI S.P.A.

  Италия

  Предприятието MWU CURIONI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Galgagnano, Италия.

 3. CAVALLERI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAVALLERI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали, Перфоратори за хартия, Стомани и метали, и Перфоратори за хартия. Седалището му е в/ъв Isola Del Cantone, Италия.

 4. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Италия

  Предприятието SIMPLEX RAPID S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв San Giuliano Milanese, Италия.

 5. MA. IND. DI BALDI SERGIO

  Италия

  Предприятието MA. IND. DI BALDI SERGIO, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Carmignano, Италия.

 1. VIM TRADE S.R.L.

  Италия

  Предприятието VIM TRADE S.R.L., и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия - машини за производството, Перфоратори за хартия, и Хартия - машини за производството. Седалището му е в/ъв Salo', Италия.

 2. TECNOSTAR S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOSTAR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Перфоратори за хартия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Перфоратори за хартия. Седалището му е в/ъв Sordio, Италия.

 1. KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH

  Германия

  Предприятието KLÜTER PAPIERVERARBEITUNG GMBH, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, и Перфоратори за хартия. Седалището му е в/ъв Bünde, Германия.

 2. VOITH PAPER LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието VOITH PAPER LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, и Перфоратори за хартия. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

 3. A. CELLI PAPER S.P.A.

  Италия

 4. M.T.C. S.R.L.

  Италия

 5. PMPOWER S.R.L.

  Италия

 6. FUTURA S.P.A.

  Италия

 7. MAFLEX S.R.L.

  Италия

 8. SIAGA SERVICE S.N.C. DI MAZZA F. & C.

  Италия

 1. KERN S.P.A.

  Италия

 2. OFFICINA MECCANICA ANGELO GIORGI

  Италия

 3. MASSENZANA S.R.L.

  Италия

 4. TIMAS S.R.L. G. PERINI

  Италия

 5. ROSSELLI S.R.L.

  Италия

 6. A.T.G. & FIGLI DI GALBIATI ADRIANO E C. S.N.C.

  Италия

 7. BROZZI

  Италия

 8. O.M.T. S.R.L.

  Италия

 9. TISSUEWELL S.R.L.

  Италия

 10. HEIMBACH U K LTD

  Обединеното кралство

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Перфоратори за хартия - Внос износ

Брой резултати

52 Фирми