• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • печатарски преси

Резултати за

Печатарски преси - Внос износ

 1. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието GRAPHIC INVEST & CONSULT, e Разпространител, и работи в сферата на Сериграфия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Печатарски преси, Офсетови печатарски машини, Печатане и подвързване - пособия, Печатане - пособия, Подвързване - пособия, Сериграфия - помощни материали, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и Печатане. Седалището му е в/ъв Pontillas, Белгия.

 2. KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието KG KLAUS PARADOWSKI MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO., e Multi-Category, и работи в сферата на Печатарски преси. Седалището му е в/ъв Henstedt-Ulzburg, Германия.

 3. AKIN PROMOSYON

  Турция

  Предприятието AKIN PROMOSYON, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Печатарски преси, Печатарски преси, packing, Promotional textile gifts, и leaflets - brochures - catalogues. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 4. VISTA LABEL

  Турция

  Предприятието VISTA LABEL, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на labels on a roll. Седалището му е в/ъв Istanbul-Avrupa, Турция.

 5. SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ

  Турция

  Предприятието SAKARYA GELISIM OFSET MATBAACILIK VE AMBALAJ, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на packing boxes, и catalogues - design. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DEGISIM OFSET

  Турция

  Предприятието DEGISIM OFSET, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на sheet offset printing, paper and paperboard packaging, и Cabling for rairoads. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. NEMA BASIM YAYIN LTD STI.

  Турция

  Предприятието NEMA BASIM YAYIN LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на packing boxes. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. POSTERITY PRINTING

  Турция

  Предприятието POSTERITY PRINTING, e Производител, и работи в сферата на Специализирана преса - издателство. Освен това развива дейност и в сферата на Печатарски преси, и Печатарски преси. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 4. C I F C I M U C E L L I T LTD

  Турция

  Предприятието C I F C I M U C E L L I T LTD, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. OTINGO ETIKET

  Турция

  Предприятието OTINGO ETIKET, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, adhesive labels, food boxes, и Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Gunesli Istanbul, Турция.

 1. DÍLNA, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието DÍLNA, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Отпечатване с тампони (тампография), Печатане, Печат и набор - машини и техника, Печатане - пособия, Отпечатване с тампони (тампография), Печатане, Печат и набор - машини и техника, и Печатане - пособия. Седалището му е в/ъв Praha 9 , Чехия.

 2. BURCU MATBAA

  Турция

  Предприятието BURCU MATBAA, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на catalogues - design. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. NATALIS SPRL

  Белгия

  Предприятието NATALIS SPRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане и подвързване - пособия, Картон и картонени изделия - машини за преработка, Печатане и подвързване - пособия, Картон и картонени изделия - машини за преработка, automatic binders, и continuous form cutters. Седалището му е в/ъв Grâce-Hollogne, Белгия.

 2. POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието POZITIF FORM MATBAACILIK AMBALAJ BASIM YAYIN SAN. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на label, и storage shelters. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. SARAY MATBAA

  Турция

  Предприятието SARAY MATBAA, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на paper for printers, hard cover notebooks, и offset printing for packaging. Седалището му е в/ъв Akyurt, Турция.

 4. OFFSETDRUKKERIJ DE SONVILLE

  Белгия

  Предприятието OFFSETDRUKKERIJ DE SONVILLE, e Производител, и работи в сферата на Печатане. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане - офсет, Печатарски преси, Печатане - офсет, presses, Печатарски преси, и presses for digital printing. Седалището му е в/ъв Lovendegem, Белгия.

 5. ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI.

  Турция

  Предприятието ETKIN MATBAACILIK VE KAGITCILIK SAN. TIC. LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на restaurant menus, machines and equipment for hotels, catering and public premises, hot stamping on paper and cardboard, и packing boxes. Седалището му е в/ъв Mugla, Турция.

 6. KARACA PRINT & ADVERTISING SOLUTIONS

  Турция

  Предприятието KARACA PRINT & ADVERTISING SOLUTIONS, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна сериграфия, overprinting labels, packing labels, и Рекламна сериграфия. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 7. EGE BASIM

  Турция

  Предприятието EGE BASIM, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на offset printing, digital printing, posters - printing, и graphic design. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. ERCIYES DAVETIYE

  Турция

  Предприятието ERCIYES DAVETIYE, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

 1. ASTHOR CREATIVE ADWORKS

  Турция

  Предприятието ASTHOR CREATIVE ADWORKS, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ

  Турция

  Предприятието ALIS MATBAACILIK OFSET AMBALAJ, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на printed advertising and promotional media. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. OTTOMAN INVITATION ( OSMANLI DAVETIYECI )

  Турция

  Предприятието OTTOMAN INVITATION ( OSMANLI DAVETIYECI ), e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на wedding organisation. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. ORCHARD PRESS CHELTENHAM LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ORCHARD PRESS CHELTENHAM LTD, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане - литография, и Печатане - литография. Седалището му е в/ъв Tewkesbury, Обединеното кралство.

 5. GALAXYPACK MATBAA

  Турция

  Предприятието GALAXYPACK MATBAA, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Печатане, Cardboard box and packaging, paper, coated paper-board and cartonboard, и Печатане. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. COCI (SA)

  Франция

  Предприятието COCI (SA), и работи в сферата на Печатарски преси. Седалището му е в/ъв Noisy Le Sec, Франция.

 7. NETSAN ETIKET MATBAA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието NETSAN ETIKET MATBAA SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Етикети и знаци на производителя, облекло, label, textile, и Етикети и знаци на производителя, облекло. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. IDEASFACTORY.GR

  Гърция

  Предприятието IDEASFACTORY.GR, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на advertising printed matter - printing, advertising folders, и crew assistance. Седалището му е в/ъв Moschato, Гърция.

 9. HOBBY ETIKET

  Турция

  Предприятието HOBBY ETIKET, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - принадлежности, printed labels, fabrics, Bar code, и Облекло - принадлежности. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. ARYA TRADE

  Турция

  Предприятието ARYA TRADE, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Печатарски преси - Внос износ

Брой резултати

173 Фирми