• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пиньони

Резултати за

Пиньони - Внос износ

 1. INTEGRA

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието INTEGRA, e Производител, и работи в сферата на Механични трансмисии и компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Пиньони, Фина механика, Промишлени смазки, Пиньони, и Фина механика. Седалището му е в/ъв Le-Val-Saint-Germain, Франция.

 2. MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Турция

  Предприятието MEHMET ERDIREN DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на steel gears. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. IBERPIÑON SL

  Испания

  Предприятието IBERPIÑON SL, e Производител, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, Пиньони, Pine kernels, foodstuffs - import/export, и producer of food products. Седалището му е в/ъв Pedrajas De San Esteban, Valladolid, Испания.

 4. Z.M.C. ITALIA

  Италия

  Предприятието Z.M.C. ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Вериги. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, chains, farm chains, Пиньони, и roller chains for transmissions. Седалището му е в/ъв Cavaria Con Premezzo, Италия.

 5. MINI GEARS (STOCKPORT) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MINI GEARS (STOCKPORT) LTD, e Производител, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Зъбни предавки, Пиньони, Зъбни предавки, 3- and 5-axis CNC machining, Пиньони, и racks. Седалището му е в/ъв Stockport, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Турция

  Предприятието AVRUPA DISLI MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Зъбни предавки. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, filtration of pharmaceuticals, Пиньони, Internal gears, и cone drive. Седалището му е в/ъв Istanbul/bayrampaşa, Турция.

 2. ABMI

  Белгия

  Предприятието ABMI, e Производител, и работи в сферата на Зъбни предавки. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, Уплътнителни пръстени, Сачмени лагери, precision mechanics, Пиньони, Уплътнителни пръстени, и Сачмени лагери. Седалището му е в/ъв Deux-Acren, Белгия.

 3. LLC MODULTEC

  Беларус

  Предприятието LLC MODULTEC, e Производител, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на cylinder gears, transmission gearing, и helicoidal gears. Седалището му е в/ъв Gomel, Беларус.

 4. ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Турция

  Предприятието ADBA MAKINE SANAYI TICARET LIMITED ŞIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на steel gears, computerised cutting and burnishing, worm gears for transmissions, и milling. Седалището му е в/ъв Başakşehir, Турция.

 5. YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S.

  Турция

  Предприятието YAVUZLAR DISLI SANAYI TICARET A.S., e Производител, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на racks, accessories and spare parts, и epicyclic reduction gears. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 1. ITAFRAN

  Франция

  Предприятието ITAFRAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на Bearings, и bearings. Седалището му е в/ъв Corbas, Франция.

 2. AMIS

  Франция

  Предприятието AMIS, e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, Пиньони, и Gearboxes. Седалището му е в/ъв Montluçon Cedex, Франция.

 1. AXOMECA

  Франция

  Предприятието AXOMECA, e Разпространител, и работи в сферата на Скоростни вариатори и редуктори на обороти. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, electric motors, Bearings, Пиньони, и cpm bearings. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

 2. OGUZ MAKINA MÜHENDISLIK

  Турция

  Предприятието OGUZ MAKINA MÜHENDISLIK, e Производител, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на filtration of pharmaceuticals, Wormwheels for mechanical engineering, и original replacements. Седалището му е в/ъв Çorum, Турция.

 3. HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието HALIFAX RACK & SCREW CUTTING CO. LIMITED, и работи в сферата на Качествен контрол и сертификати. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, Пиньони, и Machined parts. Седалището му е в/ъв Brighouse, Обединеното кралство.

 4. DMS TEKNIK MALZEME

  Турция

  Предприятието DMS TEKNIK MALZEME, e Производител, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на contract manufacturing. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. PIÑONES MATEO ZARA S.L.

  Испания

  Предприятието PIÑONES MATEO ZARA S.L., e Производител, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Cadiz, Испания.

 6. PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL

  Испания

  Предприятието PIÑAS Y PIÑONES LA JANDA SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на dry fruits. Седалището му е в/ъв Vejer De La Frontera, Испания.

 7. REQUISITOS UNÂNIMES

  Португалия

  Предприятието REQUISITOS UNÂNIMES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пиньони. Освен това развива дейност и в сферата на pine seedlings, и painting. Седалището му е в/ъв Amora, Португалия.

 8. S.C.MASINI S.R.L.

  Румъния

  Предприятието S.C.MASINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Пиньони, и Пиньони. Седалището му е в/ъв Targu Jiu, Румъния.