Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата

Резултати за

Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата - Внос износ

 1. DAUBENSCHÜZ WASSERTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DAUBENSCHÜZ WASSERTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Drackenstein, Германия.

 2. LUXE POOLS

  Франция

  Предприятието LUXE POOLS, e Производител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения, Басейни - инсталации и съоръжения, и overflow swimming pool. Седалището му е в/ъв Viriat, Франция.

 3. KMD MANUEL KUTZNER

  Германия

  Предприятието KMD MANUEL KUTZNER, e Производител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Spessart, Германия.

 4. AC SCHWIMMBADTECHNIK AG

  Швейцария

  Предприятието AC SCHWIMMBADTECHNIK AG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Швейцария.

 5. RCPOOL, LDA.

  Португалия

  Предприятието RCPOOL, LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на saunas, и booths for turkish baths. Седалището му е в/ъв Condeixa-A-Nova, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ACCPISCINAS - CONSTRUÇÃO DE PISCINAS EM BETÃO

  Португалия

  Предприятието ACCPISCINAS - CONSTRUÇÃO DE PISCINAS EM BETÃO, e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, fibreglass pools, custom pools, и construction of pools. Седалището му е в/ъв ponte de lima, Португалия.

 2. DST POOL

  Турция

  Предприятието DST POOL, e Производител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на filtering pumps, swimming pool accessories, и filters and filtration systems. Седалището му е в/ъв Umraniye , Istanbul, Турция.

 3. S M B SRL

  Румъния

  Предприятието S M B SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Кабини за душ, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, Сауна - съоръжения, Магазини - подреждане, Кабини за душ, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, Сауна - съоръжения, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Oradea, Румъния.

 4. SUEZ PURIFICATION & DISINFECTION SYSTEMS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SUEZ PURIFICATION & DISINFECTION SYSTEMS LTD, e Производител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на ozone. Седалището му е в/ъв East Kilbride, Обединеното кралство.

 5. DATRON SWIMMING POOL EQUIPMENT

  Белгия

  Предприятието DATRON SWIMMING POOL EQUIPMENT, e Multi-Category, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, Преработка на водите - препарати, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, swimming-pool maintenance, Преработка на водите - препарати, и construction of pools. Седалището му е в/ъв Zele, Белгия.

 1. ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI.

  Турция

  Предприятието ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения, Поддръжка на плувни басейни - препарати, Басейни - инсталации и съоръжения, Поддръжка на плувни басейни - препарати, и furnishings for pools. Седалището му е в/ъв ISTANBUL, Турция.

 2. ÁGUA CRISTALINA PISCINAS

  Португалия

  Предприятието ÁGUA CRISTALINA PISCINAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на swimming-pool maintenance, cleaning of pools, и swimming pool flooring. Седалището му е в/ъв Cascais, Португалия.

 1. VALE FORMOSO PISCINAS COMERCIO E SERVIÇOS DE PISCINAS E JARDINS LDA.

  Португалия

  Предприятието VALE FORMOSO PISCINAS COMERCIO E SERVIÇOS DE PISCINAS E JARDINS LDA., e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, и furnishings for pools. Седалището му е в/ъв Almancil, Португалия.

 2. TRIOGEN LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието TRIOGEN LIMITED, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на ozone. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

 3. MACCHIASHOP DI MACCHIAVELLI MARCO

  Италия

  Предприятието MACCHIASHOP DI MACCHIAVELLI MARCO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на wood burners. Седалището му е в/ъв Baiso, Италия.

 4. TEMA HAVUZ - HAVUZ YAPIMI

  Турция

  Предприятието TEMA HAVUZ - HAVUZ YAPIMI, e Производител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на swimming pool flooring, и Swimming pools - water treatment. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. ATG UV TECHNOLOGY

  Обединеното кралство

  Предприятието ATG UV TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Wigan, Обединеното кралство.

 6. LEIRIPISCINAS

  Португалия

  Предприятието LEIRIPISCINAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения, swimming-pool maintenance, dehumidifiers for swimming pools, и Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 7. CASAPISCINE

  Мароко

  Предприятието CASAPISCINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 8. PETERSE ZWEMBADEN

  Холандия

  Предприятието PETERSE ZWEMBADEN, e Подизпълнител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Soest, Холандия.

 1. ING. JAKOB GRUBER CHEMIE- & WASSERTECHNIK

  Австрия

  Предприятието ING. JAKOB GRUBER CHEMIE- & WASSERTECHNIK, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

 2. AWG INNOVATIVE WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието AWG INNOVATIVE WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, Преработка на водите - уреди и инсталации, furnishings for pools, purification systems for pools, и Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Hambühren, Германия.

 3. MELO SCHWIMMBADTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието MELO SCHWIMMBADTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, swimming pool construction, swimming pool design, Преработка на водите - уреди и инсталации, и Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Göttingen, Германия.

 4. ACQUAPROCESS

  Франция

  Предприятието ACQUAPROCESS, e Разпространител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на magnetic limescale-removal treatments, и chemical purification of waste water. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

 5. MELO SCHWIMMBADTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието MELO SCHWIMMBADTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, Басейни - инсталации и съоръжения, swimming pool design, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, и Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Kassel, Германия.

 6. IGUI PISCINAS LDA.

  Португалия

  Предприятието IGUI PISCINAS LDA., e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата, prefabricated swimming pools, swimming pool design, и swimming pool water regulators. Седалището му е в/ъв Fronteira, Португалия.

 7. BLUE CUBE DIRECT

  Обединеното кралство

  Предприятието BLUE CUBE DIRECT, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Седалището му е в/ъв Bedford, Обединеното кралство.

 8. ATLASPOOL

  Турция

  Предприятието ATLASPOOL, e Производител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на concrete pools, и open-air pool. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 9. SCP POOL PORTUGAL

  Португалия

  Предприятието SCP POOL PORTUGAL, e Разпространител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на technical articles for pools, pool covers, wellness products, и pool heating. Седалището му е в/ъв Rio De Mouro, Португалия.

 10. GEDAR - EQUIPOS Y PRODUCTOS PARA AGUA

  Испания

  Предприятието GEDAR - EQUIPOS Y PRODUCTOS PARA AGUA, e Разпространител, и работи в сферата на Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата. Освен това развива дейност и в сферата на water filters, hydrovor, accumulation tanks and water reserves, и decalcifiers. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плувни басейни - уреди и инсталации за преработка на водата - Внос износ

Брой резултати

201 Фирми