• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пневматични съединители

Резултати за

Пневматични съединители - Внос износ

 1. WALTHER-PRÄZISION

  Германия

  Verified by europages badge

  Since 1951, WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG (est.1931), has been developing and manufacturing mono and multi couplings, as well as docking systems that are used wherever liquids, vapours, gasses, electrical and optical signals and electric power have to be transferred and separated. Quick couplings are available in nominal sizes of DN 2 to DN 100, at operating pressures from vacuum to 2000 bar, also in clean-break, full-flow or breakaway technology.

 2. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на Механични съединители, Механични съединители, и collectors. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI

  Турция

  Предприятието TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на quick connectors, quick couplings, coupling flanges, и special couplings. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 4. AIRFIT GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието AIRFIT GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Nettersheim, Германия.

 5. FLUIDIFY FT GMBH

  Австрия

  Предприятието FLUIDIFY FT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Wolfurt, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K.

  Германия

  Предприятието HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Rheine, Германия.

 2. HÜCOBI GMBH

  Германия

  Предприятието HÜCOBI GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Съединители за тръбни системи от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, Пневматични съединители, Компресори, Промишлена тръбна арматура, Затвори и клапани, Пневматични съединители, и Компресори. Седалището му е в/ъв Bielefeld, Германия.

 3. GEORG GMBH

  Германия

  Предприятието GEORG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Breitscheid, Германия.

 4. STEINCONNECTOR GMBH

  Германия

  Предприятието STEINCONNECTOR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Затвори и клапани. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, Пневматични съединители, и Quick-connect tab receptacles. Седалището му е в/ъв Wermelskirchen, Германия.

 5. TEKNO-MET

  Турция

  Предприятието TEKNO-MET, e Производител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 1. KNIEPS & KOMM GMBH

  Германия

  Предприятието KNIEPS & KOMM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 2. AFT SYSTEMS STANKIEWICZ

  Германия

  Предприятието AFT SYSTEMS STANKIEWICZ, e Разпространител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Kaiserslautern, Германия.

 1. FRÜHBER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието FRÜHBER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Herten, Германия.

 2. RTC TEC COUPLINGS TECHNOLOGY

  Турция

  Предприятието RTC TEC COUPLINGS TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на quick couplings, и swivelling quick release couplings. Седалището му е в/ъв Tuzla / Istanbul, Турция.

 3. DRUCKLUFTKONTOR GMBH

  Германия

  Предприятието DRUCKLUFTKONTOR GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на Компресори, compressed air, и Компресори. Седалището му е в/ъв Weinsberg, Германия.

 4. EBS QUICK COUPLINGS

  Турция

  Предприятието EBS QUICK COUPLINGS, e Производител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. CAST FLUID POWER LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CAST FLUID POWER LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пневматични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични връзки, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, hose repairs, hydraulic hoses, Пневматични връзки, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Bristol, Обединеното кралство.

 6. MAXSAFE GLOBAL

  Обединеното кралство

  Предприятието MAXSAFE GLOBAL, e Производител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Couplings, compressed air, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, и swaging machines. Седалището му е в/ъв Prescot Merseyside, Обединеното кралство.

 7. DIXON DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието DIXON DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Гъвкави тръби от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Пневматични съединители, Вътрешни гуми, Промишлена тръбна арматура, Пневматични съединители, и Вътрешни гуми. Седалището му е в/ъв Troisdorf, Германия.

 8. IP SPANNTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието IP SPANNTECHNIK GMBH, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пневматични съединители, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Sundern, Германия.

 1. ILLER PNEUMATIK FLUID-TECHNIK-SYSTEME GMBH

  Германия

  Предприятието ILLER PNEUMATIK FLUID-TECHNIK-SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пневматични затвори. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични съединители, Сгъстен въздух - инсталации и уреди, Пневматични - инсталации и инструменти, Пневматични съединители, и Сгъстен въздух - инсталации и уреди. Седалището му е в/ъв Buch, Германия.

 2. GIACALONE BIAGIO

  Италия

  Предприятието GIACALONE BIAGIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компоненти за пневматична техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, pneumatic accessories, accessories for the pneumatics industry, Пневматични съединители, и road tyre equipment. Седалището му е в/ъв Marsala, Италия.

 3. CAMOZZI BENELUX B.V.

  Холандия

  Предприятието CAMOZZI BENELUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на airtight components. Седалището му е в/ъв Nieuwerkerk Aan Den Ijssel, Холандия.

 4. FLEX-SEAL COUPLINGS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FLEX-SEAL COUPLINGS LTD, e Производител, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, и Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Barnsley, Обединеното кралство.

 5. J J BCN INTERNACIONAL S.A.

  Испания

  Предприятието J J BCN INTERNACIONAL S.A., e Производител, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, и Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Cardedeu, Испания.

 6. GEA NIRO GMBH

  Германия

  Предприятието GEA NIRO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Пневматични съединители, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Müllheim, Германия.

 7. IMI NORGREN LIMITED

  Ирландия

  Предприятието IMI NORGREN LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, и Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

 8. ESCO AANDRIJVINGEN B.V.

  Холандия

  Предприятието ESCO AANDRIJVINGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, и Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Alphen Aan Den Rijn, Холандия.

 9. MON ENTREPRISE

  Франция

  Предприятието MON ENTREPRISE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Пневматични съединители. Седалището му е в/ъв Courbevoie, Франция.

 10. CEJN AG

  Швейцария

  Предприятието CEJN AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Пневматични съединители, Съединители (амбреажи), Пневматични съединители, и Съединители (амбреажи). Седалището му е в/ъв Cham, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пневматични съединители - Внос износ

Брой резултати

56 Фирми