• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пневмотранспортни установки

Резултати за

Пневмотранспортни установки - Внос износ

 1. DEC DEUTSCHLAND GMBH - DEC GROUP

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DEC DEUTSCHLAND GMBH - DEC GROUP, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Geisenfeld, Германия.

 2. FELCO-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието FELCO-FÖRDERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв St. Stefan, Австрия.

 3. MIHAMAX ENGINEERING LTD

  България

  "МИХАМАКС ИНЖЕНЕРИНГ" ООД Основана през 2013г. в гр.Пловдив от специалисти с дългогодишен опит в сферата на металообработката, автоматизацията , проектантската дейност и търговията. ПРОЕКТИРАМЕ И ПРОИЗВЕЖДАМЕ Машини за индустриално почистване и централна аспирация за международни и наши пазари. СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ И АГРЕГАТИ Комплексни заварени модулни елементи за пневмотранспорт и филтрация на въздуха. Фирмата е насочена в две основни направления: - Конструкторска дейност- Изготвяне на техническа документация на детайлни чертежи, сглобени единици и възли. - Производство на метални изделия- Лазерно рязане, огъване, заваряване, стругова и фрезова обработка Екип от специалисти с опит в областта на проектирането чрез триизмерно моделиране, симулация, механични и динамични анализи. Инвестицията в квалифициран технически екип е гаранцията, че клиентите ни от цял свят ще получат нужното ниво на професионализъм. Екипна работа с постоянно подобряване на комуникацията и квалификацията, както и непрестанно търсене на нови възможности за увеличаване на бизнес партньорствата. Стремежът към постоянство и развитие ни прави предпочитан доставчик на машини и агрегати за водещи международни компании. За нас няма граници, а само предизвикателства, които ни помагат да вървим напред. Вярваме, че по-доброто предстои, с правилни действия и проекти ще допринесем за успеха на нашите клиенти и партньори.

 4. KT-SAKKAS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KT-SAKKAS GMBH & CO. KG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Aurachtal, Германия.

 5. PET INTERNATIONAL TRADING AG

  Швейцария

  Предприятието PET INTERNATIONAL TRADING AG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Sursee, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EMIST

  Турция

  Предприятието EMIST, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Освен това развива дейност и в сферата на collector systems for oil fog, и conveyors. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. FÖRDER- UND ANLAGENTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието FÖRDER- UND ANLAGENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Niederfischbach, Германия.

 3. OZHAK MAKINA SAN TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието OZHAK MAKINA SAN TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Освен това развива дейност и в сферата на contract manufacturing. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. GOZET MACHINE CONVEYOR TIMBER FACTORY SYSTEMS

  Турция

  Предприятието GOZET MACHINE CONVEYOR TIMBER FACTORY SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Освен това развива дейност и в сферата на timber, courier, Conveyors, conveying systems, и Wood conveyors. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 5. MILENYUM CONVEYOR

  Турция

  Предприятието MILENYUM CONVEYOR, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Giresun, Турция.

 1. NEUHOF E.K.

  Германия

  Предприятието NEUHOF E.K., e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Freudenberg, Германия.

 2. FIMA MAKINA VE OTOMASYON

  Турция

  Предприятието FIMA MAKINA VE OTOMASYON, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Освен това развива дейност и в сферата на conveyor belts, Conveyors, conveying systems, Conveyor belts for the food industry, и mechanical conveyors. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. AKRATECH MAKINE

  Турция

  Предприятието AKRATECH MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. BEVINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BEVINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв San Cesario Sul Panaro, Италия.

 3. STIVAL OTTORINO S.R.L.

  Италия

  Предприятието STIVAL OTTORINO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

 4. MOVIND S.R.L.

  Италия

  Предприятието MOVIND S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Selvazzano Dentro, Италия.

 5. NORMICOM S.R.L.

  Италия

  Предприятието NORMICOM S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Gorgonzola, Италия.

 6. STAWIMPIANTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието STAWIMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв San Giuliano Milanese, Италия.

 7. GUIDETTI SISTEMI

  Италия

  Предприятието GUIDETTI SISTEMI, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Cento, Италия.

 8. MARINIMPIANTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARINIMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Verrua Po, Италия.

 1. WEAS S.R.L.

  Италия

  Предприятието WEAS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Turate, Италия.

 2. ELIGRAF 81

  Италия

  Предприятието ELIGRAF 81, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Reggio Nell'emilia, Италия.

 3. OCS OVERHEAD CONVEYOR SYSTEMS S.R.L.

  Италия

  Предприятието OCS OVERHEAD CONVEYOR SYSTEMS S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Sanfre', Италия.

 4. GAMUT S.R.L.

  Италия

  Предприятието GAMUT S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Pianezza, Италия.

 5. OFFICINA MECCANICA MARANI

  Италия

  Предприятието OFFICINA MECCANICA MARANI, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 6. LUNAY MAKINA MÜHENDISLIK SAN. TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието LUNAY MAKINA MÜHENDISLIK SAN. TIC. LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 7. MEC HANDLING S.R.L.

  Италия

  Предприятието MEC HANDLING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Bresso, Италия.

 8. GRUPPO FABRIZIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието GRUPPO FABRIZIO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Fondi, Италия.

 9. MEGAMIX S.R.L.

  Италия

  Предприятието MEGAMIX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспортиращи вериги, Пневмотранспортни установки, Транспортиращи вериги, и Пневмотранспортни установки. Седалището му е в/ъв Uboldo, Италия.

 10. MION NASTRI TRASPORTATORI S.R.L.

  Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно