• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж)

Резултати за

Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж) - Внос износ

 1. FARHAT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието FARHAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсовлакнеста плоча и щук. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Villeneuve-Saint-Georges, Франция.

 2. NET D.O.O.

  Словения

  Verified by europages badge

  Предприятието NET D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Огъване на стомани и метали, Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), Готови метални изделия, Лека метална конструкция, Промишлени изделия от ламарина, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Огъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

 3. MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилни тъкани, flocking machines for mattresses, machines and equipment for flocking fabrics, Флокаж на текстилни тъкани, и velvet application for textile products. Седалището му е в/ъв Kusterdingen, Германия.

 4. K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Германия

  Предприятието K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Брюниране на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Металиране, Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), Галванично поцинковане, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Металиране, Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), Галванично поцинковане, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 5. ALPHA SHIPS INSULATIONS

  Гърция

  Предприятието ALPHA SHIPS INSULATIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Освен това развива дейност и в сферата на industrial insulation. Седалището му е в/ъв Piraeus, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MEATH METAL PRODUCTS LTD

  Ирландия

  Предприятието MEATH METAL PRODUCTS LTD, e Производител, и работи в сферата на Прегъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), Формоване на стомани и метали, Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dunboyne, Ирландия.

 2. BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O.

  Словения

  Предприятието BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Celje, Словения.

 3. DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A.

  Италия

  Предприятието DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Mornago, Италия.

 4. M.T.C. POEDER COATING B.V.

  Холандия

  Предприятието M.T.C. POEDER COATING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Schiedam, Холандия.

 5. THERMIEK B.V.

  Холандия

  Предприятието THERMIEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

 1. STAMPERIA LEVATI

  Италия

  Предприятието STAMPERIA LEVATI, e Производител, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), textile industry-related services and activities, и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Arcore, Италия.

 2. VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Австрия

  Предприятието VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Weibern, Австрия.

 1. MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Литва

  Предприятието MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

 2. AIGLE MACCHINE S.R.L.

  Италия

  Предприятието AIGLE MACCHINE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Borgaro Torinese, Италия.

 3. BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванизация на стомани и метали, Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), Галванизация на стомани и метали, и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

 4. PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Пясъкоструйна обработка - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Newport, Обединеното кралство.

 5. FLOCK-DESIGN

  Швейцария

  Предприятието FLOCK-DESIGN, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Muri, Швейцария.

 6. ELLEPI S.R.L.

  Италия

 7. LA FLOCCATURA DI CESARE TOLOTTO

  Италия

 8. N.S.T. S.R.L.

  Италия

 1. PAMA S.R.L.

  Италия

 2. FIRMI S.N.C. DI ZOSO DARIO & C.

  Италия

Филтри

Резултати за

Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж) - Внос износ

Брой резултати

22 Фирми