• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - пгс

Резултати за

Подизпълнител - Внос-износ - пгс

Подизпълнител
  1. ATERTRADE

    Турция

    Предприятието ATERTRADE, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, import, export, advice on industrial property, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  2. CENTRUM STAVEB

    Чехия

    Предприятието CENTRUM STAVEB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Сглобяеми къщи, Бетонни конструкции, и Сглобяеми къщи. Седалището му е в/ъв Teplice, Чехия.

  3. FIRE EXPERTS, JSC

    Литва

    Предприятието FIRE EXPERTS, JSC, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на fire protection systems, fire protection and prevention consultants, fireproof products, и fire smoke extraction systems. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

  4. LAMBRILAJE, LDA

    Португалия

    Предприятието LAMBRILAJE, LDA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, pebbles, и Плочки и плочкови настилки. Седалището му е в/ъв Abiul, Португалия.

  5. INSTALLATION-23 LLC

    Украйна

    Предприятието INSTALLATION-23 LLC, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на major building works, plant engineering, и construction of apartment blocks and private villas. Седалището му е в/ъв Youth, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BET-POL

    Полша

    Предприятието BET-POL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв M. Rybnik, Полша.

  2. CALLWORLD

    Тунис

    Предприятието CALLWORLD, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Ariana, Тунис.

  3. AUCTUM

    Украйна

    Предприятието AUCTUM, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на timber, Lumber trade, и bricks. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

  4. AKSA INSAAT

    Турция

    Предприятието AKSA INSAAT, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на construction of buildings, room air conditioning, и building infrastructure for ground transport. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. GAYATRI STONES

    Индия

    Предприятието GAYATRI STONES, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на other materials - slate, quartzite, sandstone. Седалището му е в/ъв Jaipur, Индия.

  1. REACKON CONCRETE PVT. LTD.

    Индия

    Предприятието REACKON CONCRETE PVT. LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Nagpur, Индия.

  2. AL SHAMALI AL AHLIEA GENERAL TRADING & CONTRACTING CO. W.L.L.

    Кувейт

    Предприятието AL SHAMALI AL AHLIEA GENERAL TRADING & CONTRACTING CO. W.L.L., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на sponsoring and sponsor finding, и authorised dealer. Седалището му е в/ъв Kuwait, Кувейт.

  1. ANSKO AS

    Норвегия

    Предприятието ANSKO AS, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на building - renovations, и construction materials. Седалището му е в/ъв Horten, Норвегия.

  2. LOUTFI AMENAGEMENT INTERNATIONAL

    Мароко

    Предприятието LOUTFI AMENAGEMENT INTERNATIONAL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Office and shop planning, и construction of infrastructures for housing construction. Седалището му е в/ъв Kenitra, Мароко.

  3. NEUE OÜ

    Естония

    Предприятието NEUE OÜ, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на civil engineering, и building construction. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

  4. VESTRA

    Полша

    Предприятието VESTRA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на shielding, и paints. Седалището му е в/ъв Poraj, Полша.

  5. EUROCOPE 2007

    Испания

    Предприятието EUROCOPE 2007, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Mollet Del Valles, Испания.

  6. NAUTICUM OY

    Финландия

    Предприятието NAUTICUM OY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Selection of partners and representatives, и stucco. Седалището му е в/ъв Tampere, Финландия.

  7. CONTINENTAL-IMPEX

    Кот д'Ивоар

    Предприятието CONTINENTAL-IMPEX, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на construction, metal, и building work. Седалището му е в/ъв Abidjan, Кот д'Ивоар.

  8. CASA CHAUFFAGE

    Мароко

    Предприятието CASA CHAUFFAGE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  1. BC YALITIM VE ENDUSTRIYEL YAPI SAN.TIC.LTD.STI.

    Турция

    Предприятието BC YALITIM VE ENDUSTRIYEL YAPI SAN.TIC.LTD.STI., e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на insulation, и Building chemicals. Седалището му е в/ъв ISTANBUL, Турция.

  2. SUP MODELEUR SARL

    Мароко

    Предприятието SUP MODELEUR SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Mohammedia, Мароко.

  3. UZUNER-INSAAT

    Турция

    Предприятието UZUNER-INSAAT, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

  4. ENGINEERING SERVICE GROUP

    Узбекистан

    Предприятието ENGINEERING SERVICE GROUP, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Tashkent, Узбекистан.

  5. MACHARIF

    Мароко

    Предприятието MACHARIF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Rabat, Мароко.

  6. TOP MATERIAUX

    Франция

    Предприятието TOP MATERIAUX, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на construction materials. Седалището му е в/ъв Vienne, Франция.

  7. ALPHATEC ENGINEERING

    Ирландия

    Предприятието ALPHATEC ENGINEERING, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

  8. REGIONSTROYINVEST, LTD

    Украйна

    Предприятието REGIONSTROYINVEST, LTD, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на advertising. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

  9. FLASH DECORATION S.L

    Испания

    Предприятието FLASH DECORATION S.L, e Подизпълнител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  10. GOLDEN SHIP FOR MARINE SERVICES

    Египет

    Предприятието GOLDEN SHIP FOR MARINE SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на export, и import. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Подизпълнител - Внос-износ - пгс

Брой резултати

86 Фирми