• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • позлатяване и посребряване на стомани и метали

Резултати за

Позлатяване и посребряване на стомани и метали - Внос износ

 1. FONTANA & FONTANA AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието FONTANA & FONTANA AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Rapperswil-Jona, Швейцария.

 2. TEHROTECH GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието TEHROTECH GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

 3. A PLUS TRADING GROUP LTD

  Турция

  Предприятието A PLUS TRADING GROUP LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Ash firewood, tractors for earthmoving, frozen foods, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 4. BRUNO WELZ GMBH

  Германия

  Предприятието BRUNO WELZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Сребърни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Позлатени изделия - златарство, Злато, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Позлатени изделия - златарство, Злато, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, и precious metal working. Седалището му е в/ъв Schwäbisch Gmünd, Германия.

 5. IP ART SRL

  Молдавия

  Предприятието IP ART SRL, e Производител, и работи в сферата на Изкуство - изделия и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Църковни принадлежности, Златарство, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Църковни принадлежности, silver icon, Златарство, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Floresti, Молдавия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY

  Франция

  Предприятието ELECTROLYSE ABBAYE D'ACEY, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Електролиза - повърхнинно обработване, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Електролиза - повърхнинно обработване, electrolysis equipment, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Vitreux, Франция.

 2. GALVANIK HORSTMANN GMBH

  Германия

  Предприятието GALVANIK HORSTMANN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hildesheim, Германия.

 3. IRIDIUM GMBH

  Германия

  Предприятието IRIDIUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Kottmar Ot Eibau, Германия.

 4. ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL

  Италия

  Предприятието ELETTROGALVANICA SETTIMI SRL, e Производител, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на silver-plating metals, galvanising, silver galvanising treatment, и gold galvanising treatment. Седалището му е в/ъв Pollenza, Италия.

 5. CTE - PARADOXE

  Франция

  Предприятието CTE - PARADOXE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Златарство и сребърни съдове, Златарство и сребърни съдове, costume jewellery - production, metal polishing, и chroming and nickel plating. Седалището му е в/ъв Saint Astier, Франция.

 1. MANFRED BLENINGER

  Германия

  Предприятието MANFRED BLENINGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Windach, Германия.

 2. TAKI YILDIZIM

  Турция

  Предприятието TAKI YILDIZIM, e Производител, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на gold plated jewellery. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 1. ENCADREMENTS COÏ SÀRL

  Швейцария

  Предприятието ENCADREMENTS COÏ SÀRL, e Разпространител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Рамки за картини и поставяне в рамки, Поставяне в рамки, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Рамки за картини и поставяне в рамки, и Поставяне в рамки. Седалището му е в/ъв Neuchâtel, Швейцария.

 2. SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER

  Германия

  Предприятието SABINA SCHRÖTER RESTAURATIONSATELIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Довършителни работи, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 3. HANS MAYRHOFER GMBH

  Германия

  Предприятието HANS MAYRHOFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Unterschleißheim, Германия.

 4. MICRONDOR

  Швейцария

  Предприятието MICRONDOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Biel/bienne, Швейцария.

 5. PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието PENTZ UND GERDES GMBH & CO KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Ламарина за щамповане, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, и Ламарина за щамповане. Седалището му е в/ъв Oldenburg, Германия.

 6. MARTIN FURRER GMBH

  Швейцария

  Предприятието MARTIN FURRER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Домашни мебели, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Brig, Швейцария.

 7. VIBRO PLATING S.R.L.

  Италия

  Предприятието VIBRO PLATING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Галванизация на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали, galvanising, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, и gilding metals. Седалището му е в/ъв Verdellino, Италия.

 8. N.T.FROST LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието N.T.FROST LTD, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Брюниране на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Електролиза - повърхнинно обработване, Галванично поцинковане, Брюниране на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Електролиза - повърхнинно обработване, и Галванично поцинковане. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 1. REAL GOLD DELUXE

  Германия

  Предприятието REAL GOLD DELUXE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Fürth, Германия.

 2. ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG

  Германия

  Предприятието ARUM E.K.MALEREI & VERGOLDUNG & RESTAURIERUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Благородни и ценни метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Potsdam, Германия.

 3. NICOLE KÖLBL GMBH

  Германия

  Предприятието NICOLE KÖLBL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Pocking, Германия.

 4. ALRET

  България

  Предприятието ALRET, e Производител, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на silver-plating, silver, platinum, palladium, и rhodium plating. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 5. REAL GOLD GROUP

  Германия

  Предприятието REAL GOLD GROUP, e Производител, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Regensburg, Германия.

 6. SCHLOSSEREI HOECKER

  Германия

  Предприятието SCHLOSSEREI HOECKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Благородни и ценни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Beselich, Германия.

 7. ESTOPPEY-REBER SA

  Швейцария

  Предприятието ESTOPPEY-REBER SA, e Производител, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Галванизация на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Aegerten, Швейцария.

 8. GALVANOTECNICA

  Италия

  Предприятието GALVANOTECNICA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Галванично поцинковане, Галванизация на стомани и метали, Галванично поцинковане, и Галванизация на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Mirabello Monferrato, Италия.

 9. GRANDE GIULIANA

  Италия

  Предприятието GRANDE GIULIANA, и работи в сферата на Златарство и сребърни съдове. Освен това развива дейност и в сферата на Бижутерия и ювелирство, Позлатяване и посребряване на стомани и метали, Бижутерия и ювелирство, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

 10. GALVANIC SYSTEM S.N.C. DI CAROLO MARIA TERESA & C.

  Италия

  Предприятието GALVANIC SYSTEM S.N.C. DI CAROLO MARIA TERESA & C., и работи в сферата на Галванизация на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Позлатяване и посребряване на стомани и метали, metal nickel plating, и Позлатяване и посребряване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Позлатяване и посребряване на стомани и метали - Внос износ

Брой резултати

81 Фирми