• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • поилки и хранилки

Резултати за

Поилки и хранилки - Внос износ

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Китай

  Verified by europages badge

  -WHATSAPP : +8615713352738 -Yutian Futai International Trade Co., Ltd. -http: //husbandry-poutry.en.alibaba.com -Contacting Person: Mr.will -E-mail: futai_vet@126.com Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. TYCOON SERVICES LTD

  България

  Компанията "Tycoon" е резултат от страст. Ние сме на европейския пазар повече от 15 години Ние сме инженери, запалени по домашните птици и зайците, тъй като не бяхме доволни от хранилките, поилките и клетките, които можеха да се купят от магазините, трябваше да го преоткрием за себе си. Днес ние продължаваме да отглеждаме нашите животни на открито. Всички наши продукти са предназначени да се използват от фермери, които не искат да натъпчат животните си в големи навеси и да ги хранят във веригата. Намирайки се в планински район и гора, пострадахме от посещението на вредители. Тъй като не искахме да използваме отрови или капани, които убиват тези животни, ние трябваше да се захванем с дизайна на капани, които не нараняват, които не изискват съгласие от капана да ги използва специално, защото можете също да ги пуснете в природата, което е много полезни, ако са част от поддържан вид или инстинктивни. Компания "Тайкун Сървисез" ООД е на европейския пазар вече повече от 15 години. Ние сме доставчик на: Капани за животни. Предназначени за тези, които не искат да се използват отрова. Капаните не причиняват болка и животните могат да бъдат пуснати в дивата природа, което е много полезно, ако е част от застрашен вид. Хранилки и клетки за птици и дребни животни. Нашите продукти са предпочитани за открито и закрито гледане на животни. Не успяхме да развием продуктовия си каталог като добавяме нови продукти и добре сме достигналите.

 3. GAUN

  Испания

  Предприятието GAUN, e Производител, и работи в сферата на Клетки за животни и за птици. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, Поилки и хранилки, troughs for poultry, и troughs for rabbits. Седалището му е в/ъв Librilla-Murcia, Испания.

 4. ACO FUNKI

  Германия

  Предприятието ACO FUNKI, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, Обзавеждане на оборски помещения, chutes, Поилки и хранилки, и Обзавеждане на оборски помещения. Седалището му е в/ъв Büdelsdorf, Германия.

 5. INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO

  Испания

  Предприятието INSTALACIONES GANADERAS PELLITERO, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Огради, Поилки и хранилки, fencing, silos, Огради, и Поилки и хранилки. Седалището му е в/ъв Sanfelismo (valdefresno)-León, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. NOVITAL S.R.L.

  Италия

  Предприятието NOVITAL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Инкубатори - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки, Поилки и хранилки, Поилки, Поилки и хранилки, и farm grinding machinery. Седалището му е в/ъв Lonate Pozzolo, Италия.

 2. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Франция

  Предприятието SARL ALBOUY EQUIPEMENT, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, Поилки и хранилки, Feeders, automatic, fodder troughs for zootechnics, и ovine feed. Седалището му е в/ъв Baraqueville, Франция.

 3. EIFELER NATURSTEIN UND BETONBAUTEILE GMBH

  Германия

  Предприятието EIFELER NATURSTEIN UND BETONBAUTEILE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, Изделия от бетон и строителни брикети, Поилки и хранилки, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Hellenthal, Германия.

 4. CITECHMA HETEREN B.V.

  Холандия

  Предприятието CITECHMA HETEREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, и Поилки и хранилки. Седалището му е в/ъв Heteren, Холандия.

 5. JAN KRAJCOVIC

  Чехия

  Предприятието JAN KRAJCOVIC, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, и Поилки и хранилки. Седалището му е в/ъв Brno-Stred, Чехия.

 1. SANTAMARIA MAURO

  Италия

  Предприятието SANTAMARIA MAURO, e Производител, и работи в сферата на Поилки и хранилки. Седалището му е в/ъв Licata, Италия.

 2. TUMMERS MACHINEBOUW B.V.

  Холандия

  Предприятието TUMMERS MACHINEBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, и Поилки и хранилки. Седалището му е в/ъв Hoogerheide, Холандия.

 1. DAAB GMBH

  Германия

  Предприятието DAAB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, и Поилки и хранилки. Седалището му е в/ъв Reinheim, Германия.

 2. REVOLT STALLTECHNIK VERTRIEBS-GMBH

  Германия

  Предприятието REVOLT STALLTECHNIK VERTRIEBS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поилки и хранилки. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане на оборски помещения, и Обзавеждане на оборски помещения. Седалището му е в/ъв Recke, Германия.

 3. PETER MARTINKA - MP SERVIS

  Словакия

  Предприятието PETER MARTINKA - MP SERVIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поилки и хранилки, и Поилки и хранилки. Седалището му е в/ъв Bratislava-Nove Mesto, Словакия.

 4. ROBOMAT,D.O.O. PETROVCE

  Словения

  Предприятието ROBOMAT,D.O.O. PETROVCE, e Производител, и работи в сферата на Поилки и хранилки. Седалището му е в/ъв Petrovce, Словения.

 5. YEMMAK MAKINA SANAYI VE TICARET A S

  Турция

 6. LST LANDWIRTSCHAFTL. ANLAGEN GMBH

  Германия