• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • поливане и напояване - инсталации

Резултати за

Поливане и напояване - инсталации - Внос износ

 1. RAESA

  Испания

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Deutsch Evern, Германия.

 3. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

 4. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Burgdorf, Германия.

 5. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието RM IRRIGATION EQUIPMENT, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Селскостопански машини, watering systems, farm tractors, Селскостопански машини, small powered farm machines, accessories for watering systems, farm vehicles, watering system design, и watering system installation. Седалището му е в/ъв Sissa Trecasali, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AGRI MARKET BG

  България

  Внос и дистрибуция селскостопански машини.Изграждане на поливни системи.Доставка на помпи за вода, мотопомпи, тръбно-ролкови системи за дъждуване.Доставка на комбайни за домати и тютюн.Сервиз и доставка на резервни части за селскостопански машини.Доставка на гуми и джанти за селскостопански и индустриални машини.

 2. ASYA IRRIGATION SYSTEMS

  Турция

  Предприятието ASYA IRRIGATION SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Напоителни системи, Маркучи и тръби от пластмасова материя, irrigation nozzles, Напоителни системи, Маркучи и тръби от пластмасова материя, и drip irrigation. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. KRAMP GMBH

  Германия

  Предприятието KRAMP GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Strullendorf, Германия.

 4. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Германия

  Предприятието AKE ZENTRI-JET GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Garrel, Германия.

 5. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Австрия

  Предприятието RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Tattendorf, Австрия.

 1. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Турция

  Предприятието DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural assessors. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Австрия

  Предприятието RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Blindenmarkt, Австрия.

 1. POLIGON-AVTO, LLC

  Украйна

  Предприятието POLIGON-AVTO, LLC, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Sprinkler ?rrigation system, galvanized supports, filtration machines, и automatic watering. Седалището му е в/ъв Zaporizhzhia, Украйна.

 2. WESSO AG

  Германия

  Предприятието WESSO AG, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Altdorf, Германия.

 3. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Германия

  Предприятието GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Brietlingen, Германия.

 4. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Gera, Германия.

 5. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Португалия

  Предприятието ABM ACESSÓRIOS DE REGA, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на taps. Седалището му е в/ъв Pombal, Португалия.

 6. IRRIGATION VALDUCCI

  Италия

  Предприятието IRRIGATION VALDUCCI, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for watering systems. Седалището му е в/ъв Urbania, Италия.

 7. BOMBAS PERAL C.B.

  Испания

  Предприятието BOMBAS PERAL C.B., e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на generating sets. Седалището му е в/ъв Madrigal De Las Altas Torres, Испания.

 8. DEVALLE EAU ET FORCE

  Франция

  Предприятието DEVALLE EAU ET FORCE, e Производител, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Помпи, Поливане и напояване - инсталации, generating sets, motor pumps, Помпи, и Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Nerac, Франция.

 1. CDEAI

  Франция

  Предприятието CDEAI, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вятърни двигатели, photovoltaic power plants, Вятърни двигатели, и biomass. Седалището му е в/ъв Varades, Франция.

 2. IRRIFILTERS

  Испания

  Предприятието IRRIFILTERS, e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливане и напояване - услуги, accessories for watering systems, и watering system design. Седалището му е в/ъв Alfaro (la Rioja), Испания.

 3. AQUA DEWULF

  Белгия

  Предприятието AQUA DEWULF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Помпи, Поливни инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Помпи, и water purification and treatment. Седалището му е в/ъв Loppem, Белгия.

 4. RIEGOS DEL DUERO SA

  Испания

  Предприятието RIEGOS DEL DUERO SA, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливни инсталации, watering system installation, automatic watering systems, Поливане и напояване - услуги, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Olmedo-Valladolid, Испания.

 5. KARBIR MAKINA NAK.INS.VE PLASTIK SAN. TIC. LTD.STI.

  Турция

  Предприятието KARBIR MAKINA NAK.INS.VE PLASTIK SAN. TIC. LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 6. AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS

  Белгия

  Предприятието AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на maintenance of fountains, fountains, accessories for fountains, и dancing fountains. Седалището му е в/ъв Alken, Белгия.

 7. IRRIGARONNE

  Франция

  Предприятието IRRIGARONNE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Open space amenities, и garden watering. Седалището му е в/ъв Boe Cedex, Франция.

 8. NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO

  Португалия

  Предприятието NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Седалището му е в/ъв Almeirim, Португалия.

 9. (AIS) AGRICULTURAL IRRIGATION SYSTEMS

  Мароко

  Предприятието (AIS) AGRICULTURAL IRRIGATION SYSTEMS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на drip irrigation, и pumping units. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 10. DUCOURET SARL

  Франция

  Предприятието DUCOURET SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, Земеделски трактори и ремаркета, и farm machinery. Седалището му е в/ъв Vouharte, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Поливане и напояване - инсталации - Внос износ

Брой резултати

797 Фирми