• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • поливни инсталации

Резултати за

Поливни инсталации - Внос износ

 1. RAESA

  Испания

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  България

  Ние от „Аквапарк Груп” ЕООД предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени автоматизирани поливни системи, охладителни системи с водна мъгла за битови и индустриални цели, проектиране и изграждане на капкови напоителни системи, озеленяване на паркове и градини, поддръжка на зелени площи. Фирмата ни произвежда градински и професионални оранжерии от дебелостенни поцинковани тръби и покритие от поликарбонат със сертифицирани материали.Оранжерийте се произвеждат по най съвременна технология и виско качество. Оранжериите издържат на натоварване от сняг повече от 100кг/м2 и гаранция за експлоатация повече от 10г Произвеждаме още мобилни системи за охлаждане с водна мъгла с марка AQUA FOOG

 3. ACARMAKSAN LTD CO.

  Турция

  Предприятието ACARMAKSAN LTD CO., e Производител, и работи в сферата на Напоителни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Филтри за монитори, Поливни инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, hydrocyclones, Филтри за монитори, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Mersin Tarsus, Турция.

 4. RIEGOS RUIZ

  Испания

  Предприятието RIEGOS RUIZ, e Производител, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на spray irrigation, motor pumps, water pumps, и filters. Седалището му е в/ъв Alfaro-La Rioja, Испания.

 5. IBEROGARDEN

  Испания

  Предприятието IBEROGARDEN, e Разпространител, и работи в сферата на Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на drip irrigation, Sprinkler ?rrigation system, и spray irrigation. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. WWW.TZATOOLS.GR

  Гърция

  Предприятието WWW.TZATOOLS.GR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Потопяеми помпи, motor generator sets, winding, Потопяеми помпи, и gardening tools. Седалището му е в/ъв Farsala, Гърция.

 3. GREENERY CREATIONS

  Белгия

  Предприятието GREENERY CREATIONS, e Multi-Category, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 4. IRRILAND S.R.L.

  Италия

  Предприятието IRRILAND S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Напоителни системи, Поливни инсталации, Напоителни системи, automatic irrigators, и sprinklers. Седалището му е в/ъв Guastalla, Италия.

 5. BOUTE STEPHAN

  Белгия

  Предприятието BOUTE STEPHAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Градинска архитектура - проектантски бюра, Градинска украса, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Поливни инсталации, Градинска архитектура - проектантски бюра, Градинска украса, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Zedelgem, Белгия.

 1. PRILUX

  Португалия

  Предприятието PRILUX, e Производител, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - инсталации, Поливане и напояване - инсталации, spray irrigation, и watering systems. Седалището му е в/ъв Ponte De Vagos, Португалия.

 2. SPHERAG

  Испания

  Предприятието SPHERAG, e Производител, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на automatic watering, remote management, remote monitoring systems, и irrigation scheme optimisation. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 1. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на smoke detectors, и gate valves. Седалището му е в/ъв Willenhall, Обединеното кралство.

 2. RIEGOS DEL DUERO SA

  Испания

  Предприятието RIEGOS DEL DUERO SA, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливане и напояване - услуги, Поливни инсталации, watering system installation, automatic watering systems, Поливане и напояване - услуги, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Olmedo-Valladolid, Испания.

 3. ZUPAN D.O.O.

  Словения

  Предприятието ZUPAN D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Male?nik, Словения.

 4. ARTS TUINEN

  Белгия

  Предприятието ARTS TUINEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Поливни инсталации, garden work, Plantations, и vegetable growing. Седалището му е в/ъв Maldegem, Белгия.

 5. ALFAFLEX

  Франция

  Предприятието ALFAFLEX, e Производител, и работи в сферата на Гумени тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, flexible pressure tubing, irrigation nozzles, bronze joints and parts for hoses, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Sermaize Les Bains, Франция.

 6. AQUA DEWULF

  Белгия

  Предприятието AQUA DEWULF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Помпи, Поливни инсталации, Услуги по пробиване на сондажни кладенци, Помпи, и water purification and treatment. Седалището му е в/ъв Loppem, Белгия.

 7. BRAEKEN EDDY

  Белгия

  Предприятието BRAEKEN EDDY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и лесовъдство, Градински поливни инсталации, Градинска архитектура - проектантски бюра, Градинска украса, Градинарство и лесовъдство, Градински поливни инсталации, Градинска архитектура - проектантски бюра, и Градинска украса. Седалището му е в/ъв Overpelt, Белгия.

 8. HYDOR

  Белгия

  Предприятието HYDOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Поливни инсталации, park watering systems, sprayers, и pumps. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

 1. HELITENE, LDA

  Португалия

  Предприятието HELITENE, LDA, e Производител, и работи в сферата на Маркучи и тръби от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Albergaria-A-Velha, Португалия.

 2. INSTALADORES GAS MADRID

  Испания

  Предприятието INSTALADORES GAS MADRID, e Разпространител, и работи в сферата на Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. HIRT RUDOLF SA

  Швейцария

  Предприятието HIRT RUDOLF SA, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Evilard, Швейцария.

 4. REGENMEISTER GARTENBEWÄSSERUNG

  Германия

  Предприятието REGENMEISTER GARTENBEWÄSSERUNG, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Darmstadt, Германия.

 5. EDUARD ROTTER

  Австрия

  Предприятието EDUARD ROTTER, e Разпространител, и работи в сферата на Поливане и напояване - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Поливни инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Поливни инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 6. FRANKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK

  Германия

  Предприятието FRANKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Разсадници и лесовъдство, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

 7. B. NAAKTGEBOREN B.V.

  Холандия

  Предприятието B. NAAKTGEBOREN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Поливни инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Напоителни системи, Промишлени перални машини и центрофуги, Повдигащи устройства, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Напоителни системи, Промишлени перални машини и центрофуги, Повдигащи устройства, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Tollebeek, Холандия.

 8. AQUA.NATURALE BEREGNUNG EXPERTEN FÜR BEWÄSSERUNG

  Германия

  Предприятието AQUA.NATURALE BEREGNUNG EXPERTEN FÜR BEWÄSSERUNG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Neuss, Германия.

 9. H&W BEWÄSSERUNGS GMBH

  Германия

  Предприятието H&W BEWÄSSERUNGS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Поливане и напояване - инсталации, и Поливни инсталации. Седалището му е в/ъв Bad Birnbach, Германия.

 10. WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG

  Австрия

  Предприятието WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Разсадници и лесовъдство, Поливане и напояване - инсталации, Поливни инсталации, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Telfs, Австрия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Поливни инсталации - Внос износ

Брой резултати

415 Фирми