• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ПолшаВаршава и Мазовецка областТърговец на едро
  1. POLISH-VEGETABLES.EU

    Полша

    Предприятието POLISH-VEGETABLES.EU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на carrots, apples, cabbage, и onions. Седалището му е в/ъв Legionowo, Полша.

  2. FRUIT DIRECT SP. Z O. O.

    Полша

    Предприятието FRUIT DIRECT SP. Z O. O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на apples, apples import export, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Belsk Duży, Полша.

  3. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE EWA-BIS SP. Z O.O. (EWA-BIS SP. Z O.O.)

    Полша

    Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE EWA-BIS SP. Z O.O. (EWA-BIS SP. Z O.O.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  4. GOOD FRUIT

    Полша

    Предприятието GOOD FRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, wholesale of vegetables, wholesale of fruit, Пресни зеленчуци, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Błonie, Полша.

  5. F.U.H. VIKOB

    Полша

    Предприятието F.U.H. VIKOB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, apples, carrots, Плодове, и cabbage. Седалището му е в/ъв Grójec, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PROPARTNER

    Полша

    Предприятието PROPARTNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Płock, Полша.

  2. PEMACON SP. Z O. O.

    Полша

    Предприятието PEMACON SP. Z O. O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, wholesale of vegetables, и wholesale of mushrooms. Седалището му е в/ъв Mysiadło, Полша.

  3. SILVERSAD ADRIAN KAMIŃSKI

    Полша

    Предприятието SILVERSAD ADRIAN KAMIŃSKI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и export. Седалището му е в/ъв Warka, Полша.

  4. BALTIC EXPORT

    Полша

    Предприятието BALTIC EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foreign exports, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Radom, Полша.

  5. M-SERVIS SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието M-SERVIS SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  1. BITEM GROUP SP.Z.O.O

    Полша

    Предприятието BITEM GROUP SP.Z.O.O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  2. FRUTLINE SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието FRUTLINE SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Grójec, Полша.

  1. METHOS LLC

    Полша

    Предприятието METHOS LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Frozen fruits. Седалището му е в/ъв Warsaw, Полша.

  2. TARG - BAN SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието TARG - BAN SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  3. FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ROZWÓJ GRZEGORZ KRZYSZTOFIK

    Полша

    Предприятието FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ROZWÓJ GRZEGORZ KRZYSZTOFIK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ożarów Mazowiecki, Полша.

  4. FRUTLINE SP. Z O.O

    Полша

    Предприятието FRUTLINE SP. Z O.O, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Grójec, Полша.

  5. TEAL SP Z OO

    Полша

    Предприятието TEAL SP Z OO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Брой резултати

17 Фирми