• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника - Доставчик На Услуги - Полша

ПолшаДоставчик на услуги
  1. PROTECT24H - OZONOWANIE, ODPLUSKWIANIE, DEZYNFEKCJA

    Полша

    Предприятието PROTECT24H - OZONOWANIE, ODPLUSKWIANIE, DEZYNFEKCJA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на rat extermination for buildings and environments, germicide disinfection of buildings, environments and plants, disinfestation, и mosquito clearance. Седалището му е в/ъв Wrocław, Полша.

  2. MIDAN PEST CONTROL

    Полша

    Предприятието MIDAN PEST CONTROL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  3. DERATYZACJA KRAKÓW - H. PRZEKLASA

    Полша

    Предприятието DERATYZACJA KRAKÓW - H. PRZEKLASA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kraków, Полша.

  4. SANITEX ZAKŁAD DEZYNFEKCJI, DEZYNSEKCJI, DERATYZACJI

    Полша

    Предприятието SANITEX ZAKŁAD DEZYNFEKCJI, DEZYNSEKCJI, DERATYZACJI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Унищожаване на вредни насекоми, дезинфекция и дератизация - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на rat extermination, и germicide disinfection of buildings, environments and plants. Седалището му е в/ъв Łódź, Полша.

Филтри

Резултати за

Унищожаване на вредни насекоми- дезинфекция и дератизация - машини и техника - Доставчик На Услуги - Полша

Брой резултати

4 Фирми