• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Агент Представител - Португалия

ПортугалияАгент/Представител
  1. LEST TRADING, LDA - PORT LINE

    Португалия

    Предприятието LEST TRADING, LDA - PORT LINE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, export, Напитки - внос-износ, и foodstuffs export. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

  2. ESTELA SHIPPING INC

    Португалия

    Предприятието ESTELA SHIPPING INC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Povoa De Varzim, Португалия.

  3. PF MESAS E CADEIRAS UNIPESSOAL,LDA

    Португалия

    Предприятието PF MESAS E CADEIRAS UNIPESSOAL,LDA, e Разпространител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на chairs. Седалището му е в/ъв Alverca, Португалия.

  4. JOSÉ MIGUEL MARTINS CERQUEIRA FERNANDES

    Португалия

    Предприятието JOSÉ MIGUEL MARTINS CERQUEIRA FERNANDES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Универсални магазини. Освен това развива дейност и в сферата на Personal appearance - products. Седалището му е в/ъв Novais, Португалия.

  5. JOSÉ GODINHO

    Португалия

    Предприятието JOSÉ GODINHO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на chambers of commerce. Седалището му е в/ъв Feijó, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NEWGENTRADERS

    Португалия

    Предприятието NEWGENTRADERS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

Филтри

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Агент Представител - Португалия

Брой резултати

6 Фирми