• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Търговия - супер и хипер-маркети - Доставчик На Услуги - Португалия

ПортугалияДоставчик на услуги
  1. TRADESTELA COMPANY LDA.

    Португалия

    Предприятието TRADESTELA COMPANY LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance, international forwarding agent, и design schools. Седалището му е в/ъв Póvoa De Varzim, Португалия.

  2. IBERGOLD

    Португалия

    Предприятието IBERGOLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, marketing and export, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Cacém, Португалия.

  3. DIA PORTUGAL-SUPERMERCADOS, SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA.

    Португалия

    Предприятието DIA PORTUGAL-SUPERMERCADOS, SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Santo Amaro De Oeiras, Португалия.

  4. NORDESFER - ARMAZENS DE FERRO, S.A.

    Португалия

    Предприятието NORDESFER - ARMAZENS DE FERRO, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв S.Pedro De Avioso, Португалия.

  5. MUNDICENTER II - GESTAO DE ESPACOS COMERCIAIS, S.A.

    Португалия

    Предприятието MUNDICENTER II - GESTAO DE ESPACOS COMERCIAIS, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. A. BORGES DO AMARAL, S.A

    Португалия

    Предприятието A. BORGES DO AMARAL, S.A, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

  2. PEREIRA & SANTOS, S.A.

    Португалия

    Предприятието PEREIRA & SANTOS, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Ademia De Baixo, Португалия.

  3. SUPERMERCADOS ULMAR, S.A.

    Португалия

    Предприятието SUPERMERCADOS ULMAR, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Pousos, Португалия.

  4. DEBORLA-COMERCIO GERAL, LDA.

    Португалия

    Предприятието DEBORLA-COMERCIO GERAL, LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Barrancas, Португалия.

  5. T.SANTOS DOBREIRA, LDA

    Португалия

    Предприятието T.SANTOS DOBREIRA, LDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Vila Do Porto, Португалия.

  1. GAVEX PRODUTOS SIDERURGICOS, S.A.

    Португалия

    Предприятието GAVEX PRODUTOS SIDERURGICOS, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Sao Joao, Португалия.

  2. MATHIAS, S.A.

    Португалия

    Предприятието MATHIAS, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Nelas, Португалия.

  1. MARL - MERCADO ABASTECEDOR DA REGIAO DE LISBOA, S.A.

    Португалия

    Предприятието MARL - MERCADO ABASTECEDOR DA REGIAO DE LISBOA, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Sao Juliao Do Tojal, Португалия.

  2. SONAE SIERRA

    Португалия

    Предприятието SONAE SIERRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  3. DIEFET IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO LDA

    Португалия

    Предприятието DIEFET IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO LDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на import, и export. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  4. ALISUPER-EXPLORAÇAO DE SUPERMERCADOS DO ALGARVE, S.A.

    Португалия

    Предприятието ALISUPER-EXPLORAÇAO DE SUPERMERCADOS DO ALGARVE, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Silves, Португалия.

  5. COPAGRI - COOPERATIVA AGRICOLA DE LOUSADA, C.R.L.

    Португалия

    Предприятието COPAGRI - COOPERATIVA AGRICOLA DE LOUSADA, C.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Lousada, Португалия.

  6. MOREIRA & MESQUITA, LDA.

    Португалия

    Предприятието MOREIRA & MESQUITA, LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Vila Nova De Famalicao, Португалия.

  7. MARRACHINHO - SUPERMERCADOS DO ALGARVE, S.A.

    Португалия

    Предприятието MARRACHINHO - SUPERMERCADOS DO ALGARVE, S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Супермаркети, и Супермаркети. Седалището му е в/ъв Cortesoes, Португалия.

  8. DIANICOL - REPRESENTACOES COMERCIAIS, SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA

    Португалия

    Предприятието DIANICOL - REPRESENTACOES COMERCIAIS, SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Ponta Delgada, Португалия.

  1. EVORALIMENTAR-COMÉRCIO GROSSISTA DE PRODUTOS ALIMENTARES, LDA.

    Португалия

  2. LOURENÇO & SANTOS, LDA.

    Португалия

  3. MACRAL - SUPERMERCADOS DO ALGARVE, S.A.

    Португалия

  4. ANTONIO GOMES DE AMORIM, LDA

    Португалия

  5. ONDAPREÇO-COMÉRCIO INTERNACIONAL, S.A.

    Португалия

  6. SUPORTEL-SUPERMERCADOS DA PORTELA, SA.

    Португалия

  7. SUPERALENTEJO - SUPERMERCADOS, LDA

    Португалия

  8. DISTRIMOIMENTA - SUPERMERCADOS, LDA

    Португалия

  9. BOLAMA SUPERMERCADOS, LDA

    Португалия

  10. INTERBRAGANCAIMO - SOCIEDADE DE GESTAO IMOBILIARIA, S.A.

    Португалия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно