• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • керамика- компоненти - електричество

Резултати за

Керамика- компоненти - електричество - Португалия

Португалия
  1. PROMECEL - INDUSTRIA DE COMPONENTES MECANICOS E ELÉCTRICOS, LDA.

    Португалия

    Предприятието PROMECEL - INDUSTRIA DE COMPONENTES MECANICOS E ELÉCTRICOS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика, компоненти - електричество, и Керамика, компоненти - електричество. Седалището му е в/ъв Adaúfe, Португалия.

  2. AVEL ELECTRÓNICA, LDA.

    Португалия

    Предприятието AVEL ELECTRÓNICA, LDA., e Производител, и работи в сферата на електротехника. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Шкафове и кутии за електротабла - електричество, Електричество - компоненти и части, Шкафове и кутии за електротабла - електричество, Electric control panels, и electronic relays. Седалището му е в/ъв Trofa, Португалия.

  3. LEGRAND ELÉCTRICA, S.A.

    Португалия

    Предприятието LEGRAND ELÉCTRICA, S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - апаратури, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Rebelva, Португалия.

  4. GE-POWER CONTROLS PORTUGAL-UNIPESSOAL, LDA.

    Португалия

    Предприятието GE-POWER CONTROLS PORTUGAL-UNIPESSOAL, LDA., e Производител, и работи в сферата на Електричество - апаратури. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - компоненти и части, Електричество - електроснабдителни съоръжения, Електричество - компоненти и части, и Електричество - електроснабдителни съоръжения. Седалището му е в/ъв Vila Nova De Gaia, Португалия.

  5. PALISSY GALVANI, ELECTRICIDADE, S.A.

    Португалия

    Предприятието PALISSY GALVANI, ELECTRICIDADE, S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - апаратури, и Електричество - апаратури. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.