• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ПортугалияОбласт Алентехо
  1. SOCIEDADE AGRO PECUARIA DO MOUCHÃO E CAVACA DOURADA S A

    Португалия

    Предприятието SOCIEDADE AGRO PECUARIA DO MOUCHÃO E CAVACA DOURADA S A, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ.

  2. POIORUIVO UNIPESSOAL LDA.

    Португалия

    Предприятието POIORUIVO UNIPESSOAL LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Santa Clara-A-Velha, Португалия.

  3. SUDOBERRY, S.A.

    Португалия

    Предприятието SUDOBERRY, S.A., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carvalhal De Rocha, Португалия.

  4. VITACRESS COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS HORTICOLAS S A

    Португалия

    Предприятието VITACRESS COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS HORTICOLAS S A, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odemira, Португалия.

  5. HERDADE DO CUBA UNIPESSOAL LDA.

    Португалия

    Предприятието HERDADE DO CUBA UNIPESSOAL LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cruzamento De Almograve, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CORES DO OUTONO - LDA.

    Португалия

    Предприятието CORES DO OUTONO - LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Elvas, Португалия.

  2. SOCIEDADE AGRICOLA DE SANTANA DO CAMPO LDA.

    Португалия

    Предприятието SOCIEDADE AGRICOLA DE SANTANA DO CAMPO LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arraiolos, Португалия.

  3. SOC AGRO TURISTICA DE MONTE BRANCO LDA.

    Португалия

    Предприятието SOC AGRO TURISTICA DE MONTE BRANCO LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ.

  4. VALENCIAGRO - PRODUÇÃO FRUTÍCOLA, UNIPESSOAL LDA.

    Португалия

    Предприятието VALENCIAGRO - PRODUÇÃO FRUTÍCOLA, UNIPESSOAL LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Monte Da Zambujeira, Португалия.

  5. JUROFRUTAS LDA.

    Португалия

    Предприятието JUROFRUTAS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Monte Novo, Португалия.

  1. V O F ATLANTIC GROWERS

    Португалия

    Предприятието V O F ATLANTIC GROWERS, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Odemira, Португалия.

  2. DARDICO-AGRO INDUSTRIA,S.A.

    Португалия

    Предприятието DARDICO-AGRO INDUSTRIA,S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Avis, Португалия.

  1. SOCIEDADE AGRICOLA DO MONTE VISTOSO LDA.

    Португалия

    Предприятието SOCIEDADE AGRICOLA DO MONTE VISTOSO LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vila Nova De Milfontes, Португалия.

  2. JOAQUIM MONTEIRO LDA.

    Португалия

    Предприятието JOAQUIM MONTEIRO LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alegrete, Португалия.

  3. BELCHIOR LDA.

    Португалия

    Предприятието BELCHIOR LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Castro Verde, Португалия.

  4. VERISSIMO BATISTA SOC AGRO PECUARIA LDA.

    Португалия

    Предприятието VERISSIMO BATISTA SOC AGRO PECUARIA LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Beja, Португалия.

  5. ESTREMOFRUTAS LDA.

    Португалия

    Предприятието ESTREMOFRUTAS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zona Industrial, Португалия.

  6. QUINTA DO LAGAR DO PRADO LDA.

    Португалия

    Предприятието QUINTA DO LAGAR DO PRADO LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Castelo De Vide, Португалия.

  7. BIODAMASCO AGRUPAMENTO DE PRODUTORES BIOLOGICOS A.C.E.

    Португалия

    Предприятието BIODAMASCO AGRUPAMENTO DE PRODUTORES BIOLOGICOS A.C.E., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Serpa, Португалия.

  8. SERRA VERDE - PRODUTOS BIOLÓGICOS E ALIMENTARES, LDA.

    Португалия

    Предприятието SERRA VERDE - PRODUTOS BIOLÓGICOS E ALIMENTARES, LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barrancão, Португалия.

  1. FRESHFUTURE LDA.

    Португалия

    Предприятието FRESHFUTURE LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amareleja, Португалия.

  2. CAMPO ALEGRE LDA.

    Португалия

    Предприятието CAMPO ALEGRE LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв São Geraldo, Португалия.

  3. FRUTECO FRUTICULTURA INTEGRADA LDA.

    Португалия

    Предприятието FRUTECO FRUTICULTURA INTEGRADA LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Monte Matamoros, Португалия.

  4. FRUTAS MANGAS - COMÉRCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES, LDA.

    Португалия

Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Брой резултати

24 Фирми