• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ПортугалияСеверна област
  1. O SÍTIO DOS COGUMELOS, LDA.

    Португалия

    Предприятието O SÍTIO DOS COGUMELOS, LDA., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на champignon, и pleurotus mushrooms. Седалището му е в/ъв Vila Meã, Португалия.

  2. GRUPO CHEERS

    Португалия

    Предприятието GRUPO CHEERS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged berries, fruit distributors, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Penafiel, Португалия.

  3. GO LEMON

    Португалия

    Предприятието GO LEMON, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vila Verde, Португалия.

  4. LEMONFRESH

    Португалия

    Предприятието LEMONFRESH, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Braga, Португалия.

  5. ECORIZEN, LDA

    Португалия

    Предприятието ECORIZEN, LDA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на asparagus, и black berries. Седалището му е в/ъв Areias De Vilar, Португалия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AGROMONTENEGRO, LDA.

    Португалия

    Предприятието AGROMONTENEGRO, LDA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на chestnuts, и potatoes. Седалището му е в/ъв Carrazedo De Montenegro, Португалия.

  2. ISABEL GRILO, UNIPESSOAL LDA.

    Португалия

    Предприятието ISABEL GRILO, UNIPESSOAL LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chaves, Португалия.

  3. TERRA D' ALVA, AGRICULTURA E TURISMO, LDA.

    Португалия

    Предприятието TERRA D' ALVA, AGRICULTURA E TURISMO, LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Urros, Португалия.

  4. GUIMOBATATAS UNIPESSOAL LDA.

    Португалия

    Предприятието GUIMOBATATAS UNIPESSOAL LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Guimarães, Португалия.

  5. FRUTAS MADURAGO LDA.

    Португалия

    Предприятието FRUTAS MADURAGO LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bairros, Португалия.

  1. LEGUMENORTE COMERCIO HORTOFRUTICOLA LDA.

    Португалия

    Предприятието LEGUMENORTE COMERCIO HORTOFRUTICOLA LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Esposende, Португалия.

  2. KIWI GREENSUN - CONSERVAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE FRUTA S.A.

    Португалия

    Предприятието KIWI GREENSUN - CONSERVAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE FRUTA S.A., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Briteiros São Salvador, Португалия.

  1. ALCINO NUNES & IRMÃO LDA.

    Португалия

    Предприятието ALCINO NUNES & IRMÃO LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bragança, Португалия.

  2. COMPARVIEW - SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA.

    Португалия

    Предприятието COMPARVIEW - SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Souto, Португалия.

  3. VIRGIN FLOWER - COMÉRCIO INTERNACIONAL DE FLORES LDA.

    Португалия

    Предприятието VIRGIN FLOWER - COMÉRCIO INTERNACIONAL DE FLORES LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Viana Do Castelo, Португалия.

  4. BIODIVERSUS - AGRICULTURA BIOLÓGICA LDA.

    Португалия

    Предприятието BIODIVERSUS - AGRICULTURA BIOLÓGICA LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Armada-Arcozelo, Португалия.

  5. COOP AGRICOLA VILA REAL C.R.L.

    Португалия

    Предприятието COOP AGRICOLA VILA REAL C.R.L., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vila Real, Португалия.

  6. SIMOES LDA.

    Португалия

    Предприятието SIMOES LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Braga, Португалия.

  7. MADIGUIMA COMERCIO DE FRUTAS LDA.

    Португалия

    Предприятието MADIGUIMA COMERCIO DE FRUTAS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Guimarães, Португалия.

  8. FRUTAS CAVADO LDA.

    Португалия

    Предприятието FRUTAS CAVADO LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barqueiros, Португалия.

  1. CERMOUROS CEREJAS DE SAO MARTINHO DE MOUROS LDA.

    Португалия

    Предприятието CERMOUROS CEREJAS DE SAO MARTINHO DE MOUROS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Resende, Португалия.

  2. SOCIEDADE AGRICOLA QUINTA DE VALVERDE LDA.

    Португалия

    Предприятието SOCIEDADE AGRICOLA QUINTA DE VALVERDE LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

  3. JOMALOPES FRUTARIAS LDA.

    Португалия

    Предприятието JOMALOPES FRUTARIAS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

  4. FLOR DO MARÃO SOC DE PRODUTOS AGRICOLAS LDA.

    Португалия

    Предприятието FLOR DO MARÃO SOC DE PRODUTOS AGRICOLAS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ansiães, Португалия.

  5. CONSERVARESA- COMERCIO E DISTRIBUIÇÃO DE CONSERVAS DE PEIXE S A

    Португалия

    Предприятието CONSERVARESA- COMERCIO E DISTRIBUIÇÃO DE CONSERVAS DE PEIXE S A, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Matosinhos, Португалия.

  6. ANTONIO RODRIGUES TERESO & FILHOS LDA.

    Португалия

    Предприятието ANTONIO RODRIGUES TERESO & FILHOS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palmeira, Португалия.

  7. SOCIEDADE AGRICOLA JOAQUIM INACIO NOGUEIRA LEÃO & COMPANHIA LDA.

    Португалия

    Предприятието SOCIEDADE AGRICOLA JOAQUIM INACIO NOGUEIRA LEÃO & COMPANHIA LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Penamaior, Португалия.

  8. ENFEITES D'AROMAS LDA.

    Португалия

    Предприятието ENFEITES D'AROMAS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Queimada, Португалия.

  9. PRICE SHARK - COMÉRCIO DE REPRESENTAÇÕES, UNIPESSOAL LDA.

    Португалия

    Предприятието PRICE SHARK - COMÉRCIO DE REPRESENTAÇÕES, UNIPESSOAL LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

  10. SA MORAIS PARADINHA - PRODUTOS AGRICOLAS LDA.

    Португалия

    Предприятието SA MORAIS PARADINHA - PRODUTOS AGRICOLAS LDA., и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vinhas, Португалия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

Брой резултати

87 Фирми