• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - пгс

Резултати за

Внос-износ - пгс

ПортугалияСеверна областРазпространител
  1. FIDALGO & RODRIGUES, LDA

    Португалия

    Предприятието FIDALGO & RODRIGUES, LDA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Hardware - industrial, tools, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Vila Nova De Gaia, Португалия.

  2. MJG, LDA COMÉRCIO & INDUSTRIA

    Португалия

    Предприятието MJG, LDA COMÉRCIO & INDUSTRIA, e Разпространител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vila Do Conde, Португалия.

  3. VICENTE TOURAL - FOOD SALES MANAGEMENT

    Португалия

    Предприятието VICENTE TOURAL - FOOD SALES MANAGEMENT, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - агенти, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Valença, Португалия.

  4. HAME ALIMENTUS

    Португалия

    Предприятието HAME ALIMENTUS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Santa Maria Da Feira, Португалия.