• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • порфир

Резултати за

Порфир - Внос износ

 1. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA, e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на covering stones, ornamental stone and for cladding, urban furnishings, stone for cladding and tiling, natural stone, stone quarry for claddings and architectural renovation, и building stone. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Градско обзавеждане и съоръжения, working of lava stone, working with Etna lava stone, working of marble and granite, Мрамори, и Градско обзавеждане и съоръжения. Седалището му е в/ъв Belpasso, Италия.

 3. PORFIDI SRLS

  Италия

  Предприятието PORFIDI SRLS, e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Tumble polished stones, и porphyry cubes. Седалището му е в/ъв Fornace, Италия.

 4. FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI

  Италия

  Предприятието FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI, e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на porphyry extraction. Седалището му е в/ъв Albiano, Италия.

 5. PORFIDI ROBERTO S.R.L.

  Италия

  Предприятието PORFIDI ROBERTO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на porphyry cubes, porphyry tiles, porphyry floors, и red porphyry. Седалището му е в/ъв Albiano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO

  Италия

  Предприятието DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO, e Разпространител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на firewood. Седалището му е в/ъв CAFASSE, Италия.

 2. RADIOLI PAVIMENTI SRL

  Италия

  Предприятието RADIOLI PAVIMENTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на outdoor stone flooring, pebbles, и porphyry floors. Седалището му е в/ъв Bottanuco, Италия.

 3. STONE EXPERT SRL

  Италия

  Предприятието STONE EXPERT SRL, e Производител, и работи в сферата на Смоли. Освен това развива дейност и в сферата на Лепила за строителството, Порфир, Лепила за строителството, porphyry cubes, и Порфир. Седалището му е в/ъв Civezzano, Италия.

 4. ARCHSTONE S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARCHSTONE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на natural stone. Седалището му е в/ъв Noale, Италия.

 5. PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB

  Австрия

  Предприятието PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на porphyry, и natural stone. Седалището му е в/ъв Rohrbach, Австрия.

 1. SILPA S.R.L.

  Италия

  Предприятието SILPA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени подове и подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Порфир, Подови настилки за компютърни зали, Порфир, и Подови настилки за компютърни зали. Седалището му е в/ъв Albiano, Италия.

 2. LA RUSTICA PIETRE S.R.L.

  Италия

  Предприятието LA RUSTICA PIETRE S.R.L., и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Capriolo, Италия.

 1. COLOMBINI S.P.A.

  Италия

  Предприятието COLOMBINI S.P.A., и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Порфир, Мрамори, Порфир, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Pergine Valsugana, Италия.

 2. A.L.P.E. S.R.L.

  Италия

  Предприятието A.L.P.E. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Гранит, Порфир, Гранит, и Порфир. Седалището му е в/ъв Bagnolo Piemonte, Италия.

 3. PORFIDI DERAN 2000 S.R.L.

  Италия

  Предприятието PORFIDI DERAN 2000 S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, porphyry, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Pozzuoli, Италия.

 4. ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER

  Италия

  Предприятието ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи, Канализационни работи - строителни работи, Херметичност и изолация - предприемачи, и Канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Merano, Италия.

 5. PIETRE E SASSI

  Италия

  Предприятието PIETRE E SASSI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на porphyry flooring. Седалището му е в/ъв Cusano, Италия.

 6. BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C.

  Италия

  Предприятието BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C., e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, porphyry, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Brossasco, Италия.

 7. PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC

  Италия

  Предприятието PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC, e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на working porphyry, и urban furnishings. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

 8. EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE

  Италия

  Предприятието EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, porphyry, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Verghereto, Италия.

 1. COOPERATIVA CASTELLI ROMANI

  Италия

  Предприятието COOPERATIVA CASTELLI ROMANI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на mosaic flooring, и porphyry. Седалището му е в/ъв Marino Di Roma, Италия.

 2. MARELLO F.LLI

  Италия

  Предприятието MARELLO F.LLI, e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, natural stone, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Candia Canavese, Италия.

 3. GEOPIETRA S.R.L.

  Италия

  Предприятието GEOPIETRA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, bricks, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Gavardo, Италия.

 4. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Италия

  Предприятието GRAZI ARDESIE S.N.C., и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на Порфир, Покривни плочи, Порфир, и Покривни плочи. Седалището му е в/ъв San Colombano Certenoli, Италия.

 5. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Порфир, Машини за обработка на мрамор, Порфир, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Pedara, Италия.

 6. SOC. CENNAMO MAURO S.N.C.

  Италия

  Предприятието SOC. CENNAMO MAURO S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Порфир, Мрамори, Порфир, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Centola, Италия.

 7. EDIL PROGRESS

  Италия

  Предприятието EDIL PROGRESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, travertine, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Cividate Al Piano, Италия.

 8. GV PORFIDO

  Италия

  Предприятието GV PORFIDO, e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на porphyry, и porphyry cubes. Седалището му е в/ъв Albiano, Италия.

 9. DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G.

  Италия

  Предприятието DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G., e Подизпълнител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, travertine, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Palosco, Италия.

 10. VICENTINI ROMANO S.R.L.

  Италия

  Предприятието VICENTINI ROMANO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Порфир. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, porphyry, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Fornace, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Порфир - Внос износ

Брой резултати

161 Фирми