• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • приготвени маслини

Резултати за

Приготвени маслини - Внос износ

 1. OLIO CALVI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието OLIO CALVI, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Зеленчукови консерви с оцет, Сосове, Зеленчукови консерви в олио, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Маслини, oil presses, extra virgin olive oil, и Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Imperia, Италия.

 2. BHS OLIVES

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието BHS OLIVES, e Подизпълнител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Приготвени маслини, Зехтин, Приготвени маслини, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, и Pickled garlic. Седалището му е в/ъв Vaulx-En-Velin, Франция.

 3. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Гърция

  Предприятието DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, и Маслини. Седалището му е в/ъв Halkidiki, Гърция.

 4. UNA AURORA OLIVE

  Турция

  Предприятието UNA AURORA OLIVE, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на black olives, и Green Olives. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 5. MELIMNOS

  Гърция

  Предприятието MELIMNOS, e Multi-Category, и работи в сферата на Мед. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, foodstuffs, gift items, Pure Olive Oil, и Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Nea Moudania, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ALCOLIVA

  Испания

  Предприятието ALCOLIVA, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на pickled preserves. Седалището му е в/ъв Córdoba, Испания.

 2. ACEITUNAS KARINA SL

  Испания

  Предприятието ACEITUNAS KARINA SL, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Pickles, pickled preserves, Приготвени маслини, и Stuffed olives. Седалището му е в/ъв Alcantarilla-Murcia, Испания.

 3. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Испания

  Предприятието SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Green Olives, Stuffed olives, Маслини, и black olives. Седалището му е в/ъв Estepa-Sevilla, Испания.

 4. ACEITUNAS TORRENT SL

  Испания

  Предприятието ACEITUNAS TORRENT SL, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на olives, olives packed, и olive oil. Седалището му е в/ъв Aguilar De La Frontera-Córdoba, Испания.

 5. COMOLIVE

  Франция

  Предприятието COMOLIVE, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Маслини, Подправки, Зехтин, Маслини, Green Olives, и Подправки. Седалището му е в/ъв Sete Cedex, Франция.

 1. PAPAGEORGE FAMILY S.A

  Гърция

  Предприятието PAPAGEORGE FAMILY S.A, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на stoned olives, и pickled olives. Седалището му е в/ъв Sparta, Гърция.

 2. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Испания

  Предприятието ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, и Маслини. Седалището му е в/ъв Orihuela, Испания.

 1. GLOBAL FOOD SOLUTIONS

  Испания

  Предприятието GLOBAL FOOD SOLUTIONS, e Разпространител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

 2. ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA

  Португалия

  Предприятието ALCIDES MARQUES PEREIRA LOPES, LDA, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на black olives. Седалището му е в/ъв Espinho, Португалия.

 3. THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

  Гърция

  Предприятието THEION DORON - EXTRA VIRGIN OLIVE OIL, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Extra virgin organic olive oil, extra virgin olive oil, Приготвени маслини, и Pure Olive Oil. Седалището му е в/ъв Kalamata, Гърция.

 4. ACEITUNAS SARASA SA

  Испания

  Предприятието ACEITUNAS SARASA SA, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, black olives, Stuffed olives, Маслини, и Table olives. Седалището му е в/ъв Andosilla-Navarra, Испания.

 5. GAIA OLIVES

  Гърция

  Предприятието GAIA OLIVES, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, black olives, Green Olives, Приготвени маслини, и olives packed. Седалището му е в/ъв Chalkidiki, Гърция.

 6. JOLCA

  Испания

  Предприятието JOLCA, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Table olives, pickled olives, extra virgin olive oil, и olives. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

 7. EGE GIDA SOLENA

  Турция

  Предприятието EGE GIDA SOLENA, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 8. LADAS FOODS S.A

  Гърция

  Предприятието LADAS FOODS S.A, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Stuffed olives, pickled olives, Приготвени маслини, и olives in brine. Седалището му е в/ъв Simantra, Гърция.

 1. KARRAS GROUP

  Белгия

  Предприятието KARRAS GROUP, e Производител, и работи в сферата на Деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, profiteroles, и Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Fleurus, Белгия.

 2. PERE OLIVE

  Белгия

  Предприятието PERE OLIVE, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Приготвени маслини, Зехтин, Приготвени маслини, stoned olives, и Table olives. Седалището му е в/ъв Seilles, Белгия.

 3. OLYMPION S.A.

  Гърция

  Предприятието OLYMPION S.A., e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Amaliada, Гърция.

 4. ACEITUNAS EL MESTO

  Испания

  Предприятието ACEITUNAS EL MESTO, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Table olives, pickled preserves, Маслини, и olives packed. Седалището му е в/ъв Montalbán De Córdoba-Córdoba, Испания.

 5. ACEITUNAS CAMPOTORO

  Испания

  Предприятието ACEITUNAS CAMPOTORO, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Table olives, и Organic olives. Седалището му е в/ъв Cijuelas (granada), Испания.

 6. D & D TRENTINO S.R.L.

  Италия

  Предприятието D & D TRENTINO S.R.L., e Multi-Category, и работи в сферата на Зеленчукови консерви с оцет. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, in oil conserves, Приготвени маслини, dressed dried tomatoes, и mushrooms in oil. Седалището му е в/ъв Rovereto, Италия.

 7. AMUZALVA S.L.

  Испания

  Предприятието AMUZALVA S.L., e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, и Маслини. Седалището му е в/ъв Almendralejo, Испания.

 8. GEORG MANGOLD KG

  Австрия

  Предприятието GEORG MANGOLD KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси в консерва, Зеленчуци в консерва, Приготвени маслини, Месни консерви и консерви от колбаси, Колбаси в консерва, и Зеленчуци в консерва. Седалището му е в/ъв Weiler, Австрия.

 9. L'ESPRIT ET L'OLIVE

  Франция

  Предприятието L'ESPRIT ET L'OLIVE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Provence region articles. Седалището му е в/ъв Mougins, Франция.

 10. ANSOLIVE

  Белгия

  Предприятието ANSOLIVE, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Alleur, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно