• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пробойник- хартия и картон

Резултати за

Пробойник- хартия и картон - Внос износ

 1. BOGRAMA AG

  Швейцария

  Предприятието BOGRAMA AG, e Производител, и работи в сферата на Пробойник, хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване, Обработващи машини за разрязване, machines for stationery, и automatic punch cutters. Седалището му е в/ъв Turbenthal, Швейцария.

 2. CHIESA ARTORIGE

  Италия

  Предприятието CHIESA ARTORIGE, e Производител, и работи в сферата на Пробойник, хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на cartonboard packing cutters, hydraulic punch cutters, industrial punchers, и hydraulic industrial punch cutters. Седалището му е в/ъв Vigevano, Италия.

 3. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

  Германия

  Предприятието SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Преносими механични инструменти, Промишлени метални остриета и ножове, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Пробойник, хартия и картон, Преносими механични инструменти, Промишлени метални остриета и ножове, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Eberdingen, Германия.

 4. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Германия

  Предприятието INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, e Производител, и работи в сферата на Изделия за хигиена и тоалет. Освен това развива дейност и в сферата на Перфоратори за хартия, Хартия за канцеларски принадлежности, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Пробойник, хартия и картон, Перфоратори за хартия, Хартия за канцеларски принадлежности, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Peißenberg, Германия.

 5. IMPRESS DECOR GMBH

  Германия

  Предприятието IMPRESS DECOR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пробойник, хартия и картон, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Aschaffenburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието FRITSCH GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пенокаучук и пенопластмаси. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Пластмасови материи - машини за индустрията, Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини, Пробойник, хартия и картон, Пластмасови материи - машини за индустрията, и Формоване с матрици на пластмасови материи - обработващи машини. Седалището му е в/ъв Welden, Германия.

 2. SERVIFORMES SARL

  Франция

  Предприятието SERVIFORMES SARL, и работи в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montelimar, Франция.

 3. HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG, и работи в сферата на Пробойник, хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Кожени дрехи, Печатане, Професионални сапуни и препарати за миене, Каучук - изделия, Кожени дрехи, Печатане, и Професионални сапуни и препарати за миене. Седалището му е в/ъв Coburg, Германия.

 4. FUSTELLIFICIO M.M.

  Италия

  Предприятието FUSTELLIFICIO M.M., e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

 5. SERVIFORM S.R.L.

  Италия

  Предприятието SERVIFORM S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Caravaggio, Италия.

 1. DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG

  Германия

  Предприятието DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Nördlingen, Германия.

 2. FUSTELTECNICA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FUSTELTECNICA S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Flero, Италия.

 1. YDEAL

  Италия

  Предприятието YDEAL, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pogliano Milanese, Италия.

 2. FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Пробойник, хартия и картон, Рязане на пластмаси - машини, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Passignano Sul Trasimeno, Италия.

 3. EBERHARD FABER GMBH

  Германия

  Предприятието EBERHARD FABER GMBH, и работи в сферата на Пробойник, хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - домашни принадлежности, Пластмасови материи - домашни артикули, Каучук - домашни принадлежности, и Пластмасови материи - домашни артикули. Седалището му е в/ъв Neumarkt I.d.opf, Германия.

 4. GUALZETTI FERMO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието GUALZETTI FERMO & C. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Издания - различни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Пробойник, хартия и картон, Рязане на пластмаси - машини, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Cassano D'adda, Италия.

 5. FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. )

  Италия

  Предприятието FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. ), и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на пластмаси - машини, Пробойник, хартия и картон, Рязане на пластмаси - машини, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Monte San Giusto, Италия.

 6. FUSTELLIFICIO ERRE-A

  Италия

  Предприятието FUSTELLIFICIO ERRE-A, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Campi Bisenzio, Италия.

 7. FUSTELLIFICIO VENETO

  Италия

  Предприятието FUSTELLIFICIO VENETO, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Silea, Италия.

 8. AVEROLDI AMC ITALIANA

  Италия

  Предприятието AVEROLDI AMC ITALIANA, e Производител, и работи в сферата на Пробойник, хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на industrial punchers. Седалището му е в/ъв Prevalle, Италия.

 1. FUSTELLE

  Италия

  Предприятието FUSTELLE, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pieve Emanuele, Италия.

 2. TECNOSTEEL S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOSTEEL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки - машини за промишлеността, Пробойник, хартия и картон, Обувки - машини за промишлеността, и Пробойник, хартия и картон. Седалището му е в/ъв Montecassiano, Италия.

 3. DELTABOX DI ROGLIATTI CLAUDIO

  Италия

  Предприятието DELTABOX DI ROGLIATTI CLAUDIO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Andezeno, Италия.

 4. FUSTELLIFICIO OLIMPIA DI GAOLE MATTEO

  Италия

  Предприятието FUSTELLIFICIO OLIMPIA DI GAOLE MATTEO, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв San Giovanni Lupatoto, Италия.

 5. LASER PACK S.R.L.

  Италия

  Предприятието LASER PACK S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paese, Италия.

 6. INCISORIA A.C.M.

  Италия

  Предприятието INCISORIA A.C.M., e Подизпълнител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Crocetta Del Montello, Италия.

 7. FABBRICA FUSTELLINE BETA

  Италия

  Предприятието FABBRICA FUSTELLINE BETA, e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fusignano, Италия.

 8. FUSTELLIFICIO RIVIERA S.R.L.

  Италия

  Предприятието FUSTELLIFICIO RIVIERA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Fiesso D'artico, Италия.

 9. NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

 10. FUSTEL LASER S.N.C. DI MALDERA STEFANIA E MICHELA BARBARA

  Италия

  Предприятието FUSTEL LASER S.N.C. DI MALDERA STEFANIA E MICHELA BARBARA, и работи в сферата на Рязане на пластмаси - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Пробойник, хартия и картон, Нарязване на хартия - машини и техника, Пробойник, хартия и картон, и Нарязване на хартия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cologno Monzese, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пробойник- хартия и картон - Внос износ

Брой резултати

3787 Фирми