• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • промишлени машини за гладене

Резултати за

Промишлени машини за гладене - Внос износ

 1. LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING

  Турция

  Предприятието LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING, e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни ютии за гладене, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстил - машини и техника, ironing boards, Домашни ютии за гладене, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Текстил - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. VOMATEX TEXTIL- UND KUNSTSTOFF-GMBH - INDUSTRIAL IRONING COVERS

  Германия

  Предприятието VOMATEX TEXTIL- UND KUNSTSTOFF-GMBH - INDUSTRIAL IRONING COVERS, e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на ironing board covers. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

 3. IRONS.IE

  Ирландия

  Предприятието IRONS.IE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Castlebellingham, Ирландия.

 4. ATLANTIK TUKETIM MALLARI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието ATLANTIK TUKETIM MALLARI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на ironing board covers, aerosol production, и cushions. Седалището му е в/ъв Yalova, Турция.

 5. VAELLA MASCHINEN SRL

  Румъния

  Предприятието VAELLA MASCHINEN SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни шевни машини, Кроячни машини, текстил, Промишлени машини за гладене, Трикотаж - машини и аксесоари, Домашни шевни машини, Кроячни машини, текстил, Промишлени машини за гладене, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Румъния

  Предприятието BEST SPRING ECOCLEAN SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Почистващи устройства под високо налягане, Промишлени миялни инсталации, Хидропочистващи машини, Промишлени машини за гладене, Почистващи устройства под високо налягане, Промишлени миялни инсталации, Хидропочистващи машини, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Botosani, Румъния.

 2. SILC S.P.A.

  Италия

  Предприятието SILC S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на machines for dry cleaners, ironing boards, и stain-removing machines. Седалището му е в/ъв Jesi, Италия.

 3. PRIMA SRL

  Италия

  Предприятието PRIMA SRL, e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на professional irons. Седалището му е в/ъв Palazzolo Sull'oglio, Италия.

 4. PRIMULA S.A.

  Гърция

  Предприятието PRIMULA S.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на professional washing machines. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

 5. SEKAISA

  Испания

  Предприятието SEKAISA, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени машини за гладене, Промишлени машини за гладене, textile machinery, machines for treating and finishing textile fibres, и textile machine repair. Седалището му е в/ъв Banyoles - Girona, Испания.

 1. MALKAN IC VE DIS PAZARLAMA ANONIM SIRKETI

  Турция

  Предприятието MALKAN IC VE DIS PAZARLAMA ANONIM SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на professional irons, ironer, ironing board, и components for irons. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. JIFFY STEAMER DEUTSCHHLAND / INH. GERALD SCHULZ

  Германия

  Предприятието JIFFY STEAMER DEUTSCHHLAND / INH. GERALD SCHULZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени машини за гладене, Електродомакински уреди - малки уреди, Фабрични шевни машини и аксесоари, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени машини за гладене, и Електродомакински уреди - малки уреди. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 1. HASEL IRONING MACHINES

  Турция

  Предприятието HASEL IRONING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на ironing board, suction ironing-boards, steam boilers for laundries and dry-cleaners, и equipment for ironing shops. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. KLIMAKS MAKINA

  Турция

  Предприятието KLIMAKS MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, women's jackets, men's shirts, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. GL-MASCHINENVERTRIEB

  Германия

  Предприятието GL-MASCHINENVERTRIEB, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени машини за гладене, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Hofheim, Германия.

 4. MESEL INDUSTRIAL IRONING MACHINE

  Турция

  Предприятието MESEL INDUSTRIAL IRONING MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на textile washing machines, и machinery for dying items. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. HEPROTEX MASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието HEPROTEX MASCHINEN GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлени перални машини и центрофуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени машини за гладене, steam wand, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Klingenberg, Германия.

 6. STIRO SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието STIRO SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Peschiera Borromeo, Италия.

 7. MORGAN TECNICA S.P.A.

  Италия

  Предприятието MORGAN TECNICA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Coccaglio, Италия.

 8. GTK W. GRUNDLER BÜGEL- UND FIXIERMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието GTK W. GRUNDLER BÜGEL- UND FIXIERMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фиксиране - машини за производството, Промишлени машини за гладене, Фиксиране - машини за производството, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Leichlingen, Германия.

 1. LIA STIR S.R.L. A SOCIO UNICO

  Италия

  Предприятието LIA STIR S.R.L. A SOCIO UNICO, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени машини за гладене, ironing and bagging in cellophane, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Isso, Италия.

 2. NORTIJA D.LIEKIS INDIVIDUALI IMONE

  Литва

  Предприятието NORTIJA D.LIEKIS INDIVIDUALI IMONE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни шевни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Промишлени машини за гладене, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Kaunas, Литва.

 3. I.M.E.C.E.

  Италия

  Предприятието I.M.E.C.E., e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на laundry machinery, и machines and equipment for sizing fabrics. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

 4. BATTISTELLA BG S.R.L.

  Италия

  Предприятието BATTISTELLA BG S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на потребителски стоки, Промишлени машини за гладене, Поправка на потребителски стоки, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Rossano Veneto, Италия.

 5. DILAS S.N.C. DI DEL BIANCO ROBERTO & C S.N.C.

  Италия

  Предприятието DILAS S.N.C. DI DEL BIANCO ROBERTO & C S.N.C., и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на professional irons, и flat irons. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

 6. JOSEF ROSENBERGER INH. ROBERT HARTLIEB

  Германия

  Предприятието JOSEF ROSENBERGER INH. ROBERT HARTLIEB, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни ютии за гладене, и Домашни ютии за гладене. Седалището му е в/ъв Würzburg, Германия.

 7. SILTER BUHARLI UTU KAYNAK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Турция

  Предприятието SILTER BUHARLI UTU KAYNAK MAKINA SANAYI VE TICARET LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени машини за гладене, Автогенно заваряване - машини, Промишлени машини за гладене, и Автогенно заваряване - машини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. PALLAS FINISH-SYSTEME GMBH

  Германия

  Предприятието PALLAS FINISH-SYSTEME GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени машини за гладене, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Goldbach, Германия.

 9. SIL FIM SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA

  Италия

  Предприятието SIL FIM SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA, e Производител, и работи в сферата на Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Jesi, Италия.

 10. BELLUSSI LTD SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието BELLUSSI LTD SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени машини за гладене, и Промишлени машини за гладене. Седалището му е в/ъв Lódz, Полша.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Промишлени машини за гладене - Внос износ

Брой резултати

3252 Фирми