Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • професионални дървени пещи

Резултати за

Професионални дървени пещи - Внос износ

 1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Полша

  Verified by europages badge

  Предприятието GROS SMOKEHOUSES POLAND, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Професионални дървени пещи, Техника за осоляване, Месарница и колбасарница - машини и техника, Инсталации за варене и опушване на колбаси, Професионални дървени пещи, Cooking systems for butcheries, и meat smoking equipment. Седалището му е в/ъв Goczałkowice Zdrój, Полша.

 2. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, equipment for pizzerias, PURIFIER, ovens for pizzerias, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, 2-door rotary oven, wood oven, gas ovens for pizzerias, и auxiliary ovens. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 3. WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Linz, Австрия.

 4. EUROTECH CONCEPT

  Франция

  Предприятието EUROTECH CONCEPT, e Производител, и работи в сферата на Селско стопанство - техника и машини. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални дървени пещи, export of agricultrual machinery, Water Treatment Equipment, Професионални дървени пещи, и Industrial food grade mill. Седалището му е в/ъв Thiais, Франция.

 5. VESTA LLC

  Русия

  Предприятието VESTA LLC, e Производител, и работи в сферата на Ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на пица фурна, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Външни скари и аксесоари, Професионални дървени пещи, пица фурна, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Външни скари и аксесоари, и Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Medvedevo, Русия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SCIUMY FORNI

  Италия

  Предприятието SCIUMY FORNI, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически фурни, gas ovens for pizzerias, и Електрически фурни. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

 2. DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранене - машини и съоръжения, industrial kitchens, и Хранене - машини и съоръжения. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. FORNI MAGLIANO S.R.L.

  Италия

  Предприятието FORNI MAGLIANO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на wood ovens for pizzerias, gas/methane oven, и gas ovens for home use. Седалището му е в/ъв Campagna, Италия.

 4. FORNI NONNA ANNA

  Италия

  Предприятието FORNI NONNA ANNA, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на ovens, wood oven, gas ovens, и professional wood oven for food use. Седалището му е в/ъв Frosinone, Италия.

 5. GABELLINI GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието GABELLINI GIUSEPPE, e Производител, и работи в сферата на Камини, декоративни печки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални дървени пещи, wooden pizza ovens, Професионални дървени пещи, wood-fired boilers, и wood stoves for civil use. Седалището му е в/ъв Colbordolo Di Vallefoglia, Италия.

 1. THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD., e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, wood burners, и Домашно отопление - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Bodmin, Обединеното кралство.

 2. FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO

  Италия

  Предприятието FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на prefabricated wood-fired ovens, и professional wood oven for food use. Седалището му е в/ъв Enna, Италия.

 1. LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K.

  Германия

  Предприятието LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Marburg, Германия.

 2. ALFA FORNI

  Италия

  Предприятието ALFA FORNI, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на ovens for pizzerias, gas ovens, garden stoves, и brick oven. Седалището му е в/ъв Anagni, Италия.

 3. FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM

  Италия

  Предприятието FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на wooden pizza ovens, gas ovens for pizzerias, и prefabricated wood-fired ovens. Седалището му е в/ъв Fagnano Olona, Италия.

 4. BEROTU

  Испания

  Предприятието BEROTU, и работи в сферата на Готварски печки. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални дървени пещи, Професионални дървени пещи, wood burning stoves, kitchen stove, и country kitchen. Седалището му е в/ъв Azkoitia-Guipúzcoa, Испания.

 5. GOGEN LLC

  Русия

  Предприятието GOGEN LLC, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Отоплителни печки, Камини, декоративни печки и аксесоари, Басейни - инсталации и съоръжения, Камини - аксесоари, Отоплителни печки, Камини, декоративни печки и аксесоари, Басейни - инсталации и съоръжения, и Камини - аксесоари. Седалището му е в/ъв Kostroma, Русия.

 6. GREVE PEJSECENTER

  Дания

  Предприятието GREVE PEJSECENTER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Greve, Дания.

 7. IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA

  Италия

  Предприятието IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на wood oven, barbecues, и fireplaces. Седалището му е в/ъв Ardea, Италия.

 8. PEVA SERVICE SRL

  Италия

  Предприятието PEVA SERVICE SRL, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Collecorvino, Италия.

 1. GIUSEPPE MELE

  Италия

  Предприятието GIUSEPPE MELE, e Производител, и работи в сферата на Хлебарски фурни. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални дървени пещи, fixed deck ovens, garden stoves, Професионални дървени пещи, и gas ovens. Седалището му е в/ъв Pozzuoli, Италия.

 2. MIBRASA

  Испания

  Предприятието MIBRASA, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Palamós, Испания.

 3. TAFER SRL

  Италия

  Предприятието TAFER SRL, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Професионални дървени пещи, Професионални кухни - машини и техника, и Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Saludecio (Rn), Италия.

 4. THERMAGLOW LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието THERMAGLOW LTD, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на Коксови пещи, Пещи за термообработка, Коксови пещи, и Пещи за термообработка. Седалището му е в/ъв Great Yarmouth, Обединеното кралство.

 5. METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C.

  Италия

  Предприятието METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C., e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Licata, Италия.

 6. HEBEI MYSUN FOOD MACHINERY CO. LTD

  Китай

  Предприятието HEBEI MYSUN FOOD MACHINERY CO. LTD, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Anping, Китай.

 7. MAQUINAS ASAR POLLOS

  Испания

  Предприятието MAQUINAS ASAR POLLOS, e Разпространител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 8. CITY STOVE INSTALLS

  Обединеното кралство

  Предприятието CITY STOVE INSTALLS, e Производител, и работи в сферата на Професионални дървени пещи. Освен това развива дейност и в сферата на wood burning stoves, и fireplace installation. Седалището му е в/ъв Norwich, United Kingdom, Обединеното кралство.

 9. PREFABBRICATI FOCO

  Италия

  Предприятието PREFABBRICATI FOCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални дървени пещи, и Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Genova (GE), Италия.

 10. DÖPIK UMWELTTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието DÖPIK UMWELTTECHNIK GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Промишлени пещи и огнища. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални дървени пещи, и Професионални дървени пещи. Седалището му е в/ъв Stadtlohn, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Професионални дървени пещи - Внос износ

Брой резултати

50 Фирми