• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • профилни каландри

Резултати за

Профилни каландри - Внос износ

 1. NUOVA PROFILATRICI ARTA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието NUOVA PROFILATRICI ARTA, e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, profile machines for working sheet metal, mechanical engineering for metal machining, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, equipment for machining bars, sections and pipes, Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари, machine tools for metal sheet processing, и straightening machines. Седалището му е в/ъв Albairate, Италия.

 2. TECNOMA

  Италия

  Предприятието TECNOMA, e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Pieve Di Soligo, Италия.

 3. JIDET SAS

  Франция

  Предприятието JIDET SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Профилни каландри. Освен това развива дейност и в сферата на profiling, pipe profiling, metal profiles, и flower sequence forming. Седалището му е в/ъв Amilly, Франция.

 4. ARALTEC

  Франция

  Предприятието ARALTEC, e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium gutters. Седалището му е в/ъв Labège, Франция.

 5. CCR (WEDNESBURY) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CCR (WEDNESBURY) LTD, e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Tipton, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DIPER MAQUINARIA SL

  Испания

  Предприятието DIPER MAQUINARIA SL, e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профилни каландри, Профилни каландри, и steel cold forming. Седалището му е в/ъв Orkoyen, Испания.

 2. OLMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието OLMA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Профилни каландри, profile machines for working sheet metal, Профилни каландри, mechanical shaping, и panel finishing. Седалището му е в/ъв Abbiategrasso, Италия.

 3. SKOVELA D.O.O.

  Словения

  Предприятието SKOVELA D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Освен това развива дейност и в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Тръби от неръждаема стомана, Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето, Тръби от неръждаема стомана, и Galvanized structural shapes. Седалището му е в/ъв Rogaška Slatina, Словения.

 4. ROLLSTEEL OY

  Финландия

  Предприятието ROLLSTEEL OY, e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Освен това развива дейност и в сферата на profile machines for working sheet metal. Седалището му е в/ъв Kuopio, Финландия.

 5. EBSAN METAL A.Ş.

  Турция

  Предприятието EBSAN METAL A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профилни каландри, drywall partition and drywall, metals, prefabricated drywall structures, и Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. PARKINGUNIT.COM S.R.O.

  Чехия

  Предприятието PARKINGUNIT.COM S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автомобилни паркинги. Освен това развива дейност и в сферата на Паркинги - техника, Летища, Профилни каландри, Паркинги - техника, Летища, и Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Praha, Чехия.

 2. P.W. BUD-MASZ MACIEJ STACHLEWSKI

  Полша

  Предприятието P.W. BUD-MASZ MACIEJ STACHLEWSKI, e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Освен това развива дейност и в сферата на machine design and construction. Седалището му е в/ъв Lutomiersk, Полша.

 1. CBM MACHINES S.R.L.

  Италия

  Предприятието CBM MACHINES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Профилни каландри, hydraulic presses for bending sheet metal, и Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Morimondo, Италия.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO INNOWACYJNO PROJEKTOWE INMET SP Z O O

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO INNOWACYJNO PROJEKTOWE INMET SP Z O O, e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Профилни каландри, и Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Mikolow, Полша.

 3. SM SRL

  Италия

  Предприятието SM SRL, e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Pove Del Grappa, Италия.

 4. RIJIT PROFIL VE YAPI MALZEMELERI ANONIM SIRKETI

  Турция

  Предприятието RIJIT PROFIL VE YAPI MALZEMELERI ANONIM SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. NAVIPA GESTION DE PATRIMONIOS S.L.

  Испания

  Предприятието NAVIPA GESTION DE PATRIMONIOS S.L., e Производител, и работи в сферата на Обработващи машини за формоване. Освен това развива дейност и в сферата на Профилни каландри, и Профилни каландри. Седалището му е в/ъв Orkoien, Испания.

 6. VMC TECNOLOGY S.R.L.

  Италия