Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прътове от цветни метали

Резултати за

Прътове от цветни метали - Внос износ

 1. HPULCAS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HPULCAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Freiberg, Германия.

 2. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, e Разпространител, и работи в сферата на Валцована ламарина - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от цветни метали, Ламарина и тръби, Тръби - цветни метали, Inconel, Прътове от цветни метали, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, и cobalt alloys. Седалището му е в/ъв Amblainville, Франция.

 3. BIBUS METALS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BIBUS METALS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 4. GUNDA GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GUNDA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Kempen, Германия.

 5. MCP

  Франция

  Предприятието MCP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от цветни метали, Кепенци, Прътове от цветни метали, windows, automatic grilles, doors and gates, и Кепенци. Седалището му е в/ъв Pavilly, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KAPLAN PIRINC

  Турция

  Предприятието KAPLAN PIRINC, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на brass bars, brass profiles, extruded and drawn bars, и semi-finished extruded. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. ACALIN

  Белгия

  Предприятието ACALIN, e Производител, и работи в сферата на Тръби от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби - цветни метали, Неръждаеми стомани, Прътове от цветни метали, Ламарина и ивичест материал - цветни метали, Тръби - цветни метали, Неръждаеми стомани, Прътове от цветни метали, и Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Седалището му е в/ъв Ans, Белгия.

 3. MSS PRODUCTS LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието MSS PRODUCTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Components, sub-assemblies and systems for laser technology, battery accessories, и bus bar. Седалището му е в/ъв Tyldesley, Обединеното кралство.

 4. MATUTE, S.A.

  Испания

  Предприятието MATUTE, S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Copper wire. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 5. GSE TECHNOLOGY

  Холандия

  Предприятието GSE TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

 1. C ENGINEERING

  Германия

  Предприятието C ENGINEERING, e Multi-Category, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Nuernberg, Германия.

 2. TITANIUM ENGINEERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TITANIUM ENGINEERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Titanium bars, и titanium and alloys. Седалището му е в/ъв Coleshill, Обединеното кралство.

 1. POLINOB - METAIS NÃO FERROSOS E PLÁSTICOS DE ENGENHARIA

  Бразилия

  Предприятието POLINOB - METAIS NÃO FERROSOS E PLÁSTICOS DE ENGENHARIA, e Разпространител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Paulinia, Бразилия.

 2. RAPID METAL SOURCING COMPANY

  Индия

  Предприятието RAPID METAL SOURCING COMPANY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Brass wires. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

 3. COMPTOIR DE PROFILE ET QUINCAILLERIE

  Мароко

  Предприятието COMPTOIR DE PROFILE ET QUINCAILLERIE, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Sliding doors accessories. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 4. S & T CARBIDE INDUSTRIAL CO., LTD

  Китай

  Предприятието S & T CARBIDE INDUSTRIAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Zhuzhou, Китай.

 5. PETRINO GEOM.GERARDO

  Италия

  Предприятието PETRINO GEOM.GERARDO, e Разпространител, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, Прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Potenza, Италия.

 6. ALUMEN S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALUMEN S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, Прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Aprilia, Италия.

 7. NOVA GENGAL S.R.L.

  Италия

  Предприятието NOVA GENGAL S.R.L., и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, Прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 8. YSTI TITANIUM INDUSTRIAL CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието YSTI TITANIUM INDUSTRIAL CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на titanium alloy. Седалището му е в/ъв baoji, Китай.

 1. ALUMEN.COM S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALUMEN.COM S.R.L., и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, Прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Aprilia, Италия.

 2. XI'AN SAITE METAL MATERIALS DEVELOPMENT CO., LTD

  Китай

  Предприятието XI'AN SAITE METAL MATERIALS DEVELOPMENT CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на titanium and alloys. Седалището му е в/ъв Xian, Китай.

 3. ZHUZHOU MEETYOU CEMENTED CARBIDE CO., LTD.

  Китай

  Предприятието ZHUZHOU MEETYOU CEMENTED CARBIDE CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на tungsten carbide. Седалището му е в/ъв Zhuzhou, Китай.

 4. ALU - PRO S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALU - PRO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, Прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Noale, Италия.

 5. IMET S.P.A.

  Италия

  Предприятието IMET S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, Прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Serravalle Scrivia, Италия.

 6. LME DEMIR LTD ŞTI

  Турция

  Предприятието LME DEMIR LTD ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на hot roller. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 7. CINIGLIO´S TRADING & INVESTMENT GROUP S.A.

  Панама

  Предприятието CINIGLIO´S TRADING & INVESTMENT GROUP S.A., e Производител, и работи в сферата на Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Panama, Панама.

 8. LAUREX PROD SRL

  Румъния

  Предприятието LAUREX PROD SRL, e Производител, и работи в сферата на Алуминий и сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Прътове от цветни метали, Облицоване от цветни метали, Прътове от цветни метали, и Облицоване от цветни метали. Седалището му е в/ъв Ramnicu Sarat, Румъния.

 9. ALLCAR SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALLCAR SERVICE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, Прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 10. ALUMEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALUMEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Профили от цветни метали, Прътове от цветни метали, Профили от цветни метали, и Прътове от цветни метали. Седалището му е в/ъв Rudiano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Прътове от цветни метали - Внос износ

Брой резултати

5323 Фирми