• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прясна патица

Резултати за

Прясна патица - Внос износ

 1. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Турция

  Предприятието AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, и Прясна патица. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 2. TAPAT ENVOLTORIOS

  Испания

  Предприятието TAPAT ENVOLTORIOS, e Производител, и работи в сферата на Прясна патица. Седалището му е в/ъв Cardedeu, Barcelona, Испания.

 3. DELMOND FOIES GRAS

  Франция

  Предприятието DELMOND FOIES GRAS, e Производител, и работи в сферата на патешки дроб,гъши дроб. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна патица, duck meat, и Whole block duck foie gras. Седалището му е в/ъв Vezac, Франция.

 4. AYDOGDU GROUP

  Турция

  Предприятието AYDOGDU GROUP, e Производител, и работи в сферата на Прясна патица. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, foie gras, duck meat, и Замразени и дълбоко замразени меса. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 5. LUCANARD

  Мексико

  Предприятието LUCANARD, e Производител, и работи в сферата на Прясна патица. Освен това развива дейност и в сферата на frozen foods - production, и duck meat. Седалището му е в/ъв Zapopan, Мексико.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. G & J BARRON

  Обединеното кралство

  Предприятието G & J BARRON, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Colchester, Обединеното кралство.

 2. ADLINGTON LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ADLINGTON LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Coventry, Обединеното кралство.

 3. SPRINGFIELD POULTRY

  Обединеното кралство

  Предприятието SPRINGFIELD POULTRY, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Leominster, Обединеното кралство.

 4. CROWN CHICKEN LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CROWN CHICKEN LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Diss, Обединеното кралство.

 5. GOODMANS GEESE

  Обединеното кралство

  Предприятието GOODMANS GEESE, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Worcester, Обединеното кралство.

 1. J SHEFFIELD

  Обединеното кралство

  Предприятието J SHEFFIELD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Heathfield, Обединеното кралство.

 2. GREAT GROVE POULTRY

  Обединеното кралство

  Предприятието GREAT GROVE POULTRY, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Attleborough, Обединеното кралство.

 1. MILFORD FARM LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MILFORD FARM LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

 2. BARN FARM

  Обединеното кралство

  Предприятието BARN FARM, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Waterlooville, Обединеното кралство.

 3. W J CHILCOTT & CO

  Обединеното кралство

  Предприятието W J CHILCOTT & CO, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Dorchester, Обединеното кралство.

 4. T SOANES & SON LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието T SOANES & SON LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Driffield, Обединеното кралство.

 5. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието DEVONSHIRE POULTRY LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Honiton, Обединеното кралство.

 6. THE ARK

  Обединеното кралство

  Предприятието THE ARK, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Norwich, Обединеното кралство.

 7. GARTMORN FARM

  Обединеното кралство

  Предприятието GARTMORN FARM, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Alloa, Обединеното кралство.

 8. PASTURES FARM

  Обединеното кралство

  Предприятието PASTURES FARM, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

 1. ST. BRIDES POULTRY

  Обединеното кралство

  Предприятието ST. BRIDES POULTRY, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Strathaven, Обединеното кралство.

 2. THE ARK CHICKEN CO

  Обединеното кралство

  Предприятието THE ARK CHICKEN CO, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Exeter, Обединеното кралство.

 3. FARM FRESH (HATCHERY)

  Обединеното кралство

  Предприятието FARM FRESH (HATCHERY), и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Preston, Обединеното кралство.

 4. BARON TURKEYS

  Обединеното кралство

  Предприятието BARON TURKEYS, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Warrington, Обединеното кралство.

 5. EDMOND DE LA CLOSERIE

  Франция

  Предприятието EDMOND DE LA CLOSERIE, e Производител, и работи в сферата на Прясна патица. Седалището му е в/ъв Sigoules, Франция.

 6. R W MALTBY

  Обединеното кралство

  Предприятието R W MALTBY, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Wellington, Обединеното кралство.

 7. MARTOCK FARMS

  Обединеното кралство

  Предприятието MARTOCK FARMS, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Martock, Обединеното кралство.

 8. A K WOODS

  Обединеното кралство

  Предприятието A K WOODS, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Sevenoaks, Обединеното кралство.

 9. CRAGG MHOR

  Обединеното кралство

  Предприятието CRAGG MHOR, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Nantwich, Обединеното кралство.

 10. G POTTER & SONS

  Обединеното кралство

  Предприятието G POTTER & SONS, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Thirsk, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно