• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прясна пуйка

Резултати за

Прясна пуйка - Внос износ

 1. TURCO TRAVEL

  Турция

  Предприятието TURCO TRAVEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Туристически агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна пуйка, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Aydin, Турция.

 2. PROCAVI SL

  Испания

  Предприятието PROCAVI SL, e Производител, и работи в сферата на Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Marchena, Испания.

 3. KRUTA IMPORT S.R.O.

  Чехия

  Предприятието KRUTA IMPORT S.R.O., e Разпространител, и работи в сферата на Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Prague, Чехия.

 4. GOLDEN CHICKEN

  Германия

  Предприятието GOLDEN CHICKEN, e Производител, и работи в сферата на Прясна пуйка. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, и Замразени и дълбоко замразени меса. Седалището му е в/ъв Selm, Германия.

 5. DESTAN FOOD

  Турция

  Предприятието DESTAN FOOD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна пуйка, chicken, wafers, Прясна пуйка, и chocolates. Седалището му е в/ъв Maltepe, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

  Полша

  Предприятието POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ, e Производител, и работи в сферата на Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Chybie, Полша.

 2. TURKA ESTHETIC

  Турция

  Предприятието TURKA ESTHETIC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Прясна пуйка. Освен това развива дейност и в сферата на advertising and marketing trade associations. Седалището му е в/ъв Beyoglu, Турция.

 3. PW DAREX

  Полша

  Предприятието PW DAREX, e Производител, и работи в сферата на Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Babimost, Полша.

 4. PASTURES FARM

  Обединеното кралство

  Предприятието PASTURES FARM, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

 5. GOODMANS GEESE

  Обединеното кралство

  Предприятието GOODMANS GEESE, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Worcester, Обединеното кралство.

 1. W J CHILCOTT & CO

  Обединеното кралство

  Предприятието W J CHILCOTT & CO, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Dorchester, Обединеното кралство.

 2. GREAT GROVE POULTRY

  Обединеното кралство

  Предприятието GREAT GROVE POULTRY, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Attleborough, Обединеното кралство.

 1. FARM FRESH (HATCHERY)

  Обединеното кралство

  Предприятието FARM FRESH (HATCHERY), и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Preston, Обединеното кралство.

 2. SPRINGFIELD POULTRY

  Обединеното кралство

  Предприятието SPRINGFIELD POULTRY, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Leominster, Обединеното кралство.

 3. THE ARK

  Обединеното кралство

  Предприятието THE ARK, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Norwich, Обединеното кралство.

 4. ST. BRIDES POULTRY

  Обединеното кралство

  Предприятието ST. BRIDES POULTRY, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Strathaven, Обединеното кралство.

 5. J SHEFFIELD

  Обединеното кралство

  Предприятието J SHEFFIELD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Heathfield, Обединеното кралство.

 6. GÜVERCIN YAPI

  Турция

  Предприятието GÜVERCIN YAPI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 7. G & J BARRON

  Обединеното кралство

  Предприятието G & J BARRON, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Colchester, Обединеното кралство.

 8. THE ARK CHICKEN CO

  Обединеното кралство

  Предприятието THE ARK CHICKEN CO, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Exeter, Обединеното кралство.

 1. Z.P.M. MAXPOL

  Полша

  Предприятието Z.P.M. MAXPOL, e Производител, и работи в сферата на Прясна пуйка. Освен това развива дейност и в сферата на turkey meat. Седалището му е в/ъв Kuźnia Raciborska, Полша.

 2. BARN FARM

  Обединеното кралство

  Предприятието BARN FARM, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Waterlooville, Обединеното кралство.

 3. T SOANES & SON LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието T SOANES & SON LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Driffield, Обединеното кралство.

 4. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието DEVONSHIRE POULTRY LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Honiton, Обединеното кралство.

 5. ADLINGTON LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ADLINGTON LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Coventry, Обединеното кралство.

 6. GARTMORN FARM

  Обединеното кралство

  Предприятието GARTMORN FARM, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Alloa, Обединеното кралство.

 7. MILFORD FARM LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MILFORD FARM LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

 8. BARON TURKEYS

  Обединеното кралство

  Предприятието BARON TURKEYS, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Warrington, Обединеното кралство.

 9. CROWN CHICKEN LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CROWN CHICKEN LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Diss, Обединеното кралство.

 10. DAWSONS OF SAXILBY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието DAWSONS OF SAXILBY LTD, и работи в сферата на Прясна гъска. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, Прясна пуйка, Прясна патица, и Прясна пуйка. Седалището му е в/ъв Lincoln, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно