• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • прясно мляко

Резултати за

Прясно мляко - Внос износ

 1. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Италия

  Предприятието AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE, e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни продукти, goats' cheeses, fresh organic milk, Млечни продукти, и organic yogurt. Седалището му е в/ъв Montelibretti, Италия.

 2. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Италия

  Предприятието LATTERIA SOCIALE NUOVA, e Производител, и работи в сферата на Квасена сметана. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Прясно мляко, Млечни продукти, Сирена, Мляко, Прясно мляко, Млечни продукти, и Сирена. Седалището му е в/ъв Bibbiano, Италия.

 3. DIANO LATTE S.R.L

  Италия

  Предприятието DIANO LATTE S.R.L, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно мляко, milk - distribution, Cow's milk, Прясно мляко, и Feed tanks. Седалището му е в/ъв Sassano, Италия.

 4. LAITNAA

  Франция

  Предприятието LAITNAA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно мляко, Прясно мляко, и agricultural cooperative. Седалището му е в/ъв La Capelle En Thiérache, Франция.

 5. BASTIDARRA

  Франция

  Предприятието BASTIDARRA, e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на yoghurt, yoghurt manufacture, и dairies. Седалището му е в/ъв Bardos, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ROYAL BENGAL GMBH

  Германия

  Предприятието ROYAL BENGAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно мляко, edible oils and fats, sunflower oil, и Прясно мляко. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

 2. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Словения

  Предприятието LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D., e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Прясно мляко, Млечни и плодови сладоледи, Мляко, Прясно мляко, и Млечни и плодови сладоледи. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

 3. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Турция

  Предприятието GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, e Производител, и работи в сферата на Млечни крави. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно мляко, Млечни изделия, Milking machines, Прясно мляко, и Млечни изделия. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. DUYGU SÜT

  Турция

  Предприятието DUYGU SÜT, e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на goats' cheeses, Goat's milk, и whole milk. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. SMART SEARCH

  Ирландия

  Предприятието SMART SEARCH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно мляко. Седалището му е в/ъв Ballybane/galway, Ирландия.

 1. ALIMCO FIN S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALIMCO FIN S.R.L., и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв BOLZANO, Италия.

 2. CENTRO LATTE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CENTRO LATTE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

 1. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

 2. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Италия

  Предприятието CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Прясно мляко, Сирена, и Прясно мляко. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 3. BE.NI. S.P.A.

  Италия

  Предприятието BE.NI. S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Прясно мляко, Сирена, и Прясно мляко. Седалището му е в/ъв Tribano, Италия.

 4. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Италия

  Предприятието CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Treviso, Италия.

 5. TOBALDO S.R.L.

  Италия

  Предприятието TOBALDO S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Rovolon, Италия.

 6. LAZIOLATTE S.R.L.

  Италия

  Предприятието LAZIOLATTE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Alatri, Италия.

 7. CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Soncino, Италия.

 8. REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI

  Италия

  Предприятието REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Прясно мляко, Сирена, и Прясно мляко. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 1. CAGLIFICIO CLERICI S.P.A.

  Италия

  Предприятието CAGLIFICIO CLERICI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Cadorago, Италия.

 2. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Италия

  Предприятието CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Zelo Buon Persico, Италия.

 3. C.LA.R. S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.LA.R. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, Прясно мляко, Сирена, и Прясно мляко. Седалището му е в/ъв Rieti, Италия.

 4. I.M.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието I.M.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Pignataro Maggiore, Италия.

 5. MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L.

  Италия

  Предприятието MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

 6. PARMALAT S.P.A.

  Италия

  Предприятието PARMALAT S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Превози при установена температура. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно мляко, Мляко, Прясно мляко, и Мляко. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

 7. ARRE' FORMAGGI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARRE' FORMAGGI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Turi, Италия.

 8. TENUTA CHIRICO S.R.L. SOCIETA AGRICOLA

  Италия

  Предприятието TENUTA CHIRICO S.R.L. SOCIETA AGRICOLA, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Ascea, Италия.

 9. LATTEBUSCHE

  Италия

  Предприятието LATTEBUSCHE, e Производител, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Сирена, Мляко, и Сирена. Седалището му е в/ъв Busche, Италия.

 10. COOPERATIVA LATTE INDENNE DI VERONA

  Италия

  Предприятието COOPERATIVA LATTE INDENNE DI VERONA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно мляко. Освен това развива дейност и в сферата на Мляко, Кондензирано и сухо мляко, Мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Trevenzuolo, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно