Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • птицевъдство - машини и техника

Резултати за

Птицевъдство - машини и техника - Внос износ

 1. AYTAV POULTRY EQUIPMENT

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието AYTAV POULTRY EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на chicken cages, Poultry Equipment, Poultry Drinker Feeder, Chicken Transport Coops, Layer Farm System, Broiler Equipment, Poultry Incubators, Chicken Nesting, и Plastic Egg Boxes. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието INGENIERÍA AVÍCOLA, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Яйчни изделия, metal structures, farm buildings, aviculture, farm projects, industrial sheds, Яйчни изделия, и poultry machines. Седалището му е в/ъв Boecillo, Испания.

 3. CODAF SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CODAF SRL, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на animal feed equipment, poultry equipment, hopper feedboxes, feeders for chickens, animal feed trollies, feeders for ducks, tubes for feeding lines, feeders for turkeys, и machines for poultry farming. Седалището му е в/ъв Isorella, Италия.

 4. DEZHOU XINYUAN INCUBATION EQUIPMENT FACTORY

  Китай

  Предприятието DEZHOU XINYUAN INCUBATION EQUIPMENT FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на egg incubators. Седалището му е в/ъв Dezhou, Китай.

 5. EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L.

  Испания

  Предприятието EGUSKI SOLUCIONES INTEGRADAS S.L., e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на plant and equipment for the egg industry, air ventilation systems for industrial use, и avicultural industry. Седалището му е в/ъв Guipuzcoa, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SISTEM KUMES EKIPMANLARI

  Турция

  Предприятието SISTEM KUMES EKIPMANLARI, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на breeding poultry, finished poultry products, и plants and equipment for slaughtering poultry and birds. Седалището му е в/ъв Gebze, Турция.

 2. SOLTEC AVICOLTURA

  Италия

  Предприятието SOLTEC AVICOLTURA, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на equipping industrial vehicles. Седалището му е в/ъв San Benedetto Del Tronto, Италия.

 3. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Турция

  Предприятието MITA FOREIGN TRADE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Птицевъдство - машини и техника, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Птицевъдство - машини и техника, и Poultry incubators and brooders. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED

  Турция

  Предприятието MAYTAV POULTRY EQUIPMENTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на equipment, poultry, farms, и chicks. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. YEMTAR FEED MILL MACHINERY

  Турция

  Предприятието YEMTAR FEED MILL MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Balikesir, Турция.

 1. BRINSEA PRODUCTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието BRINSEA PRODUCTS LTD, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Инкубатори - животновъдство, и Инкубатори - животновъдство. Седалището му е в/ъв Weston Super Mare, Обединеното кралство.

 2. CUSTOMATE SOLUTIONS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CUSTOMATE SOLUTIONS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lancaster, Обединеното кралство.

 1. THE CHICKEN HOUSE COMPANY

  Обединеното кралство

  Предприятието THE CHICKEN HOUSE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Newbury, Обединеното кралство.

 2. SOLWAY FEEDERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SOLWAY FEEDERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kirkcudbright, Обединеното кралство.

 3. COCK & PULLET

  Обединеното кралство

  Предприятието COCK & PULLET, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bedfordshire, Обединеното кралство.

 4. BELKI

  Белгия

  Предприятието BELKI, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Птицевъдство - машини и техника, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, и Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aalst, Белгия.

 5. DALTON ENGINEERING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието DALTON ENGINEERING LTD, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ripon, Обединеното кралство.

 6. GÜRES TECHNOLOGY

  Турция

  Предприятието GÜRES TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на chick rearing battery cages, bearing cages, egg-laying hen battery cages, и poultry. Седалището му е в/ъв Manisa / Saruhanli, Турция.

 7. NIZHYNSILMASH, PRJSC

  Украйна

  Предприятието NIZHYNSILMASH, PRJSC, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, egg-laying hen battery cages, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Nizhyn, Украйна.

 8. THESEO DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието THESEO DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wietmarschen, Германия.

 1. SURBITON POULTRY

  Обединеното кралство

  Предприятието SURBITON POULTRY, e Multi-Category, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на boxes for pigeons, chickens and egg-laying hens. Седалището му е в/ъв Surbiton, Обединеното кралство.

 2. WYNNES OF DINMORE

  Обединеното кралство

  Предприятието WYNNES OF DINMORE, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Добитък и домашни птици - храни, и Добитък и домашни птици - храни. Седалището му е в/ъв Herefordshire, Обединеното кралство.

 3. AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието AZIM-TAV MAKINE HAYVANCILIK INS. SAN. TIC. LTD. STI, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на broilers, и eggs. Седалището му е в/ъв Manisa, Турция.

 4. PRINZEN UK LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PRINZEN UK LTD, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Thirsk, Обединеното кралство.

 5. COUNTRY FAYRE (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието COUNTRY FAYRE (UK) LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Salisbury, Обединеното кралство.

 6. BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието BIYOFARM GIDA TARIM HAYVANCILIK SAN. TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 7. ADVANCED POULTRY SERVICES

  Обединеното кралство

  Предприятието ADVANCED POULTRY SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, poultry, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и frozen poultry. Седалището му е в/ъв Hereford, Обединеното кралство.

 8. GÜRES TECHNOLOGY

  Турция

  Предприятието GÜRES TECHNOLOGY, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Manisa, Турция.

 9. CIEMMECALABRIA SRL

  Италия

  Предприятието CIEMMECALABRIA SRL, e Производител, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cazzago San Martino, Италия.

 10. LITTLEACRE PRODUCTS

  Обединеното кралство

  Предприятието LITTLEACRE PRODUCTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tamworth, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Птицевъдство - машини и техника - Внос износ

Брой резултати

30 351 Фирми

Категория