• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пчеларство и бубарство

Резултати за

Пчеларство и бубарство - Внос износ

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Испания

  Verified by europages badge

  The result of the work of Apícola Cuartero, three generations of a family business located on Mount Moncayo. With over 3, 000 hives, these honeys, produced one hundred percent in Spain, are obtained from the finest blossoms Spanish geography provides. Its twenty and more different products are produced naturally without pesticides used near the flowers, and following traditional processes, so each honey will be different, even within the same type. This is how Mieles del Tío Juan Cruz manages to deliver a honey that tastes like honey used to when it was purchased direct from a beekeeper. Here you will find all of Mieles del Tío Juan Cruz's products. They are available in large jars (940 g), small jars (470 g) and bottles of honey vinegar (250 ml). And every label is written in 5 languages: Spanish, English, French, German and Arabic.

 2. MAES HONEY SL

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието MAES HONEY SL, e Производител, и работи в сферата на Мед. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Диетичнa - хранa, Пчеларство и бубарство, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, honey, Диетичнa и биологичнa хранa, Диетичнa - хранa, honey, и Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Aldeatejada-Salamanca, Испания.

 3. EUROMIEL

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието EUROMIEL, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, pollen, yellow pollen, Мед, dry pollen, fresh frozen pollen, woodland maleta honey, orange honey, и sunflower honey. Седалището му е в/ъв Mérida-Badajoz, Испания.

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, Пчелен восък, pollen, wax, Мед, Пчелен восък, sale of honey, sale of wax, и sale of pollen. Седалището му е в/ъв Pinofranqueado-Cáceres, Испания.

 5. COOP MELISSA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието COOP MELISSA, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пчеларство и бубарство, Мед, beehives, bee smokers, Пчеларство и бубарство, beehives, Мед, stainless steel containers for honey, и bee products. Седалището му е в/ъв Castelliri, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. APIS - MATERIALE APISTICO

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието APIS - MATERIALE APISTICO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Пчеларство - машини и техника, queen bee rearing, hive hardware, beehives, Пчеларство - машини и техника, bee smokers, products for beehives, beehive feeders, и honey mixers. Седалището му е в/ъв Pombia, Италия.

 2. APIMED 2013 LTD

  България

  Ние сме българска фирма с дългогодишен опит в преработката на пчелен мед и пчелни продукти. Нашата мисия е да предложим на всеки потребител истински пчелен мед и пчелни продукти, директно от българските пчелни ферми/пчелини, с автентичен вкус, недокоснат от масовите практики в съвременните производства. Можем да предложим на потребителя 100% натурални български пчелни продукти без допълнителни термични обработки, без ГМО, без имитиращи подсладители, без оцветители и без изкуствени аромати. Фирмата извършва продажба на мед и пчелни продукти в Европа и трети страни. Предлага богато разнообразие от различни видове мед, различни разфасовки, с които ще се задоволи всеки един вкус. Ние гарантираме качество и богато разнообразие на вкусове в цялата серия

 3. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Франция

  Предприятието GAEC FAMILLE LASBLEIZ, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Beaucaire, Франция.

 4. PROVENCE APICULTURE

  Франция

  Предприятието PROVENCE APICULTURE, e Разпространител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на smelters, и beekeeping. Седалището му е в/ъв Gémenos, Франция.

 5. SAN PER

  Испания

  Предприятието SAN PER, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Ръкавици, smoking units, professional attire, Работно и предпазно облекло, и Ръкавици. Седалището му е в/ъв Villares De La Reina-Salamanca, Испания.

 1. KELES BAL VE KAYISI

  Турция

  Предприятието KELES BAL VE KAYISI, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на honey, natural foods, и dried apricots. Седалището му е в/ъв Malatya, Турция.

 2. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Испания

  Предприятието LA ABEJA PRODIGIOSA, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Landete (cuenca), Испания.

 1. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Гърция

  Предприятието MELOSTAGMA - HONEY DROP, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Пчелен восък, honey, Пчелен восък, и chestnut honey. Седалището му е в/ъв Skalokhori, Lesvos, Гърция.

 2. PCHELOMAG.COM.UA

  Украйна

  Предприятието PCHELOMAG.COM.UA, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

 3. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Германия

  Предприятието IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, Мед, и millefiori honey. Седалището му е в/ъв Faßberg, Германия.

 4. AIMERIT S.L.

  Испания

  Предприятието AIMERIT S.L., e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Soller, Испания.

 5. ETS NEVIERE

  Франция

  Предприятието ETS NEVIERE, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, Пчеларство и бубарство, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Козметични средства, Мед, Пчеларство и бубарство, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Valensole, Франция.

 6. LACOURCELLE BENOIT

  Франция

  Предприятието LACOURCELLE BENOIT, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Пчелен восък, propolis, pollen, honey, и Пчелен восък. Седалището му е в/ъв Chaumeil, Франция.

 7. APICOLTURA FIORILANDYA

  Италия

  Предприятието APICOLTURA FIORILANDYA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Somma Vesuviana, Италия.

 8. SOLTALECRIM, LDA

  Португалия

  Предприятието SOLTALECRIM, LDA, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, и Мед. Седалището му е в/ъв Vila De Frades, Португалия.

 1. HORAE HONEY

  Гърция

  Предприятието HORAE HONEY, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на honey, propolis, pollen, и products for beehives. Седалището му е в/ъв Stratoni, Гърция.

 2. APICOLTURA LATERZA

  Италия

  Предприятието APICOLTURA LATERZA, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на beekeeping, honey and derivatives, queen bee rearing, и production of swarms. Седалището му е в/ъв Castellaneta, Италия.

 3. APICOLTURA BONETTI

  Италия

  Предприятието APICOLTURA BONETTI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на beekeeping, honey, и royal jelly. Седалището му е в/ъв Torre Pallavicina, Италия.

 4. SUN FLOWER

  Украйна

  Предприятието SUN FLOWER, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Освен това развива дейност и в сферата на honey and propolis. Седалището му е в/ъв Pavlograd, Украйна.

 5. MEDOVIK

  Украйна

  Предприятието MEDOVIK, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 6. L'ABEILLE DE LA FONDATION

  Франция

  Предприятието L'ABEILLE DE LA FONDATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 7. HERRAJES APICULTURA

  Испания

  Предприятието HERRAJES APICULTURA, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Alboraya, Испания.

 8. ULEY.IN

  Украйна

  Предприятието ULEY.IN, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Xarkov, Украйна.

 9. STALE MATERIALE APISTICO

  Италия

  Предприятието STALE MATERIALE APISTICO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Luserna San Giovanni, Италия.

 10. MULINO DEL FRATE AZ. AGRICOLA

  Италия

  Предприятието MULINO DEL FRATE AZ. AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Пчеларство и бубарство. Седалището му е в/ъв Castiglione Dei Pepoli, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пчеларство и бубарство - Внос износ

Брой резултати

401 Фирми