• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пясъци и чакъли

Резултати за

Пясъци и чакъли - Внос износ

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Since 1939, AViTEQ has provided top-quality reliable solutions for vibration conveyor and process technology for a wide range of industry sectors and has always been ready to help via its global service.

 2. GESER SPEDITION GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GESER SPEDITION GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Mintraching, Германия.

 3. LOCAROC SAS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LOCAROC SAS, e Разпространител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на Огради, Заварени решетки, Огради, и Заварени решетки. Седалището му е в/ъв Dieulouard, Франция.

 4. ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş.

  Турция

  Предприятието ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 5. DORMANN GMBH & CO.

  Германия

  Предприятието DORMANN GMBH & CO., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Eggolsheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD

  Германия

  Предприятието DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

 2. ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Испания

  Предприятието ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Мрамори и естествени камъни, basalt, corundum, и rock crystals. Седалището му е в/ъв Segovia, Испания.

 3. KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH

  Германия

  Предприятието KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Brietlingen, Германия.

 4. MSIS-GROUP

  Франция

  Предприятието MSIS-GROUP, e Производител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на silica sand, Silica sand, и silica. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

 5. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Германия

  Предприятието CEMEX DEUTSCHLAND AG, e Производител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни помпи, crushed stone, Бетонни помпи, reinforced concrete, и Building chemicals. Седалището му е в/ъв Rüdersdorf, Германия.

 1. AIZKIBEL S.A.

  Испания

  Предприятието AIZKIBEL S.A., e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Urnieta (gipuzkoa), Испания.

 2. SACO ALBA

  Испания

  Предприятието SACO ALBA, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на Silica sand. Седалището му е в/ъв Villar De Chinchilla-Albacete, Испания.

 1. HEIDELBERGER BETON GMBH

  Германия

  Предприятието HEIDELBERGER BETON GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

 2. TRAVAUX PUBLICS SABOULARD

  Франция

  Предприятието TRAVAUX PUBLICS SABOULARD, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Обществено строителство - предприемачи, Пясъци и чакъли, Aggregates, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Martres-Tolosane, Франция.

 3. REOR -TS BCN SLU

  Испания

  Предприятието REOR -TS BCN SLU, e Производител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Mataró Barcelona, Испания.

 4. ZWECKSTÄTTER GMBH

  Германия

  Предприятието ZWECKSTÄTTER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Пясъци и чакъли, и building work. Седалището му е в/ъв Stephanskirchen, Германия.

 5. DENAYER

  Белгия

  Предприятието DENAYER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Груб строеж, Топлинна изолация - материали, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Груб строеж, и Топлинна изолация - материали. Седалището му е в/ъв Halle, Белгия.

 6. LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Luckau, Германия.

 7. TRANSPORTBEDRIJF VAN WEES MALDEN

  Холандия

  Предприятието TRANSPORTBEDRIJF VAN WEES MALDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - организация, Пясъци и чакъли, Пътен транспорт - организация, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Malden, Холандия.

 8. WAIBEL KG

  Германия

  Предприятието WAIBEL KG, e Производител, и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, Пясъци и чакъли, Бетонни конструкции, Материали за покривни конструкции, Пясъци и чакъли, Grit, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Gernsheim, Германия.

 1. P.H.U. LESZCZYŃSKI

  Полша

  Предприятието P.H.U. LESZCZYŃSKI, e Multi-Category, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на Aggregate - building and public works, stone treatment, earthmoving, и trimming. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 2. GRINDSPLIT-DISCOUNTER

  Холандия

  Предприятието GRINDSPLIT-DISCOUNTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Hazerswoude-Dorp Nederland, Холандия.

 3. ZSCHAITZER SAND- UND KIESGRUBEN GMBH

  Германия

  Предприятието ZSCHAITZER SAND- UND KIESGRUBEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Döbeln, Германия.

 4. SATIC - MINERA

  Белгия

  Предприятието SATIC - MINERA, e Multi-Category, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на Grit, limestone, и dolomite. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 5. DE PRINS

  Белгия

  Предприятието DE PRINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Пясъци и чакъли, dolomite, и Pebbles. Седалището му е в/ъв Sterrebeek, Белгия.

 6. OTTO DÖRNER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието OTTO DÖRNER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, Пластмасови материи - машини за индустрията, Пясъци и чакъли, Строителни материали, Пластмасови материи - машини за индустрията, paper recycling, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 7. DALIMEX

  Белгия

  Предприятието DALIMEX, e Производител, и работи в сферата на Свързващи блокове при зидария. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Пясъци и чакъли, concrete blocks, и Aggregates. Седалището му е в/ъв Wondelgem, Белгия.

 8. ARENA SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Испания

  Предприятието ARENA SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO, e Производител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на Silica sand, sand filters, silica, и kaolin. Седалището му е в/ъв Segovia, Испания.

 9. BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS

  Белгия

  Предприятието BOUWMATERIALEN WILLY CLYMANS, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Пясъци и чакъли, Суровини за строителството, construction materials, Пясъци и чакъли, и wheelbarrows. Седалището му е в/ъв Tisselt, Белгия.

 10. SCHAUWVLIEGHE

  Белгия

  Предприятието SCHAUWVLIEGHE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на marketing of granite, и Silica sand. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пясъци и чакъли - Внос износ

Брой резултати

2869 Фирми