• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • пясъчник

Резултати за

Пясъчник - Внос износ

 1. DIME S.P.A.

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието DIME S.P.A., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки, Пясъчник, Бани - мебели и аксесоари, bathroom furnishings, flooring, Пясъчник - плочки и плочкови настилки, ceramic, Пясъчник, и parquet. Седалището му е в/ъв Castellanza, Италия.

 2. VETRERIA RONDINA SILVIO SRL

  Италия

  Предприятието VETRERIA RONDINA SILVIO SRL, e Производител, и работи в сферата на Плоско стъкло и огледала. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, flat glass, artistic ceramic furnishings, и Пясъчник. Седалището му е в/ъв Sant'ippolito, Италия.

 3. LES GRÈS DU CONDROZ

  Белгия

  Предприятието LES GRÈS DU CONDROZ, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, и Пясъчник. Седалището му е в/ъв Marchin, Белгия.

 4. SMB STONE HUB

  Индия

  Предприятието SMB STONE HUB, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на marble, granite, и construction of funeral monuments. Седалището му е в/ъв Jodhpur, Индия.

 5. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Италия

  Предприятието VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на Керамика - плочки и плочкови настилки, glazed gres, glazed sandstone floors, Керамика - плочки и плочкови настилки, и stoneware tiles. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FORMENBAU TRÄNKL

  Германия

  Предприятието FORMENBAU TRÄNKL, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Седалището му е в/ъв Geretsried, Германия.

 2. NATURAL STONE IMPEX

  Индия

  Предприятието NATURAL STONE IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на other materials - slate, quartzite, sandstone, и sandstone for building. Седалището му е в/ъв Kota, Индия.

 3. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Германия

  Предприятието KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN, e Разпространител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, bathroom furnishings, custom-made bathroom furnishings, shower trays, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Lohmen, Германия.

 4. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Белгия

  Предприятието CARRIERE DE MOUZAIVE, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на Фасадни тухли, Плочкови облицовки и настилки - предприятия, Фасадни тухли, Плочкови облицовки и настилки - предприятия, slate quarries, и sandstone for building. Седалището му е в/ъв Mouzaive, Белгия.

 5. CHARLES KESTELEYN

  Белгия

  Предприятието CHARLES KESTELEYN, e Производител, и работи в сферата на Пясъци и чакъли. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Пясъчник, Pebbles, crushed stone for construction work, и gravel excavation. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

 1. CONFORTGRES

  Испания

  Предприятието CONFORTGRES, e Разпространител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на construction materials, mosaic tiles, flooring, и toilet furnishings. Седалището му е в/ъв Chiclana De La Frontera, Испания.

 2. MONTEFIORE

  Белгия

  Предприятието MONTEFIORE, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на metal blasting machines, Pumping Accessories, и stainless steel. Седалището му е в/ъв Huizingen, Белгия.

 1. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието VANTO NATURAL STONES, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, Пясъчник, Етернит, Плочки и плочкови настилки, Пясъчник, и Етернит. Седалището му е в/ъв Kunovice, Чехия.

 2. GALAXY IMPEX

  Индия

  Предприятието GALAXY IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Силикатни тухли, Строителен варовик, Пясъчник, sandstone for building, Силикатни тухли, и Строителен варовик. Седалището му е в/ъв Jaipur, Индия.

 3. E.P. S.R.L.

  Италия

  Предприятието E.P. S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, building resins, ceramic, Пясъчник, и stoneware tiles. Седалището му е в/ъв Abano Terme, Италия.

 4. RV STONE SUPPLY

  Индия

  Предприятието RV STONE SUPPLY, e Производител, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, black granite, и Пясъчник. Седалището му е в/ъв Visakhapatnam, Индия.

 5. ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH

  Швейцария

  Предприятието ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Надгробни паметници, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъчник, Надгробни паметници, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Rothrist, Швейцария.

 6. ANGEL COMPANY SRL

  Румъния

  Предприятието ANGEL COMPANY SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Слепващи пластелини, Фаянс, Декоративни грънчарски изделия, Пясъчник, Слепващи пластелини, Фаянс, и Декоративни грънчарски изделия. Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 7. OMNITECH TRADING S.A.

  Румъния

  Предприятието OMNITECH TRADING S.A., и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Декоративни керамични изделия, Фаянс - плочки и плочкови настилки, Информатика - микро-компютри, Домашни мебели, Декоративни керамични изделия, Фаянс - плочки и плочкови настилки, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 8. FLEXSTONE INTERNATIONAL AG

  Германия

  Предприятието FLEXSTONE INTERNATIONAL AG, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Пясъчник, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Velten, Германия.

 1. MIDOMO.DE

  Германия

  Предприятието MIDOMO.DE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Строителни тухли. Освен това развива дейност и в сферата на Гранит, Пясъчник, Гранит, sandstone for building, и Пясъчник. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

 2. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Германия

  Предприятието MÄRKER ZEMENT GMBH, и работи в сферата на Строителен варовик. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Етернит, Индустриална креда, Пясъчник, Етернит, и Индустриална креда. Седалището му е в/ъв Harburg , Германия.

 3. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Индустриална креда. Освен това развива дейност и в сферата на Етернит, Строителен варовик, Пясъчник, Етернит, Строителен варовик, и Пясъчник. Седалището му е в/ъв Painten, Германия.

 4. CARRIERE EMOND SA

  Белгия

  Предприятието CARRIERE EMOND SA, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Мрамори и естествени камъни, и construction stone. Седалището му е в/ъв Chassepierre, Белгия.

 5. KINDSMÜLLER & PLONNER GBR

  Германия

  Предприятието KINDSMÜLLER & PLONNER GBR, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Надгробни паметници, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъчник, Надгробни паметници, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Mainburg, Германия.

 6. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Португалия

  Предприятието ANTONIA ROSA CERAMICS, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Освен това развива дейност и в сферата на Трапезна керамика, ceramic, и Трапезна керамика. Седалището му е в/ъв Maiorga-Alcobaça, Португалия.

 7. PUSHPA STONE IMPEX

  Индия

  Предприятието PUSHPA STONE IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Седалището му е в/ъв Jaipur, Индия.

 8. Q-MINING QUARTZ PRODUCTS

  Турция

  Предприятието Q-MINING QUARTZ PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Пясъчник. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 9. CARRIÈRE DAPSENS

  Белгия

  Предприятието CARRIÈRE DAPSENS, e Производител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Мрамори, Пясъчник, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Yvoir, Белгия.

 10. HLW

  Белгия

  Предприятието HLW, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъчник, Пясъчник, и asphalt and tar for roads. Седалището му е в/ъв Yvoir, Белгия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пясъчник - Внос износ

Брой резултати

658 Фирми