• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риболов - внос-износ

Резултати за

Разпространител - Риболов - внос-износ

Разпространител
  1. GRUPO CENTRAL PESCA

    Испания

    Предприятието GRUPO CENTRAL PESCA, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, seafood, Морски риби, king shrimps, и granseole (spider crabs). Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. DANIELSAZUUR

    Белгия

    Предприятието DANIELSAZUUR, e Multi-Category, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of fresh fish, Marketing of frozen seafood, import of fresh fish, и Packaging for fish. Седалището му е в/ъв Blankenberge, Белгия.

  3. DISGLOBAL FISH

    Испания

    Предприятието DISGLOBAL FISH, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Huelva, Испания.

  4. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

    Белгия

    Предприятието ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, e Multi-Category, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Риболов - внос-износ, Риби, wholesale fish sales, articles for the hotel industry, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zeebrugge, Белгия.

  5. AMACORE

    Холандия

    Предприятието AMACORE, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, import of frozen fish, frozen fish products, Замразени и дълбоко замразени риби, и frozen fish. Седалището му е в/ъв Hilvarenbeek, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PESCADO MARRUECO

    Мароко

    Предприятието PESCADO MARRUECO, e Разпространител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, packaged squid, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mirleft, Мароко.

  2. I.F.KO.

    Белгия

    Предприятието I.F.KO., e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, foodstuffs - import/export, Fruits import export, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wihogne, Белгия.

  3. BEGANTON

    Франция

    Предприятието BEGANTON, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), caught sea fish, caught seafoods, и Edible crabs - crabs. Седалището му е в/ъв Roscoff, Франция.

  4. SEA BASS FISH CO.

    Кувейт

    Предприятието SEA BASS FISH CO., e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of fresh fish, и Marketing of fresh seafood. Седалището му е в/ъв Kuwait-Sharq, Кувейт.

  5. 9 MARES IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO DE PEIXES E MARISCOS LDA.

    Португалия

    Предприятието 9 MARES IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO DE PEIXES E MARISCOS LDA., e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ice production, industrial ice manufacturers, food supplies for restaurants, и supplies for supermarkets. Седалището му е в/ъв Vialonga, Португалия.

  1. CONFREMARCA

    Венецуела

    Предприятието CONFREMARCA, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaged shrimps, shrimp, и packaged baby shrimps. Седалището му е в/ъв Maracaibo, Венецуела.

  2. GRUP EL REMITGER SL

    Испания

    Предприятието GRUP EL REMITGER SL, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ripollet, Испания.

  1. E. M. FISH TRADE S.R.L.

    Италия

    Предприятието E. M. FISH TRADE S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. DISTIBUCIONES ANGULAS TREBUJENA

    Испания

    Предприятието DISTIBUCIONES ANGULAS TREBUJENA, e Разпространител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, seafood, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Puerto Santa Maria, Испания.

  3. BALKHASHBALYK

    Казахстан

    Предприятието BALKHASHBALYK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, production of tinned fish, fish and processed fish products, и Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Balkhash, Казахстан.

  4. PESQUERA ASIA

    Мексико

    Предприятието PESQUERA ASIA, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ensenada, Мексико.

  5. EURO-BIOTECHNOLOGIE

    Мароко

    Предприятието EURO-BIOTECHNOLOGIE, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rabat, Мароко.

  6. COPESCAMAR IMPORT-EXPORT

    Мавритания

    Предприятието COPESCAMAR IMPORT-EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Nouadhibou, Мавритания.

  7. JR TROPICAL FISH LTDA

    Колумбия

    Предприятието JR TROPICAL FISH LTDA, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bogota, D.c., Колумбия.

  8. MATSUOKA CO., LTD.

    Япония

    Предприятието MATSUOKA CO., LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fish farming in the sea (mariculture). Седалището му е в/ъв Shimonoseki, Япония.

  1. INTERNATIONAL LUSO FISH

    САЩ

    Предприятието INTERNATIONAL LUSO FISH, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import of frozen fish, и import of fresh fish. Седалището му е в/ъв Gloucester, САЩ.

  2. BALFORD CENTER LLC

    Украйна

    Предприятието BALFORD CENTER LLC, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oleksiivka Village, Украйна.

  3. PESCADOS MIGUEL FERNANDEZ SL

    Испания

    Предприятието PESCADOS MIGUEL FERNANDEZ SL, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale fish sales. Седалището му е в/ъв Adra, Испания.

  4. SHEXPORT

    Мароко

    Предприятието SHEXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fishing, и fishing office. Седалището му е в/ъв Dakhla, Мароко.

  5. SOCIÉTÉ DE PÊCHE BAIE DU LÉVRIER SARL

    Мавритания

    Предприятието SOCIÉTÉ DE PÊCHE BAIE DU LÉVRIER SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nouadhibou, Мавритания.

  6. PESCADOS Y MARISCOS PESCAQUIVIR

    Испания

    Предприятието PESCADOS Y MARISCOS PESCAQUIVIR, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв TREBUJENA, Испания.

  7. HSI IMPORT EXPORT

    Германия

    Предприятието HSI IMPORT EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fish. Седалището му е в/ъв Cologne, Германия.

  8. MOULIN LOCTUDY MARÉE

    Франция

    Предприятието MOULIN LOCTUDY MARÉE, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Loctudy, Франция.

  9. IDEAL FRAICHEUR S.L.U.

    Испания

    Предприятието IDEAL FRAICHEUR S.L.U., e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  10. SENEGAMBIA

    Сенегал

    Предприятието SENEGAMBIA, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tandji, Сенегал.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разпространител - Риболов - внос-износ

Брой резултати

303 Фирми