• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • черна металургия и металургия - внос-износ

Резултати за

Разпространител - Черна металургия и металургия - внос-износ

Разпространител
  1. HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Metal processing, и cutting tools. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. J.K. SERVICE

    Белгия

    Предприятието J.K. SERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Cast parts, forged parts, и Machined parts. Седалището му е в/ъв Gràce-Hollogne, Белгия.

  3. BAYKAN STEEL

    Турция

    Предприятието BAYKAN STEEL, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали, Ламарина и ивичест материал от черни метали, iron sheet, iron sections, Стомани и метали, и Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. APEX STEEL INTERNATIONAL

    Чехия

    Предприятието APEX STEEL INTERNATIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Cтудено валцована щрипсова стомана, Cтудено валцована щрипсова стомана, и hot-rolled steel strips. Седалището му е в/ъв Ostrava, Чехия.

  5. MARINHO STEEL TRADING

    Люксембург

    Предприятието MARINHO STEEL TRADING, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, Ламарина и ленти от стомана, Черна металургия и металургия - внос-износ, Steel girders, Ламарина и ленти от стомана, и rolled iron sections. Седалището му е в/ъв Sanem, Люксембург.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ECO-TECH SP. Z O.O.

    Полша

    Предприятието ECO-TECH SP. Z O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на steel pipes, metal tubes, pipes for gas pipelines, и drawn metal tubes. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

  2. BRODER METALS GROUP

    Обединеното кралство

    Предприятието BRODER METALS GROUP, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на nickel alloys bars, и duplex steels. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

  3. MADIBA LIGAS ESPECIAIS

    Бразилия

    Предприятието MADIBA LIGAS ESPECIAIS, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на special alloys, stainless steel - nickel alloys - titanium, и superduplex steels. Седалището му е в/ъв São Paulo, Бразилия.

  4. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

    Турция

    Предприятието SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, Животновъдство - внос-износ, Внос-износ на енергия и суровини, Черна металургия и металургия - внос-износ, foodstuffs - import/export, Животновъдство - внос-износ, и Внос-износ на енергия и суровини. Седалището му е в/ъв Van, Турция.

  5. FAPRIFERRO LDA

    Португалия

    Предприятието FAPRIFERRO LDA, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lisboa, Португалия.

  1. TREYLLIUM MITTAL SA.

    Сенегал

    Предприятието TREYLLIUM MITTAL SA., e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dakar, Сенегал.

  2. ANSONMETAL CO.,LTD

    Китай

    Предприятието ANSONMETAL CO.,LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на titanium alloy, stainless steel - nickel alloys - titanium, и aerospace certification. Седалището му е в/ъв Chengdu, Китай.

  1. UCLER METAL

    Турция

    Предприятието UCLER METAL, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на metallurgy. Седалището му е в/ъв Basaksehir/ Istanbul, Турция.

  2. COUZON S.M.I

    Франция

    Предприятието COUZON S.M.I, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Saint-Chamond, Франция.

  3. COMERCIAL HOSTELERA BERNARDO SIFRE, S.L.U.

    Испания

    Предприятието COMERCIAL HOSTELERA BERNARDO SIFRE, S.L.U., e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  4. COMPANY " SPLAV "

    Украйна

    Предприятието COMPANY " SPLAV ", e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на iron pipes, metal suppliers, и pipe. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk City, Украйна.

  5. E-TRADING BY TRADE MONSA

    Испания

    Предприятието E-TRADING BY TRADE MONSA, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Noain, Испания.

  6. FERRA DIS TICARET LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието FERRA DIS TICARET LIMITED SIRKETI, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на steel sheet, и precision steel pipes. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. AHMED M. AL OMAIR SONS CO.,

    Саудитска Арабия

    Предприятието AHMED M. AL OMAIR SONS CO.,, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Steel trading, и building materials and products. Седалището му е в/ъв RIYADH, Саудитска Арабия.

  8. SHANGHAI SHUNKAI METAL MATERIALS CO., LTD.

    Китай

    Предприятието SHANGHAI SHUNKAI METAL MATERIALS CO., LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на drawn steel, и wrought iron. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

  1. MARS METALURJI

    Турция

    Предприятието MARS METALURJI, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel alloys. Седалището му е в/ъв Tuzla, Турция.

  2. METEX INVEST,LTD

    Украйна

    Предприятието METEX INVEST,LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на metal suppliers. Седалището му е в/ъв Zaporozhe, Украйна.

  3. ILKE DEMIR SAC VE METAL TIC. LTD. ŞTI.

    Турция

    Предприятието ILKE DEMIR SAC VE METAL TIC. LTD. ŞTI., e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали, Профили и прътове от черни метали, pipe, metallic angle sections, Ламарина и ивичест материал от черни метали, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  4. JINAN ZHUOLI TRADING CO.LTD

    Китай

    Предприятието JINAN ZHUOLI TRADING CO.LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

  5. METAKERN B.V

    Холандия

    Предприятието METAKERN B.V, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. YIWU GUANGKUO IMP & EXP CO.,LTD

    Китай

    Предприятието YIWU GUANGKUO IMP & EXP CO.,LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Sale of non-ferrous metals, и stainless steel. Седалището му е в/ъв YiWu, Китай.

  7. THE PING YUAN WEN TE INDUSTRY CO.,LTD.

    Китай

    Предприятието THE PING YUAN WEN TE INDUSTRY CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Dezhou, Китай.

  8. KDI EXPORT

    Франция

    Предприятието KDI EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Aubervilliers cedex, Франция.

  9. GILINOX S.R.L.

    Румъния

    Предприятието GILINOX S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Otopeni Ilfov, Румъния.

  10. COPPER-LINES.K SARL

    Франция

    Предприятието COPPER-LINES.K SARL, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разпространител - Черна металургия и металургия - внос-износ

Брой резултати

44 Фирми