• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • резервни части за дизелови двигатели

Резултати за

Резервни части за дизелови двигатели - Внос износ

 1. ALBERTO

  Франция

  Verified by europages badge

  ALBERTO EXPORT specializes in original & adaptable spare parts imports and exports. We sell a wide range of spares for all brands of public works machinery including: Atlas Copco, Bitelli, Bobcat, Bomag, Case, Daewoo, Doosan, Dynapac, Hamm, Hitachi, Hofmann, Ingersoll Rand, Kleemann, Kobelco, Komatsu, Marini, Mecalac, Terex, Volvo and others.

 2. GEO-NEGOCE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието GEO-NEGOCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Филтри за коли, камиони и строителни машини, Бензинови и газови икономайзери, Бензинови инжекторни системи, Филтри за коли, камиони и строителни машини, Бензинови и газови икономайзери, Бензинови инжекторни системи, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, и spare parts Perkins. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

 3. MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Neutraubling, Германия.

 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автомобилна морга. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за автомобили, Резервни части за дизелови двигатели, Резервни части за камиони и ремаркета, Скоростни кутии за превозни средства, Двигателно изпразване, Превозни средства с професионално предназначение - електрически и електронни части и компоненти, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - механични компоненти и части, и used motor vehicle components and parts. Седалището му е в/ъв Villorba, Италия.

 5. DIESELLAND

  България

  Дизел-ланд е естонска компания, специализираща в производство на оборудване за дизелова диагностика (дизелови стендове за тестване и симулатори на елекрическа контролирана дизелова инжекционна система) за разнообразни автомобилни горивни системи.Ние предлагаме на своите клиенти, Оборудване за Дизел сервизи - дизелови помпи и дюзи втора употреба. Всички предлагани компоненти от дизеловата горивна система са проверени на стенд и се продават с един месец ГАРАНЦИЯ. Горди сме че разполагаме със огромна складова наличност от помпи и дюзи за дизелови моторни превозни средства, на водещите световни производители в Комон райл горивни системи. Ние като оторизиран представител на Дизел - ланд за България, се стремим да предложим най-доброто оборудване на българския пазар. Целта ни е да бъдем коректен посредник между професионалистите, стремящи се да бъдат максимално ефективни и хората, предлагащи този лукс. Очакваме да работим съвместно с Вас!

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. OPTIMA ENGINE PARTS

  Турция

  Предприятието OPTIMA ENGINE PARTS, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на thermostats, water pumps, oil pump, и water cooling thermostat rental. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY

  Турция

  Предприятието SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на truck spare, supply of spare parts, и sales of new spare parts. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD

  Китай

  Предприятието YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Yangzhou, Китай.

 5. HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI., e Разпространител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. SHANGHAI RICH MACHINERY

  Китай

  Предприятието SHANGHAI RICH MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Плъзгащи лагери, Плъзгащи лагери, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, и bronze bushings. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 2. ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS

  Украйна

  Предприятието ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 1. OTO PERK A.S.

  Турция

  Предприятието OTO PERK A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на pump injector system for diesel engines, Pumps and injection equipment, Diesel, и diesel nozzles. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. DEMAL S.R.L.

  Италия

  Предприятието DEMAL S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Електродвигатели и части. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за дизелови двигатели, spare parts for agricultural and gardening machines, electric motors, Резервни части за дизелови двигатели, и mechanical drives. Седалището му е в/ъв Castelfranco Veneto, Италия.

 3. ADAM MOTOREN GMBH

  Германия

  Предприятието ADAM MOTOREN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Hünxe, Германия.

 4. T.M.S GROUP LEBANON SAL

  Ливан

  Предприятието T.M.S GROUP LEBANON SAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Beirut, Ливан.

 5. MAG RUBBER LTD

  Турция

  Предприятието MAG RUBBER LTD, e Производител, и работи в сферата на Каучук - изделия за автомобилното производство и транспорта. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за дизелови двигатели, Каучук - технически артикули за промишлеността, spare parts for earthmoving machinery, rubber anti-vibration padsfor motors and various machinery, Резервни части за дизелови двигатели, и Каучук - технически артикули за промишлеността. Седалището му е в/ъв ANKARA, Турция.

 6. SNP AUTOMOTIVE

  Турция

  Предприятието SNP AUTOMOTIVE, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на spare parts, engine spares, truck spare, и accessories and spare parts. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 7. GEMINIANI SPA

  Италия

  Предприятието GEMINIANI SPA, e Multi-Category, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на diesel engines, diesel engine service, и replacement parts for diesel engines. Седалището му е в/ъв Lugo, Италия.

 8. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Тайван

  Предприятието WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Метални гарнитури, Ръчни инструменти, Механична трансмисия - компоненти, forging, Метални гарнитури, Ръчни инструменти, и Механична трансмисия - компоненти. Седалището му е в/ъв Taichung, Тайван.

 1. EDT OTOMOTIV

  Турция

  Предприятието EDT OTOMOTIV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Ikitelli, Турция.

 2. IGP GENERATOREN GMBH

  Австрия

  Предприятието IGP GENERATOREN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Strengberg, Австрия.

 3. OTO BASAR A.S

  Турция

  Предприятието OTO BASAR A.S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Basaksehir, Istanbul, Турция.

 4. OTO BASAR ANONIM SIRKETI

  Турция

  Предприятието OTO BASAR ANONIM SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. ERKRAFTER TRUCK BUS SPARE PARTS

  Турция

  Предприятието ERKRAFTER TRUCK BUS SPARE PARTS, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на assisted braking devices, exhaust accessories, diesel engine service, и air compressor repairs. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 6. D.I.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието D.I.M. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Инжекторни помпи и системи, injectors for motors, injector test equipment, и Инжекторни помпи и системи. Седалището му е в/ъв Osimo, Италия.

 7. ROTASYON

  Турция

  Предприятието ROTASYON, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 8. MAHMUT USTA YEDEK PARÇA

  Турция

  Предприятието MAHMUT USTA YEDEK PARÇA, e Производител, и работи в сферата на Резервни части за дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство - машини и техника, spare parts for farm tractors, и Строителство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Kartepe, Турция.

 9. OEM TOPLINE ROMANIA

  Румъния

  Предприятието OEM TOPLINE ROMANIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Резервни части за дизелови двигатели, Строителство - машини и техника, Механични лопати (леки еднокошови багери), Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Резервни части за дизелови двигатели, Строителство - машини и техника, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 10. ELLAG D.O.O.

  Словения

  Предприятието ELLAG D.O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Дизелови двигатели. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за дизелови двигатели, и Резервни части за дизелови двигатели. Седалището му е в/ъв Ljubljana, Словения.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Резервни части за дизелови двигатели - Внос износ

Брой резултати

357 Фирми