Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • риби - машини и материал за обработката

Резултати за

Риби - машини и материал за обработката - Внос износ

 1. TERLET B.V.

  Холандия

  Предприятието TERLET B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителни екстрати - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, Ориз - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Риби - машини и материал за обработката, Образуване на емулсия и слепване - машини за хранителната промишленост, и Ориз - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

 2. TEHNO-T

  Украйна

  Предприятието TEHNO-T, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Nizhyn, Украйна.

 3. PERUZA LTD

  Латвия

  Предприятието PERUZA LTD, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения, Промишлени роботи, Въздушни и подови транспортьори, Риби - машини и материал за обработката, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Промишлени роботи, Въздушни и подови транспортьори, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Ropazu Novads, Mucenieki, Латвия.

 4. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Испания

  Предприятието ZIEGRA ESPAÑA, S.L., e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, ice manufacturers for the food industry, ice shards, ice makers, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Lorquí, Испания.

 5. UNIFREEZING

  Холандия

  Предприятието UNIFREEZING, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на meat processing, fresh baked products, deep-frozen cereals for aperitifs, breakfast and snacks, и frozen bakery products. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KM FISH MACHINERY A/S

  Дания

  Предприятието KM FISH MACHINERY A/S, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Dybvad, Дания.

 2. SORGO ANLAGENBAU GMBH

  Австрия

  Предприятието SORGO ANLAGENBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Klagenfurt, Австрия.

 3. SOGRADEX

  Франция

  Предприятието SOGRADEX, e Разпространител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни опаковки, stainless steel knives, personal protection devices, Хранителни опаковки, и sharpening machines. Седалището му е в/ъв Lorient, Франция.

 4. CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието CRYOGENIC (BEIJING) SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв 102200, Китай.

 5. P.E. BAKHMACH R.A.

  Украйна

  Предприятието P.E. BAKHMACH R.A., e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Svitlovodsk, Украйна.

 1. AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD

  Китай

  Предприятието AFC MECHENICAL AND EQUIPMENT CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 2. GE.NE S.R.L

  Италия

  Предприятието GE.NE S.R.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of fresh fish, import of frozen fish, wholesale of frozen fish, и frozen fruit. Седалището му е в/ъв Treviolo, Италия.

 1. GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE

  Италия

  Предприятието GRUZZA COSRUZIONI MECCANICHE, e Производител, и работи в сферата на Риби - обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - машини и материал за обработката, Риба в консерва, fish processing equipment, Риби - машини и материал за обработката, и Риба в консерва. Седалището му е в/ъв Sala Baganza, Италия.

 2. AQUATIC SCIENCE

  Белгия

  Предприятието AQUATIC SCIENCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Храни за рибарници, Риби - машини и материал за обработката, Храни за рибарници, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Herstal, Белгия.

 3. DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER

  Дания

  Предприятието DANTECH - DANISH TECHNOLOGY CENTER, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Gilleleje, Дания.

 4. CHUNGHA MACHINERY CO., LTD.

  Южна Корея

  Предприятието CHUNGHA MACHINERY CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на fish processing equipment, и defrosters. Седалището му е в/ъв Busan, Южна Корея.

 5. USINE MECHANIQUE DE NEZHIN

  Украйна

  Предприятието USINE MECHANIQUE DE NEZHIN, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Освен това развива дейност и в сферата на Visable supports the Ukrainian companies, и Visable supports the Ukrainian companies. Седалището му е в/ъв Nezhin, Украйна.

 6. SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA

  Австрия

  Предприятието SORGO ANLAGENBAU AUSTRIA, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Klagenfurt, Австрия.

 7. S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L.

  Молдавия

  Предприятието S.C. "ELECTROMASINA" S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Chisinau, Молдавия.

 8. MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD.

  Китай

  Предприятието MICOGY(MKQ) ELECTRIC CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Fuzhou,fujian, Китай.

 1. COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS

  Франция

  Предприятието COUTURE ET GUEROULT ALIMENTATI ON SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - машини и материал за обработката, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Rouen, Франция.

 2. HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED

  Турция

  Предприятието HIDRONER AQUACULTURE EQUIPMENTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. OPTIMAR FODEMA, S.A.

  Испания

  Предприятието OPTIMAR FODEMA, S.A., e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

 4. ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES

  Либия

  Предприятието ELDAWLY FOR IMPORTING PRINTING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв 012, Либия.

 5. TEKNO PASLANMAZ

  Турция

  Предприятието TEKNO PASLANMAZ, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Konya/ Center, Турция.

 6. KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS

  Индия

  Предприятието KAILASH ENGINEERING AND EXPORTS, e Производител, и работи в сферата на Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Rajkot, Индия.

 7. F.BARRACLOUGH LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието F.BARRACLOUGH LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - машини и материал за обработката, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Bradford, Обединеното кралство.

 8. TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V.

  Холандия

  Предприятието TECHNISCH BUREAU VERBURG-HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - машини и материал за обработката, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Colijnsplaat, Холандия.

 9. VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD

  Исландия

  Предприятието VAKI AQUACULTURE SYSTEMS LTD, e Производител, и работи в сферата на Аквакултура и рибно стопанство. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - машини и материал за обработката, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Kopavogi, Исландия.

 10. FISKVÉLAR EHF

  Исландия

  Предприятието FISKVÉLAR EHF, e Производител, и работи в сферата на Риболов - оборудване и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - машини и материал за обработката, и Риби - машини и материал за обработката. Седалището му е в/ъв Garðabæ, Исландия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Риби - машини и материал за обработката - Внос износ

Брой резултати

121 Фирми

Категория