• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • рудодобив

Резултати за

Рудодобив - Внос износ

 1. DOSTKAR MINING

  Турция

  Предприятието DOSTKAR MINING, e Производител, и работи в сферата на Скъпоценни камъни и минерали. Освен това развива дейност и в сферата на Рудодобив, Рудодобив, opals, bentonite, и cornelian. Седалището му е в/ъв Torbali, Izmir, Турция.

 2. OBSIDIAN V.E.J

  Армения

  Предприятието OBSIDIAN V.E.J, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Yerevan, Армения.

 3. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието NEGAL INTERNATIONAL LTD, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на frozen fish export, Canned tuna, и iron-zinc ingots. Седалището му е в/ъв Lincoln, Обединеното кралство.

 4. SCYPI, S.L.

  Испания

  Предприятието SCYPI, S.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на disposal of industrial waste. Седалището му е в/ъв Oviedo, Испания.

 5. ANTATRADE LTD.

  Египет

  Предприятието ANTATRADE LTD., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Badr City, Египет.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. IMERYS MINERAUX BELGIQUE

  Белгия

  Предприятието IMERYS MINERAUX BELGIQUE, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Рудодобив, Руда от цветни метали, mineral analysis laboratories, Рудодобив, alloy ores, и Руда от цветни метали. Седалището му е в/ъв Lixhe, Белгия.

 2. SIBELCO ITALIA SPA

  Италия

  Предприятието SIBELCO ITALIA SPA, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Silica sand, earthenware, и kaolin. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 3. CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA

  Италия

  Предприятието CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на masonry-covered stairs. Седалището му е в/ъв Guamo, Италия.

 4. CAVA FOFFI SRL

  Италия

  Предприятието CAVA FOFFI SRL, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Civita Castellana, Италия.

 5. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Турция

  Предприятието TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги, свързани с минното разработване, Олово и сплави, Услуги, свързани с минното разработване, zinc, и Олово и сплави. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. SKALAND GRAPHITE AS

  Норвегия

  Предприятието SKALAND GRAPHITE AS, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на natural graphite. Седалището му е в/ъв Skaland, Норвегия.

 2. YAPITASI GRUP

  Турция

  Предприятието YAPITASI GRUP, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Aggregates, crushed quarry stone, crushed stone for construction work, и quarry products. Седалището му е в/ъв Malatya, Турция.

 1. DMSA GROUP LLC

  Азербайджан

  Предприятието DMSA GROUP LLC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Минно разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Каменотрошачки и мелачки, Рудодобив, sounders, Каменотрошачки и мелачки, machines and equipment for the manufacturing cement, plaster and lime products, и Рудодобив. Седалището му е в/ъв Baku, Азербайджан.

 2. IBEROCLAYS SLU

  Испания

  Предприятието IBEROCLAYS SLU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Castellón De La Plana, Испания.

 3. NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC

  Перу

  Предприятието NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на bentonite, magnesium sulfate, calcium sulphate, и litter box sand. Седалището му е в/ъв Lima, Перу.

 4. KLAC INDUSTRIE SAS

  Франция

  Предприятието KLAC INDUSTRIE SAS, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Рудодобив, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, extractions, и Рудодобив. Седалището му е в/ъв St Cyr En Val, Франция.

 5. AKPER PERLIT

  Турция

  Предприятието AKPER PERLIT, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на lightweight paster, industrial oil filtering services, mortars for construction work, и cast iron. Седалището му е в/ъв Cankiri, Турция.

 6. KAOLIN EAD

  България

  Предприятието KAOLIN EAD, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на earthenware, kaolin, и Silica sand. Седалището му е в/ъв Senovo, България.

 7. GEO PETRO MINERALES SAS

  Колумбия

  Предприятието GEO PETRO MINERALES SAS, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Bogota, Колумбия.

 8. MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY

  Турция

  Предприятието MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Kütahya, Турция.

 1. ZAVALIEVSKY GRAPHITE

  Украйна

  Предприятието ZAVALIEVSKY GRAPHITE, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 2. CARBOCIA

  Франция

  Предприятието CARBOCIA, e Разпространител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Calcium carbonate. Седалището му е в/ъв Louvil, Франция.

 3. CARMEUSE

  Белгия

  Предприятието CARMEUSE, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Seilles, Белгия.

 4. SACIT SRL

  Италия

  Предприятието SACIT SRL, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Perfugas, Италия.

 5. CARRIÈRE DE LA HAZOTTE

  Белгия

  Предприятието CARRIÈRE DE LA HAZOTTE, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Tavier, Белгия.

 6. NELLES FRERES

  Белгия

  Предприятието NELLES FRERES, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Malmedy, Белгия.

 7. SOCIETE MINIERE DU GABON

  Габон

  Предприятието SOCIETE MINIERE DU GABON, e Разпространител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Libreville, Габон.

 8. VILLA REAL MINERAÇÃO

  Бразилия

  Предприятието VILLA REAL MINERAÇÃO, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Salvador, Бразилия.

 9. AYMER MARBLE

  Турция

  Предприятието AYMER MARBLE, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, Мрамори, Мини и кариери - машини и техника, mechanical engineering, Магнезит, Мрамори, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 10. ABDOUMINE

  Мароко

  Предприятието ABDOUMINE, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Седалището му е в/ъв Errcahidia, Мароко.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Рудодобив - Внос износ

Брой резултати

57 Фирми