• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Румъния

Румъния
  1. AUTO LOGEX S.R.L.

    Румъния

    Verified by europages badge

    Предприятието AUTO LOGEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодове с ядки, Гайки, Хранeнe - внос-износ, walnut, Земеделие - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Плодове с ядки. Седалището му е в/ъв Sahateni, Румъния.

  2. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

    Румъния

    Предприятието SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, e Производител, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Техника за сеене и засаждане, Земеделие - внос-износ, Залесяване, Плодни дървета, Техника за сеене и засаждане, Земеделие - внос-износ, Залесяване, и Плодни дървета. Седалището му е в/ъв Girov, Румъния.

  3. VOLS BLUEBERRIES

    Румъния

    Предприятието VOLS BLUEBERRIES, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Baia Mare, Румъния.

  4. PICASSO HOLDING GROUP SRL

    Румъния

    Предприятието PICASSO HOLDING GROUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на saffron. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  5. ARTEM FERME SRL

    Румъния

    Предприятието ARTEM FERME SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Есктракти за фармацевтични изделия, Етерични масла и производни на смолата, Химия - основни продукти и деривати, Хартия за канцеларски принадлежности, Есктракти за фармацевтични изделия, Етерични масла и производни на смолата, Химия - основни продукти и деривати, и Хартия за канцеларски принадлежности. Седалището му е в/ъв Bodesti, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SC ELUNOS SRL

    Румъния

    Предприятието SC ELUNOS SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Изкуствени торове, Фураж и слама, Смески за добитък и домашни птици, Селско стопанство - услуги, Изкуствени торове, Фураж и слама, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Gaesti, Румъния.

  2. PAULOWNIA EUROPA

    Румъния

    Предприятието PAULOWNIA EUROPA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Горски разсад, Зелени растения, Растения в саксии, Зелени растения, Горски разсад, Зелени растения, Растения в саксии, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Cristian, Румъния.

  3. SC TIMBER BIO PELLETS SRL

    Румъния

    Предприятието SC TIMBER BIO PELLETS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на barley, и sunflower. Седалището му е в/ъв Cluj-Napoca, Румъния.

  4. ZORIAN EXPORT SRL

    Румъния

    Предприятието ZORIAN EXPORT SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на plastic water pipes, presses for processing vegetable food oils, biological oils, и sunflower oil. Седалището му е в/ъв Comuna Oteleni, Румъния.

  5. GRAINS & MEALS MNMI DISTRIBUTION

    Румъния

    Предприятието GRAINS & MEALS MNMI DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pitesti, Румъния.

  1. POTATOES KING ROMANIA

    Румъния

    Предприятието POTATOES KING ROMANIA, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  2. S.C. GREEN FARMING LTD SRL

    Румъния

    Предприятието S.C. GREEN FARMING LTD SRL, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cereals. Седалището му е в/ъв Deva, Румъния.

  1. MAKON QUANTUM SRL

    Румъния

    Предприятието MAKON QUANTUM SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  2. MALATYA PAZARI

    Румъния

    Предприятието MALATYA PAZARI, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

  3. AGRO HUB SRL

    Румъния

    Предприятието AGRO HUB SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Селско стопанство - техника и машини. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие - внос-износ, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, Житни растения и зърнени храни, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделие - внос-износ, и БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  4. NEW MERIDIANS TRADE DEVELOPMENT

    Румъния

    Предприятието NEW MERIDIANS TRADE DEVELOPMENT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на made-to-measure lounge furniture, artisan leather, и rosewood. Седалището му е в/ъв Rosu, Румъния.

  5. HERBORISTERIE IMPORT EXPORT

    Румъния

    Предприятието HERBORISTERIE IMPORT EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mioveni, Румъния.

  6. PLANITRIGHT CONSULT SRL

    Румъния

    Предприятието PLANITRIGHT CONSULT SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, Изкуствени торове, Селско стопанство - услуги, Търговия в супер- и хипермаркетите, Изкуствени торове, и Селско стопанство - услуги. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

  7. S.C.REALITY AGROIND S.R.L.

    Румъния

    Предприятието S.C.REALITY AGROIND S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на soft wheat flour for zootechnics, corn meal for zootechnics, и maize. Седалището му е в/ъв Daneti, Румъния.

  8. BCZL AGRICOLA

    Румъния

    Предприятието BCZL AGRICOLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Arad, Румъния.

  1. TOP AGRISEM COMPLET SRL

    Румъния

    Предприятието TOP AGRISEM COMPLET SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Buzau, Румъния.

  2. CIORCHINA GROUP

    Румъния

    Предприятието CIORCHINA GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Botosani, Румъния.

  3. DANIELA FITOFARMACIE

    Румъния

    Предприятието DANIELA FITOFARMACIE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Winery nursery, и soil and environment pesticides. Седалището му е в/ъв Focsani, Румъния.

  4. AGRO EXPERT SRL

    Румъния

    Предприятието AGRO EXPERT SRL, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Торове и препарати за обогатяване на почвите, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Торове и препарати за обогатяване на почвите. Седалището му е в/ъв Cluj Napoca, Румъния.

  5. FOREEST FOOD SRL

    Румъния

    Предприятието FOREEST FOOD SRL, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на processed truffles. Седалището му е в/ъв Capusu Mare, Румъния.

  6. S.C. TERRA AGRO INVEST S.R.L

    Румъния

    Предприятието S.C. TERRA AGRO INVEST S.R.L, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pitesti, Румъния.

  7. AGRITERRA ECOLOGY S.R.L.

    Румъния

    Предприятието AGRITERRA ECOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Chitila, Румъния.

  8. MEGAFRUCT MAIAMAX SRL

    Румъния

    Предприятието MEGAFRUCT MAIAMAX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Matca, Румъния.

  9. MIAGHI IMPEX

    Румъния

    Предприятието MIAGHI IMPEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Braila, Румъния.

  10. AGRICOLA CALUGARENI

    Румъния

    Предприятието AGRICOLA CALUGARENI, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Calugareni, Румъния.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Румъния

Брой резултати

69 Фирми

Страни